Biztos, hogy Leighton örökre emlékezni fog az elmúlt hat évre, melynek sikereit és rajongótábora nagy részét is köszönheti.
A teljes cikkhez kattints ide!
Leighton Meester jó ideig kerüli a Blairhez hasonló karaktereket
2012. szeptember 10. 20:14
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline |
2012. szeptember 10. 20:19
Annyira aranyos.
Amúgy meg Leigh szinte minden karaktert tökéletesen eltud játszani, de az tény, hogy Blair állt neki (eddig) a legjobban.
Amúgy meg Leigh szinte minden karaktert tökéletesen eltud játszani, de az tény, hogy Blair állt neki (eddig) a legjobban.
2012. szeptember 10. 20:54
Nekem mindig Blair fog róla eszembe jutni. Nagyon hitelesen eltudta játszani a karaktert, imádom a GG-ben.
2012. szeptember 10. 21:08
Nagyon hitelesen játszott ezalatt a 6 év alatt ugyhogy nem lesz könnyű dolga tovább lépni..
2012. szeptember 10. 21:15
aaaaaaaaaaaaannyira sajnálom, hogy már csak egy évad van! Aaaaanyira szerettem a sorozatot, és benne Ő volt a kedvencem:)
2012. szeptember 10. 22:11
Nagyon szeretem Leighton-t,és sajnálom,hogy a GG-nek vége
Blair-ként szerettem meg,de a Szobatársban is tetszett az alakítása illetve a csajok Monte Carlo-ban is remekül játszott
Szóval tuti,hogy a következő filmjeit vagy sorozatait is nézni fogom
Blair-ként szerettem meg,de a Szobatársban is tetszett az alakítása illetve a csajok Monte Carlo-ban is remekül játszott
Szóval tuti,hogy a következő filmjeit vagy sorozatait is nézni fogom
2012. szeptember 11. 00:28
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Imádom!
Ezzel a cikkel megtudtam, hogy tökre hasonló lehet a belsőnk. Ez a cikk róla nagyon pozitív
Am én is mindig nézem,h a G.G.ben folyton más ruháik vannak :| meg olyanokat vesznek föl.hogy csak na..de attól függetlenül imádom a Pletykafészket
Ezzel a cikkel megtudtam, hogy tökre hasonló lehet a belsőnk. Ez a cikk róla nagyon pozitív
Am én is mindig nézem,h a G.G.ben folyton más ruháik vannak :| meg olyanokat vesznek föl.hogy csak na..de attól függetlenül imádom a Pletykafészket
2012. szeptember 11. 05:45
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Tudom most baromnak néztek, de én nem néztem a sorozatot, de ez a lány nagyon szimpatikus, és jó színésznő is szerintem, remélem láthatom a közeljövőbe még.
2012. szeptember 11. 06:51
Pedig szerintem nagyon jól áll neki Blair szerepe, de ő tudja. És örülök neki, hogy van olyan ismert személy, aki nem a töménytelen sminkelésre buzdít. Remélem az itt lévő tinilányok megfogadják a tanácsát és nem 20 kilós sminkel ellátott lányokkal találkozok innentől kezdve, akik már rég nem hasonlítanak egy szép lányra..
2012. szeptember 11. 07:58
Jól is teszi, akkor mindenki csak Blairt látná benne.
2012. szeptember 11. 11:40
mrebecca7új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 185043 offline |
Szerintem is jól teszi hogy most más fajta szerepeket keres,mert így ráragadna hogy ő Blair Waldorf akármennyire is szerettük ! És nagyon kár hogy vége lesz a gossip girlnek ://
2012. szeptember 11. 12:44
hát nekem mind1.) imádom Leightont és Blairt is
2012. szeptember 11. 14:08
Szerintem már rajta maradt a Blair név mint jelző ..
2012. szeptember 11. 15:03
Imádom...most is egyszerűen csodásan nyilatkozott és a képeken is nagyon jól néz ki : D amúgy szerintem ki tud bújni ebből a karterből, mert remek színésznő és még nagyon fiatal is.
2012. szeptember 11. 15:37
Igazat adok neki a sminkeléssel és az öltözködéssel kapcsolatban, nem kéne minden mai lánynak plázamacskásan kinéznie.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.