Demi Lovato és Niall Horan túl van az első randin
2012. szeptember 08. 16:59
Szerintem Katy jó fek és nincs vele semmi bajom!De demi!Ő egy...egy...egy...(féreg!!)Nagyon utáltam mindig is!Olyan szerencsétlen,hogy még a saját sorozatából is kirúgták!Ja és még ráadásul gusztustalan is ez a csaj!Csak híresebb akar lenni Niallerrel.Mert most padlón van!Engem nem érdekel,hogy mit csinál ez a liba,tőlem akár még most is vagdoshatná az ereit!De ez a túlzófok túlzásán is túl esik,hogy Niall-al van együtt!!Meg ez a félig leborotvált haj...VALAMI UNDORMÁNY!
Ja és egyáltalán nem demivel volt Niall,mert azt hallottam,hogy Zaynnel ment Justin Bieber-hez!Úgyhogy meg mindegy.Fogja már fel demi,hogy már nem olyan híres mint régen volt!Vagy az agya is ennyire kisi?
Ja és nem fog érdekelni,hogy mit szólsz ehhez,meg,hogy milyen p*csa vagyok meg minden!NEM FOG ÉRDEKELNI!
Én is leírhatom a véleményemet!Vagy nem?Mert mi sem vagyunk egyformák...lehet,hogy valaki szereti demit,de lehet,hogy nem és én az utóbbihoz tartozom.Mindenkinek aki híres,meg kell tanulnia együtt élni ezzel.
Ja és egyáltalán nem demivel volt Niall,mert azt hallottam,hogy Zaynnel ment Justin Bieber-hez!Úgyhogy meg mindegy.Fogja már fel demi,hogy már nem olyan híres mint régen volt!Vagy az agya is ennyire kisi?
Ja és nem fog érdekelni,hogy mit szólsz ehhez,meg,hogy milyen p*csa vagyok meg minden!NEM FOG ÉRDEKELNI!
Én is leírhatom a véleményemet!Vagy nem?Mert mi sem vagyunk egyformák...lehet,hogy valaki szereti demit,de lehet,hogy nem és én az utóbbihoz tartozom.Mindenkinek aki híres,meg kell tanulnia együtt élni ezzel.
2012. szeptember 08. 17:10
A vándájreksön egy csomó nyálpic,( még csak nem is helyes) fiúkból állt. Demi drogozott miért? Senki sem tudja, ahogy Te sem, én sem. nem tudom hányan szeretnék azokat a nyálgépeket, ha nem lennének helyesek. Én személy szerint egyiket sem szeretem, sem Demit sem a dájreksönt, de Demit sokkal többre tartom.
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2012. szeptember 08. 17:31
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline |
fúj azt hittem deminek jobb ízlése van....de neeem neki egy b*zival kell kavarnia...
2012. szeptember 08. 17:31
Fancsimorzsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 183269 offline |
Aranyosak!(Cukii)
I'Love
I'Love
2012. szeptember 08. 17:32
noboddy._.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.10. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 183064 offline |
szerintem nem illenek össze, mondjuk nem vagyok vlami 1D rajongó de szebb csaj illik Niallhoz.: D
2012. szeptember 08. 17:33
noncsybabyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.13. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 152915 offline |
O.o Szuper imádom mind2-őt
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.