Óriási sztárparádé az idei MTV VMA-n
2012. szeptember 07. 20:10
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline |
1d és Taylor nagyon jók
2012. szeptember 07. 20:11
Nem igazán értek egyet, jó pár kategóriában másnak adtam volna a díjat, de persze ez én vagyok, nem a mai tizenéves generáció.
2012. szeptember 07. 20:17
kataravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.13. Hozzászólás: 311 Csatolások: 1825 Azonosító: 71496 offline |
7 ok, amiért lenyűgöző botrányműsorból promóhaknivá silányodott az MTV VMA
"Volt valami bizsergető a ’80-as és ’90-es években önmagában annak, hogy ennyi popzenei sztárt együtt láthatott az ember. Ritkán voltak ők a képernyőn, csak ugyanazt az évi 2-3 videóklipet lehetett tőlük, újranézni végtelenszer. Ehhez képest hatalmas felüdülés volt a VMA-t nézni, ahol végre nem a klip ment, hanem ott voltak maguk a sztárok. Manapság azonban annyit látjuk ezeket a figurákat, hogy önmagában az már senkit nem varázsol el, hogy láthatja őket még egy díjkiosztón. Nehéz elképzelni, hogy van olyan popfogyasztó, aki úgy érezné, hogy még nem látta volna őket éppen elégszer az utóbbi hónapokban/években.
Amikor a VMA-t 1984-ben kitalálták, mind az MTV zenecsatorna, mind a díjkiosztó fókuszában a videóklipek voltak. Ez a műfaj a ’80-as és ’90-es években élte virágkorát, és hogy mennyire érdektelenné vált mostanra, azt mi sem mutatja jobban, mint hogy már az MTV is realityket sugároz videóklipek helyett. Már kevesebb videóklipet néznek az emberek (és azt se a tévében, hanem a neten), a videóklipekre ezzel együtt kevesebb pénzt költenek a zenekiadók. Egyszerűen már nem olyan fontosak a videóklipek, mint régen, így egy velük foglalkozó díjkiosztó sem tud olyan érdekes lenni.
Ez a díjkiosztó olyan erős felhozatallal indult az első 10-15 évben, annyira újnak, forradalminak és frissnek hatott, hogy annak a fiatalos, rebellis lendületét egyszerűen lehetetlen lett volna a végtelenségig fenntartani..."
"Volt valami bizsergető a ’80-as és ’90-es években önmagában annak, hogy ennyi popzenei sztárt együtt láthatott az ember. Ritkán voltak ők a képernyőn, csak ugyanazt az évi 2-3 videóklipet lehetett tőlük, újranézni végtelenszer. Ehhez képest hatalmas felüdülés volt a VMA-t nézni, ahol végre nem a klip ment, hanem ott voltak maguk a sztárok. Manapság azonban annyit látjuk ezeket a figurákat, hogy önmagában az már senkit nem varázsol el, hogy láthatja őket még egy díjkiosztón. Nehéz elképzelni, hogy van olyan popfogyasztó, aki úgy érezné, hogy még nem látta volna őket éppen elégszer az utóbbi hónapokban/években.
Amikor a VMA-t 1984-ben kitalálták, mind az MTV zenecsatorna, mind a díjkiosztó fókuszában a videóklipek voltak. Ez a műfaj a ’80-as és ’90-es években élte virágkorát, és hogy mennyire érdektelenné vált mostanra, azt mi sem mutatja jobban, mint hogy már az MTV is realityket sugároz videóklipek helyett. Már kevesebb videóklipet néznek az emberek (és azt se a tévében, hanem a neten), a videóklipekre ezzel együtt kevesebb pénzt költenek a zenekiadók. Egyszerűen már nem olyan fontosak a videóklipek, mint régen, így egy velük foglalkozó díjkiosztó sem tud olyan érdekes lenni.
Ez a díjkiosztó olyan erős felhozatallal indult az első 10-15 évben, annyira újnak, forradalminak és frissnek hatott, hogy annak a fiatalos, rebellis lendületét egyszerűen lehetetlen lett volna a végtelenségig fenntartani..."
2012. szeptember 07. 21:19
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Csak a feléig néztem, mert nagyon nem volt jó az adás (neten néztem), aztán inkább aludtam, de mindjárt megnézem végig. Amúgy amit láttam, az nem volt rossz.
2012. szeptember 07. 21:30
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 944 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline |
nézteem!! De egy csomó dolog nem is volt benne. És én is némely kategóriát másnak ítéltem volna, de a díjátadó maga nagyon jó volt!!
2012. szeptember 07. 21:52
rocknroller a Coldplay-en én is elgondolkodtam. Engem innen egyedül Sonny érdekel, örülök, hogy nyert egy díjat, mindenképpen megérdemelte. Egyébként nem tudok hozzászólni, azért pár nyertest nem értek.
2012. szeptember 07. 22:38
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Idézet (Lucky5 @ 2012.09.07. 19:37)
Jaaj, a nagy Vándájreksün három díjat is nyert. Milyen cukimukik, édibédik, zabálnivalóak. Ameddig ilyenek, mégis kit érdekel, hogy tehetségesek-e, vagy nem? A lényeg, hogy eladhatóak legyenek. Nicki Minaj, Chris Brown, M.I.A., Lil Wayne... hát gyerekek... ezt én nagyon nem értem. Volt ott pár tehetséges előadó is, de a többség...
M.I.A.-nek mi köze a cukimukisághoz vagy ahhoz a többi vergődő szerencsétlenhez, akiket említettél és főleg az eladhatósághoz? Nem ismered -> csak ilyen lehet? Szerintem sem.
2012. szeptember 07. 23:31
Paramourúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.14. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 145482 offline |
Nem azért, de annak a kategóriának, amiben Demi nyert az eredeti megnevzése:
Best Video With A Message
Lehet az én angolom hibás, de ez mióta jelent közremükődést?! Mert szerintem nagyon nem így kellene fordítani... (szószerint: legjobb videó üzenttel...)
Best Video With A Message
Lehet az én angolom hibás, de ez mióta jelent közremükődést?! Mert szerintem nagyon nem így kellene fordítani... (szószerint: legjobb videó üzenttel...)
2012. szeptember 08. 00:38
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline |
Idézet (janet7 @ 2012.09.07. 22:38)
M.I.A.-nek mi köze a cukimukisághoz vagy ahhoz a többi vergődő szerencsétlenhez, akiket említettél és főleg az eladhatósághoz? Nem ismered -> csak ilyen lehet? Szerintem sem.
A cukimukiságot csak a One Direction-ra értettem. M.I.A.-t pedig azért írtam ide, mert én nem tartom valami nagy tehetségnek. Nem ismerem, de azért véleményem nekem is lehet róla.
2012. szeptember 08. 00:53
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Idézet (Lucky5 @ 2012.09.08. 00:38)
A cukimukiságot csak a One Direction-ra értettem. M.I.A.-t pedig azért írtam ide, mert én nem tartom valami nagy tehetségnek. Nem ismerem, de azért véleményem nekem is lehet róla.
Felőlem legyen, de véleményt általában akkor szokás alkotni, miután legalább valamennyire megismertük a delikvens zenéjét, stílusát, üzenetét. Öö de lehet, hogy csak én vagyok régimódi
2012. szeptember 08. 01:17
Gloria SMTPNvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 185294 offline |
gratula mindenkinek!
2012. szeptember 08. 01:50
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Na megnéztem, és Taylor Swift nem is a Red-et énekelte, hanem a We Are Never Ever Getting Back Togethert a Red Albumról. Azért nem mindegy. Kedves cikkíró, figyelhetnél.
2012. szeptember 08. 08:51
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Az egész díjátadó egy rakás hülyeség..csak is azokra szavaztak,akik mostanában felkapottak lettek.Különben a One Directiont még jelölni sem jelölték volna.
Demike pedig ennyire manipulálta volna az embereket azzal a mű énjével.
A lényeg,hogy az egész díjátadó egy nagy marhaság.Nem érdemelte ki a 80% a díjat.Tisztelet a kivételnek!
Demike pedig ennyire manipulálta volna az embereket azzal a mű énjével.
A lényeg,hogy az egész díjátadó egy nagy marhaság.Nem érdemelte ki a 80% a díjat.Tisztelet a kivételnek!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.