Demi Lovato és Niall Horan túl van az első randin
2012. szeptember 08. 15:34
Most komolyan vannak olyan hülyék akik azt szűrték le a cikkből hogy járnak? Hihetetlen :D Tanuljatok meg olvasni és értelmezni. Ja és képzeljetek, múltkor együtt lógtam az egyik fiú haverommal. Akkor most már mi is szerelmes pár vagyunk? Jó tudni.
2012. szeptember 08. 15:34
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline |
nemtudom miért kell ebből ennek ekkora felhajtás... attól mert volt egy randijuk,vagy elmentek kettesben valahová. lehet csak baráti összejövetel volt. ez nem azt jelenti hogy járnak.
és amugy is ez az ő dolguk.
és amugy is ez az ő dolguk.
2012. szeptember 08. 15:39
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Idézet (annaayoloo @ 2012.09.08. 15:11)
MadHatter kezdjük ott, hogy Eleanor, (ha úgy jobban tetszik Louis barátnője) is rajongóként jött össze Luval. Szóval nemhiszem, hogy annyira lehetetlen lenne. De TE biztos sokkal jobban tudod. ...
Hú, milyen visszavágó. Te sem gondolod komolyan, hogy ennyire figyelnek a rajongóikra... Sokak életükben először és utoljára látják a fiúkat, ezért szinte lehetetlen, hogy felfigyelne valamelyikőjük egy lányra a több ezer közül. Oké, lehet, hogy van rá esély, de az mennyi is? 0.0001% ?
Igen, pontosan ahogy mondod: én tudom jobban.
2012. szeptember 08. 15:40
Most ezt miért kell nagy dobra verni? Az is lehet, hogy csak BARÁTOK, és egy BARÁTI vacsorára mentek. Szánalmas ez már, komolyan -.-"
Amúgy nem tudom, mi a bajotok Demivel. Meg mi az, hogy csak rá kell nézni? Elég szánalmas dolog valakit külső tulajdonságok alapján megítélni.
Amúgy nem tudom, mi a bajotok Demivel. Meg mi az, hogy csak rá kell nézni? Elég szánalmas dolog valakit külső tulajdonságok alapján megítélni.
2012. szeptember 08. 15:42
FantasticGirl.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 355 Csatolások: 0 Azonosító: 183249 offline |
nem illenek össze, Niall túl gyerek még Demihez..
amúgy meg, itt is csak azt tudom kérdezni amit akkor mikor arról volt szó hogy Niall szülei nem látnál a fiuk mellett Demit szivesen: azért mert néha beszélnek, mért hiszi mindenki azt hogy járnak??? BARÁTOK nem lehetnek??
imádom Demit, de úúgy utálom ezeket a cikkeket -.-
amúgy meg, itt is csak azt tudom kérdezni amit akkor mikor arról volt szó hogy Niall szülei nem látnál a fiuk mellett Demit szivesen: azért mert néha beszélnek, mért hiszi mindenki azt hogy járnak??? BARÁTOK nem lehetnek??
imádom Demit, de úúgy utálom ezeket a cikkeket -.-
2012. szeptember 08. 15:52
Én erről úgy értesültem hogy ez mindössze egy kitalált pletyka...
2012. szeptember 08. 16:05
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1265 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline |
Miss Lovato???
Na ezt ne! Egyel talán nem illenek össze -.-"
Na ezt ne! Egyel talán nem illenek össze -.-"
2012. szeptember 08. 16:06
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
Annyira összeillenek,cukik
2012. szeptember 08. 16:27
szerintem demi kibaszott ronda:DD és Kattyről meg csak annyit hogy ott mondogatta az x-faktorban hogy milyen borzalmasan énekel.." mindketten kurvák nemérdekel ki hogy fog szídni. énis leírhatom a véleményem..; )
2012. szeptember 08. 16:31
nemetikittiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 96 Csatolások: 2 Azonosító: 178732 offline |
Hülyeség,ez csak pletyka,hogy randiztak..mindig erről szólnak a hírek..am meg szerintem Demi tök szép,és Katyben pedig nagyot csalódtam,én nem tudom úgy felfogni,hogy csak egy vicc,hogy Harryt és Niallt IS "lesmárolta" , ez bunkóság.-.-"
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.