Legutoljára tavaly ősszel jelentett meg kislemezt, azután pedig egy albumot, de nemsokára két új dalt is hallhatunk majd tőle.
A teljes cikkhez kattints ide!
Két új dallal fog jönni Eric Saade októberben
2012. szeptember 10. 09:13
niky1996fulvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 107 Csatolások: 8 Azonosító: 141005 offline |
2012. szeptember 10. 13:31
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 638 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline |
én már nagyon várom
2012. szeptember 10. 15:41
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Örülök neki, de én szeretnék már egy új albumot is tőle.
Az Eurovízió óta nem sokat hallani felőle, max fellépett a SOPOT fesztiválon, aztán annyi.
Fejébe szállt a dicsőség, de jó lenne, ha már leszállna az emberekhez, és nekiállni dalokat írni.
De ez a bejelentés is több a semminél.
Az Eurovízió óta nem sokat hallani felőle, max fellépett a SOPOT fesztiválon, aztán annyi.
Fejébe szállt a dicsőség, de jó lenne, ha már leszállna az emberekhez, és nekiállni dalokat írni.
2012. szeptember 10. 15:52
berniniciJustMe |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 1290 Csatolások: 24 Azonosító: 154346 offline |
Idézet (Törpemókus @ 2012.09.10. 15:41)
Örülök neki, de én szeretnék már egy új albumot is tőle.
öööö...ezt most komolyan mondod, hogy nem hallani felőle? már megbocsáss, de az ESC óta két nagylemeze is megjelent, csinált két klipet, az egyik DEV-vel közösen, több turnén is túl van, elkezdett terjeszkedni Svédországon kívül is, már 2 magyar zenecsatorna is adja a klipjeit szóval nem értem mire célzol ezzel. Az, hogy nem figyeled annyira a karrierjét, még nem jelenti azt, hogy csak egy helyben ül és nem csinál semmit. Az, meg hogy fejébe szált a dicsősége úgy baromság, ahogy van... Ami pedig a dalokat illeti, már nagyon várom őket, biztos jók lesznek
2012. szeptember 10. 16:43
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Idézet (berninici @ 2012.09.10. 15:52)
öööö...ezt most komolyan mondod, hogy nem hallani felőle? már megbocsáss, de az ESC óta két nagylemeze is megjelent, csinált két klipet, az egyik DEV-vel közösen, több turnén is túl van, elkezdett terjeszkedni Svédországon kívül is, már 2 magyar zenecsatorna is adja a klipjeit szóval nem értem mire célzol ezzel. Az, hogy nem figyeled annyira a karrierjét, még nem jelenti azt, hogy csak egy helyben ül és nem csinál semmit. Az, meg hogy fejébe szált a dicsősége úgy baromság, ahogy van... Ami pedig a dalokat illeti, már nagyon várom őket, biztos jók lesznek
Nem értem, miért kell felháborodni. Én figyelem a karrierjét, csak az a baj, hogy nem ülhetek mindennap a gép előtt, és azt bámuljam, hogy melyik percben, milyen helyzetjelentést adott le. Nézd, felőlem kinyalhatod a seggét, abszolúte nem érdekel.
2012. szeptember 10. 17:11
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4158 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline |
Igen beindult az élete az Eurovízió óta, és ennek nagyon örülök. Igaz nem vagyok fanatikus rajongója, de azért szeretem a hangját és a számait is. A legtöbb klipje aranyos és szerethető, kivétel amitől rosszul leszek. (nem említeném meg melyik az.) Na meg aztán totál lökött egy fazon!!!
2012. szeptember 11. 20:01
niky1996fulvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 107 Csatolások: 8 Azonosító: 141005 offline |
Idézet
Örülök neki, de én szeretnék már egy új albumot is tőle. biggrin.gif
Fejébe szállt a dicsőség, de jó lenne, ha már leszállna az emberekhez, és nekiállni dalokat írni. pardon.gif
De ez a bejelentés is több a semminél. rohog.gif
Fejébe szállt a dicsőség, de jó lenne, ha már leszállna az emberekhez, és nekiállni dalokat írni. pardon.gif
De ez a bejelentés is több a semminél. rohog.gif
Az Eurovizíó után jött egy klippel, egy albummal(Saade Vol. 1), aztán túrnézni indult egész nyáron. Ősszel újabb albumot adott ki(Saade Vol. 2) (mindkét albumra ő saját maga írta a számokat) videóklippel együtt. Évvégén bejelentette, hogy jövő tavasszal ismét túrnéra indul, de ezúttal arénátúnéra. Március végétől április végéig túrnézott. Utána megjelent Tone Damlival közös száma, az Imagine, amit szintén ő írt. A nyár elején klip is megjelent hozzá. Nyáron rengeteg fellépése volt. Szóval én ezt valahogy nem hívom tétlenségnek..
és hogy a fejébe szállt a dicsőség..ez meg a nap vicce volt..sok sztár tanulhatna tőle..
rengeteget foglakozik a rajongóival, és ők a legfontosabbak neki..
2012. szeptember 11. 21:02
kinga_saadevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.04. Hozzászólás: 111 Csatolások: 33 Azonosító: 174824 offline |
Halok meg! imádom!!!! mikor lesz már október ??? xD Biztos vagyok benne hogy tetszeni fog !!!
2012. szeptember 16. 18:55
Kamy97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 411 Csatolások: 0 Azonosító: 128087 offline |
nyki1996ful jaj de igazad van.Ha utálok, valamit az az hogy ha Ericet fikázzák,akik nem is ismerik.Ha nem szereted akkor minek olvasod el a hírt, és mi több minek kommentelsz oda kárörvendően?! .... Áhh már k*rvára várom, biztos ez is rohadt jó lesz D Nálam tuti nemzeti himnusz lesz xddd Hajrá Eric ♥
2012. szeptember 16. 23:35
Dorothy6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 319 Csatolások: 306 Azonosító: 158072 offline |
Eric azóta lett az egyik kedvenc énekesem, amióta meghallottam tőle a Popular című dalt. Egyszerűen megunhatatlan, akárcsak a többi száma. Már kíváncsian várom az új dalokat.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.