A rapmogul első helyen végzett a Forbes éves listáján. Mellette Eminem, Nicki Minaj, Jay-Z és Lil Wayne is bekerültek a legjobb tíz közé.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dr Dre a legjobban keresett hip-hop zenész
2012. szeptember 08. 11:51
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline |
2012. szeptember 08. 11:56
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
Azért elég nagy szégyennek érzem azt, hogy egy Eminem a 9-ik helyre szorul mint rapper, amíg megelőzi Lil Wayne és Nicki Minaj akik szinte tönkreteszik a műfajt... Nem mondom hogy Eminem a világ legjobb rappere, mert nem az, de színvonalban bőven végezhetett volna Dre után, de persze itt is a pénz az úr!
2012. szeptember 08. 12:24
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1852 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline |
Dr Dre? én azt se tudom h az ki .. o.o'
2012. szeptember 08. 12:49
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1577 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline |
Végre láthatok egy olyan listát, ahol az első helyezettel maximálisan egyetértek Sőt, az első 4 helyezett szerintem jó.
Dr. Dre számomra az egyik legnagyobb hip-hop mogul, eszméletlen producer és rapper. Az, hogy "összedobott pár számot", az szerintem helytelen, mert kb. az összes valamirevaló, még igazi rapper lemezén valamilyen módon ott van a neve. Ez már így is marad, mert ha több , mint 10 év alatt nem készült el a Detox, már nem is fog.
Természetesen várható volt, hogy a Young Money-sok egy része ott lesz...ezzel már nem lehet mit kezdeni. Mondjuk pl. Pitbull, Rick Ross, 50 Cent, Birdman hol rapper, és hol hip-hop? Én Swizz-t, Timbo-t, Pharrelt, Eminemet szívesebben láttam volna a lista elején Mindegy, legalább van egy lista, amellyel részben meg vagyok elégedve.
Dr. Dre számomra az egyik legnagyobb hip-hop mogul, eszméletlen producer és rapper. Az, hogy "összedobott pár számot", az szerintem helytelen, mert kb. az összes valamirevaló, még igazi rapper lemezén valamilyen módon ott van a neve. Ez már így is marad, mert ha több , mint 10 év alatt nem készült el a Detox, már nem is fog.
Természetesen várható volt, hogy a Young Money-sok egy része ott lesz...ezzel már nem lehet mit kezdeni. Mondjuk pl. Pitbull, Rick Ross, 50 Cent, Birdman hol rapper, és hol hip-hop? Én Swizz-t, Timbo-t, Pharrelt, Eminemet szívesebben láttam volna a lista elején Mindegy, legalább van egy lista, amellyel részben meg vagyok elégedve.
2012. szeptember 08. 13:31
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9536 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline |
Nincs is más, aki jobban kiérdemelné az első helyet. Minőségben is magasan a többség felett áll, így az a minimum, hogy a vagyonán is érződjön (bár tényleg jöhetne már az a szólóalbum...).
7 felhasználónak tetszik:
hellorl,
Törpemókus,
janet7,
MadHatter,
badperfect,
Black Hearth2,
gonzales7
2012. szeptember 08. 14:38
Attól még , hogy DE. Dre a legkeresettebb , attól még nem ő a legjob...
2012. szeptember 08. 14:52
Idézet (CrazyHeartx3 @ 2012.09.08. 12:24)
Dr Dre? én azt se tudom h az ki .. o.o'
A Google a barátod.
Megérdemli az első helyet , viszont azon kicsit meglepődtem hogy Eminem csak a kilencedik helyen végzett.
2012. szeptember 08. 15:00
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Niki Minázs a nyolcadik helyen?! Taszítsuk már le onnan!
Egyébként örülök annak, hogy legalább a szakmában SIKERES és TEHETSÉGES zenész a legkeresettebb.
Egyébként örülök annak, hogy legalább a szakmában SIKERES és TEHETSÉGES zenész a legkeresettebb.
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2012. szeptember 08. 15:10
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Őszintén rajta és Pharrellen kívül (ő sem rapperként) senkit nem látok itt szívesen, a régi dolgaikra való tekintettel mondjuk még Timbo, Snoop meg Eminem, de a többi...rohadt lehangoló.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.