és ma kezdõdik vééégre
Heroes / Hősök (2006)
2007. október 09. 22:42
|
|
RaymondKristen Bell Addict |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.01.18. Hozzászólás: 3464 Csatolások: 13704 Azonosító: 12203 offline
|
Kristen Bell
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2007. október 15. 19:35
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
[center][/center]
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2007. október 15. 21:11
|
|
Transformersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.04. Hozzászólás: 374 Csatolások: 853 Azonosító: 33779 offline
|
2007. október 16. 18:00
|
|
DDodo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.10.27. Hozzászólás: 1595 Csatolások: 400 Azonosító: 9908 offline
|
Nekem nagyon tetszik az új évad, a mostani (4.) részben megjelenõ Monica (Micah unokatesója) képessége tetszik a legjobban, nagyon király.
Egyedül csak a Peter szál zavar, az erõltetett nekem. Mondjuk a karakter se a kedvencem.
Nézi még vki az új évadot rajtam kívül?
Nézi még vki az új évadot rajtam kívül?
2007. október 18. 23:18
|
|
salieri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.04.12. Hozzászólás: 800 Csatolások: 9 Azonosító: 14940 offline
|
"ez hulye kerdes volt" - talan ennyit tudnek erre irni!
hat persze, hogy nezzuk, es szerintem is kevesen.
az en velemenyem kicsit eltero a tiedtol. az az igazsag, hogy kezdek megijedni, mivel annyira nem tartom jonak a dolgokat mostanaban. nem azt mondom, hogy nincsenek jo reszek, de valahogy nem az igazi. claire -t szeretjuk imadjuk, de ennek a love story nak semmi ertelme egyenlore.
Peter sehol, remelem egy het mulva az "uj" hos megjelenesevel kicsit megindulnak majd a dolgok.
Abban viszont egyet kell ertenem, hogy a Micha vonal erdekel, es Monica kepessege nagyon is tetszik. remeljuk a folytatas mindenkit kielegitoen jo lesz!
az en velemenyem kicsit eltero a tiedtol. az az igazsag, hogy kezdek megijedni, mivel annyira nem tartom jonak a dolgokat mostanaban. nem azt mondom, hogy nincsenek jo reszek, de valahogy nem az igazi. claire -t szeretjuk imadjuk, de ennek a love story nak semmi ertelme egyenlore.
Peter sehol, remelem egy het mulva az "uj" hos megjelenesevel kicsit megindulnak majd a dolgok.
Abban viszont egyet kell ertenem, hogy a Micha vonal erdekel, es Monica kepessege nagyon is tetszik. remeljuk a folytatas mindenkit kielegitoen jo lesz!
2007. október 18. 23:35
|
|
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline
|
Eddig én is úgy látom, hogy nehezen indulnak be a dolgok.
A Hiro-s szál egész jó volt, David Anders-t már az Aliasban is csíptem, itt még jobb szerepe is van. Hayden-nek persze muszáj minden részben szerepelni, mert õ mindenki kedvence, de eddig az õ története se egy nagy szám szerintem, apu sztorija sokkal érdekesebb lehet, és ehhez kapcsolódva Matt, Molly és Mohinder cselekményszála is. Sylart én nem hoztam volna vissza, de õ is közönségkedvenc, muszáj volt.
Monica képessége nekem eddig a legfurább mind közül, kíváncsi vagyok hogy fogják megmagyarázni. Mayaérõl az X-Aktákból a Fekete Olaj, vagy mi jut az eszembe.
Ja, és Ali is szerepelhetne többet.
Remélem azért nem járok ugyanúgy a Heroes-zal, mint a Lost-tal. Mindenesetre a 4 sorozat közül, aminek az elõzõ évadát is láttam és az újat is elkezdtem, nekem eddig a Heroes a leggyengébb láncszem.
A Hiro-s szál egész jó volt, David Anders-t már az Aliasban is csíptem, itt még jobb szerepe is van. Hayden-nek persze muszáj minden részben szerepelni, mert õ mindenki kedvence, de eddig az õ története se egy nagy szám szerintem, apu sztorija sokkal érdekesebb lehet, és ehhez kapcsolódva Matt, Molly és Mohinder cselekményszála is. Sylart én nem hoztam volna vissza, de õ is közönségkedvenc, muszáj volt.
Monica képessége nekem eddig a legfurább mind közül, kíváncsi vagyok hogy fogják megmagyarázni. Mayaérõl az X-Aktákból a Fekete Olaj, vagy mi jut az eszembe.
Remélem azért nem járok ugyanúgy a Heroes-zal, mint a Lost-tal. Mindenesetre a 4 sorozat közül, aminek az elõzõ évadát is láttam és az újat is elkezdtem, nekem eddig a Heroes a leggyengébb láncszem.
Kapcsolódó sztárok
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
Blake Lively-t meghívták Taylor Swift esküvőjére?
Blake Lively-t meghívták Taylor Swift esküvőjére?
Kiderült, ott lesz-e a színésznő.
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
Vigyázat a cikk SPOLIERT tartalmaz!
Felfedte a lánya nevét Hailee Steinfeld
Felfedte a lánya nevét Hailee Steinfeld
Hailee Steinfeld elárulta újszülött kislánya nevét.