...
Ashley Benson - at Spring Breakers photocall in Toronto - September 7, 2012
2012. szeptember 07. 20:53
17 felhasználónak tetszik:
Lolla,
Sellina,
ItsLénaa,
olsenfan..,
AmyVie,
juliaaa1989,
Coco Selly,
saii,
zsofeeh,
Diinaa,
pink_bunny,
kiskepikeh,
amira17,
Luckie,
Blaze,
xBlondie,
Queen666
2012. szeptember 07. 22:12
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline |
17 felhasználónak tetszik:
Lolla,
AmyVie,
juliaaa1989,
Coco Selly,
saii,
zsofeeh,
Diinaa,
pink_bunny,
kiskepikeh,
amira17,
SmileyZ,
Domcicc,
Luckie,
ItsLénaa,
Blaze,
xBlondie,
Queen666
2012. december 27. 14:19
Idézet (AmyVie @ 2012.12.27. 14:02)
Csak azt ne mond,hogy 11 képet nem tudtál átnézni.
2012. december 27. 14:26
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1197848 Azonosító: 91559 offline |
Idézet (Miley-fan09 @ 2012.12.27. 14:19)
Ne mond, hogy téged zavar, hogy 5, mondom öt kép repostolva van, ha esetleg van. Az utolsó képed Pres conf, az nincs itt.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2012. december 27. 14:42
Idézet (AmyVie @ 2012.12.27. 14:26)
Ne mond, hogy téged zavar, hogy 5, mondom öt kép repostolva van, ha esetleg van. Az utolsó képed Pres conf, az nincs itt.
Nem zavarás kérdése,nem ok nélkül lesznek törölve a repostok.
2012. december 27. 15:08
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1197848 Azonosító: 91559 offline |
Idézet (Miley-fan09 @ 2012.12.27. 14:42)
Nem zavarás kérdése,nem ok nélkül lesznek törölve a repostok.
Most komolyan, ha van 60 kép, és 5 repost, akkor szerinted mind a 60-at törlik majd 5 repost miatt? Nem hinném egyébként. De ha ennyire zavar, válogasd ki, hogy melyik kép repost, ha beletudok szerkeszteni, kitörlöm azt az 5 repostot, ha nem, akkor meg jelzem az egyik moderátornak, hogy törölje ki azt ÖT KÉPET AMI REPOST.
Beyla
2012. december 27. 16:30
Idézet (Beyla @ 2012.12.27. 16:16)
Egyesek milyen szinten ráérnek kötözködni...
Na persze,mert ezért én vagyok a rossz...5 képet nem lehet átnézni,hogy ne repostoljon vagy mi? Olyan nehéz?
2012. december 27. 16:34
AmyVieLike a soldier.♥ |
Idézet (Miley-fan09 @ 2012.12.27. 16:30)
Na persze,mert ezért én vagyok a rossz...5 képet nem lehet átnézni,hogy ne repostoljon vagy mi? Olyan nehéz?
Én nem rossznak gondolom, csupán full gyerekesnek. Mindenki repostol, mindenki. Ha téged ennyire nehezen érint, akkor sajnálni tudlak. Nem kell minden topicban reagálni, írd be, a Modis topicba, melyik repost, és le van rendezve. De ne csak az ÉN témáimat nézd akkor, ott van mondjuk a Tayloros és Miley 700 képes topicok, ahol kb 100 kép repost.
2012. december 27. 17:05
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Miley-fan09 @ 2012.12.27. 16:30)
Nálad is ugyanúgy találtam már nem egyszer repostot, sőt a feltöltéseid közül hihetetlen mennyiségű dupla feltöltés található. Csak én is úgy vagyok vele, hogy legyen inkább fent kétszer, mint egyszer sem. Én először magamban keresném a gerendát és nem másban a szálkát. 60-120 képet én sem néznék át. Veled ellentétben mások nem időmilliomosok...
2012. december 27. 17:16
Idézet (Miley-fan09 @ 2012.12.27. 14:19)
Számozás alapján 73 kép, amik elég hasonlóak. Én sem szoktam darabonként nyálazni, hogy akkor éppen ez fönt van-e vagy sem, tudom, hogy sokaknak szúrja a szemét, de ez van, akinek nem jojózik be tőle a szeme, az nézegessen akár 2-300 képet is darabonként, hogy akkor passzol-e. Ráadásul az ilyen sorozatoknál elég sziszifuszi munka átnézni, ahol majdnem ugyan az az összes kép, és olyanokban tér el, hogy az egyiken kicsit jobban mosolyog, a kezét 3 cm-rel arrébb tartja stb.
Nem egymás torkának kellene nekiesni, hanem visszaállítani a repost chechkert olyanra, amilyen HQP-n volt... Emberek vagyunk mindannyian, egyikünk sem tökéletes, hibázhatunk...
2012. december 27. 17:20
Idézet (Beyla @ 2012.12.27. 17:05)
Nálad is ugyanúgy találtam már nem egyszer repostot, sőt a feltöltéseid közül hihetetlen mennyiségű dupla feltöltés található.
Ez most komoly? Én mindig átnézem a fent lévő képeket mielőtt felteszem és csak azt rakom fel amit nem látok. Ne mond már,hogy sokat repostolok mikor nem is.
2012. december 27. 17:28
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Miley-fan09 @ 2012.12.27. 17:20)
Ez most komoly? Én mindig átnézem a fent lévő képeket mielőtt felteszem és csak azt rakom fel amit nem látok. Ne mond már,hogy sokat repostolok mikor nem is.
Ómájgád, te ezen vagy kiakadva? Igen is, találtam már minden aktív feltöltő feltöltései között repostokat, és ebbe beletartozol te is. Mint ahogyan Cynthia írta, mindenki követ el hibákat, úgy, ahogy te is raktál már fel egyforma képeket nem csak AmyVie. Többek között emiatt a cirkuszok miatt nem pakolok fel HQ képeket, pedig tudnék mit, de én valószínűleg az első adandó alkalommal felhúznám magamat, elküldeném a kötekedőt a retekbe és kilennék tiltva. Ezt így végig gondolva, kössz, nem kell. Ha neked ez akkora probléma, lásd Cynthia hozzászólását, nyálazd át, és jelentsd a moderátoroknak, ha valami esetleg tényleg duplán van fent. De mit zavar téged? Itt egymás segítése lenne a lényeg, az, hogy a gyűjtök megtalálják kedvenceikről a fotókat, és nem egymás fullra b*sztatása. Tudom, uncsi már a téli szünet és mindenki k*rvára ráér otthon, de igen szegényes lehet a magánéleted, ha naphosszat a gép előtt görnyedsz és azt nézed, hogy az adott sztárról tényleg ugyanaz a kép került e fel véletlenül. Bazze, ha cserélhetnék veled csak egy napra...
AmyVie
2012. december 27. 17:51
Idézet (Beyla @ 2012.12.27. 17:28)
Ómájgád, te ezen vagy kiakadva? Igen is, találtam már minden aktív feltöltő feltöltései között repostokat, és ebbe beletartozol te is. Mint ahogyan Cynthia írta, mindenki követ el hibákat, úgy, ahogy te is raktál már fel egyforma képeket nem csak AmyVie. Többek között emiatt a cirkuszok miatt nem pakolok fel HQ képeket, pedig tudnék mit, de én valószínűleg az első adandó alkalommal felhúznám magamat, elküldeném a kötekedőt a retekbe és kilennék tiltva. Ezt így végig gondolva, kössz, nem kell. Ha neked ez akkora probléma, lásd Cynthia hozzászólását, nyálazd át, és jelentsd a moderátoroknak, ha valami esetleg tényleg duplán van fent. De mit zavar téged? Itt egymás segítése lenne a lényeg, az, hogy a gyűjtök megtalálják kedvenceikről a fotókat, és nem egymás fullra b*sztatása. Tudom, uncsi már a téli szünet és mindenki k*rvára ráér otthon, de igen szegényes lehet a magánéleted, ha naphosszat a gép előtt görnyedsz és azt nézed, hogy az adott sztárról tényleg ugyanaz a kép került e fel véletlenül. Bazze, ha cserélhetnék veled csak egy napra...
Én legalább nem szándékosan csinálom,ha tényleg csinálom. Akkor mostantól én se nézem a képeket,mert minek.Majd törölteti valaki,ha akarja.
Vita lezárva,nem igazán érdekel ez.
2012. december 27. 18:44
AmyVieLike a soldier.♥ |
Idézet (Miley-fan09 @ 2012.12.27. 17:51)
Én legalább nem szándékosan csinálom,ha tényleg csinálom. Akkor mostantól én se nézem a képeket,mert minek.Majd törölteti valaki,ha akarja.
Hát, ez nagyon úgy hatott, mintha én direkt repostoltam volna. De már a múltkor is írtam neked, hogy nem kell minden témában jelezni, ha repost. Én pölö nem mindig látom át, hogy mi van fent és mi nincsen. Soha, de soha nem szoktam senkire azért rárontani, mert repost. Amondó vagyok, inkább legyen fent kétszer, és ha esetlegesen valamelyik eltűnik, legalább meglegyen. Én sem veszekedni akarok, de kb ez már harmadjára volt, hogy leállsz topicban veszekedni, merthogy repost, és ahogy észrevettem, csak nálam. Másnál is van, sőt a te házad tájékán is - erre szoktam azt mondani, hogy először magad portájájn less szét, mielőtt a másikra mutogatsz.. Írj privit, hogy ez és ez a kép repost, én pedig azt az esetleges pár képet kitörlöm - ha ennyire piszkálja a csőrödet. Egyébként tényleg jó lenne a repost checket visszaállítani, és jobban kiszűrni, hogy mi az, ami már fent van és nincs
Beyla
2012. december 27. 19:58
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5974 Csatolások: 135801 Azonosító: 67913 offline |
Idézet (AmyVie @ 2012.12.27. 18:44)
Egyébként tényleg jó lenne a repost checket visszaállítani, és jobban kiszűrni, hogy mi az, ami már fent van és nincs
Ezzel csak az a gond, hogy a repost checker nem venné észre az egyezést, hiába ugyanazok a képek. Hiszen az egyezés csak 99%-os, ugyanis az egyiken van tag (kivételesen nem Miley-fanén), a másikon pedig nincs, így gyakorlatilag nem is ugyanazok a képek, legalábbis a rendszer nem hinném, hogy észrevenné az egyezést, hiába, hogy a tagot leszámítva egy az egyben megegyeznek a képek, így végső soron maradna a manuális, úgymond "szemrevételezés".
Beyla
2012. december 28. 01:56
Beylacarter |
Idézet (Boscorelli @ 2012.12.27. 19:58)
Ezzel csak az a gond, hogy a repost checker nem venné észre az egyezést, hiába ugyanazok a képek. Hiszen az egyezés csak 99%-os, ugyanis az egyiken van tag (kivételesen nem Miley-fanén), a másikon pedig nincs, így gyakorlatilag nem is ugyanazok a képek, legalábbis a rendszer nem hinném, hogy észrevenné az egyezést, hiába, hogy a tagot leszámítva egy az egyben megegyeznek a képek, így végső soron maradna a manuális, úgymond "szemrevételezés".
Ebben igazad van viszont. Nem tudom mióta nincsen repost checker, de anno a HQP-n valahogy úgy működött, hogy mintha a négy saroknyi pixeleket vizsgálta volna. (?) De nagyon talán így működhetett, mert valami PC guruka anno leírta valamelyik topikban.
AmyVie
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.