Demi Lovato és Niall Horan túl van az első randin
2012. szeptember 08. 14:40
Kelly_Clarksonfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.14. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 165270 offline |
Idézet (mdorciii @ 2012.09.08. 14:34)
neee!! Demi nem is illik Niallerhez!! Szemét Demi nem normális! folyton partizik meg minden... -.-' nem illenek össze de ha ez Niallnek jó...
Ahelyett, hogy Demit szidnád, nézz utána a dolgoknak... Amúgy meg, ha annyira szereted Niallt akkor inkább örülnél neki, mint hogy elkezd szidni Demit...
2012. szeptember 08. 14:41
vampiredadavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 155082 offline |
HÉÉÉ! mdorciii! Jobb lenne ha egy kicsit el gondolkoznál hogy mit írsz oké???Demi nem szemét mert te Direction vagy attól még nem a pasid!!!
2012. szeptember 08. 14:43
Lehet hogy csak barátok , majd ha esetleg lesz róluk egy olyan kép amin egyértelműen látszik hogy van köztük valami akkor elhiszem hogy együtt vannak.
2012. szeptember 08. 14:45
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Komolyan némelyikőtök azért van kiakadva, mert állítólag alakul valami? Egyébként sem fög összejönni egy rajongójával... Meg miért is lenne szemét Demi?
Kész röhej ez a 1D mánia...
mdorciii, ez neked írtam.
Kész röhej ez a 1D mánia...
mdorciii, ez neked írtam.
2012. szeptember 08. 14:48
Dorci001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 253 Csatolások: 0 Azonosító: 160030 offline |
Ajj már agyamra megy ez a bájgúnár! Demi és ez a... nem járnak és nincs köztük semmi ha mégis akkor legyenek boldogok de úgyis ez is mint több ezer darab pletyka!!!!
2012. szeptember 08. 14:49
Lora28visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 126445 offline |
mdorciii mdorciii
neee!! Demi nem is illik Niallerhez!! Szemét Demi nem normális! folyton partizik meg minden... -.-' nem illenek össze de ha ez Niallnek jó...
Már nem azért,de szerintem nézz utána egy-két dolognak mielőtt hülyeségeket irkálsz.Én továbbra sem értem a többi Directionert aki itt szidja Demit.Ha ennyire nagy rajongók lennétek örülnétek neki,hogyha össze jönnének nem pedig,hogy fújj ne jöjjenek össze.Komolyan néhány ember nagyon eltúloz egy-két dolgot.
Már nem azért,de szerintem nézz utána egy-két dolognak mielőtt hülyeségeket irkálsz.Én továbbra sem értem a többi Directionert aki itt szidja Demit.Ha ennyire nagy rajongók lennétek örülnétek neki,hogyha össze jönnének nem pedig,hogy fújj ne jöjjenek össze.Komolyan néhány ember nagyon eltúloz egy-két dolgot.
2012. szeptember 08. 14:49
mileyfanbogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.28. Hozzászólás: 775 Csatolások: 38 Azonosító: 108754 offline |
Nem tom mennyi igaz ebből a cikkből, remélem semmi, mevel sokan irták, hogy Niall a VMA után Justinnal volt!
2012. szeptember 08. 14:50
nevetséges vagy mdorciii, de komolyan
mi az hogy demi partyzik meg bulizik meg....???? miért szted egy híresség otthon ül és néz maga elé? v te talán nem szoktál buliba járni, v ez talán bűn v mi? nem tudom hány éves vagy de az eszedhez mérem amit írtál
am meg honnan veszitek h ebből kapcsolat lesz? minden elhisztek komolyan mondom...csak kicsit körbe kéne néznie mindenkinek maga körül hogy hány sráccal v csajjal ment el valahová anélkül hogy járnának, de mind1, ez már lehet h magas
felőlem össze jöhetnek, nem zavar egyáltalán
azt meg hadd döntsék el hogy össze passzolnak -e vagy sem, utána meg úgy is kiderül majd meddig bírják, avagy meddig nem
mi az hogy demi partyzik meg bulizik meg....???? miért szted egy híresség otthon ül és néz maga elé? v te talán nem szoktál buliba járni, v ez talán bűn v mi? nem tudom hány éves vagy de az eszedhez mérem amit írtál
am meg honnan veszitek h ebből kapcsolat lesz? minden elhisztek komolyan mondom...csak kicsit körbe kéne néznie mindenkinek maga körül hogy hány sráccal v csajjal ment el valahová anélkül hogy járnának, de mind1, ez már lehet h magas
felőlem össze jöhetnek, nem zavar egyáltalán
azt meg hadd döntsék el hogy össze passzolnak -e vagy sem, utána meg úgy is kiderül majd meddig bírják, avagy meddig nem
2012. szeptember 08. 14:50
Ne!
Niall-hoz nem ilyen lány való! Niall kedves, aranyos és félnk, Demi meg... hát csak rá kell nézni!
Ez nem féltékenység, Eleanort, Danielle-t és Perrie-t nagyon is szeretem, de hogy Nialler meg Demi... Ezt ne!
Niall-hoz nem ilyen lány való! Niall kedves, aranyos és félnk, Demi meg... hát csak rá kell nézni!
Ez nem féltékenység, Eleanort, Danielle-t és Perrie-t nagyon is szeretem, de hogy Nialler meg Demi... Ezt ne!
2012. szeptember 08. 14:52
dori324visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.28. Hozzászólás: 211 Csatolások: 41 Azonosító: 154098 offline |
Mindig is tudtátok hogy Niall odavan Demiért.Akkor miért szidjátok?Ha ő Demivel boldog akkor minek kell irni hogy nem illenek össze?Ha boldogok én örülök neki hoy újra összejötek és szép pár.Abban viszont kételkedem hogy Demi szereti e Niallt.
2012. szeptember 08. 14:53
Dorci001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 253 Csatolások: 0 Azonosító: 160030 offline |
Inkább gondolkodj el azon mdorcii hogy Demit szidod meg mások igaz nem szereted de akkor is én se szeretem az 1D-t de nem írok ilyeneket! De Demi és ő nem illik össze!!
2012. szeptember 08. 14:56
Hát Nem tudom. Szerintem nem illenek össze, da ha Niall és Demi ezt akarják akkoz oké.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.