Nagyon tetszik a cikk!
Sajnos az én családom egy része emigrált az Államokba, New York Citybe, és átélték a terrortámadást... Több interjú is készült velük, teljesen ki voltak évekig, de ki nem lenne?
I'm prayin for America![i]
Visszatekintés a World Trade Centerre
2012. szeptember 12. 08:36
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
Huh, nagyon jó cikk Toto!
Az emlékmű ami készült az emlékükre, csoda szép lett. De a legjobb lett volna ha a Két torony is meg marad. Ez a világnak annyira lesújtó támadás volt hogy soha nem felejtjük el.
Rengeteg dokumentum filmet néztem ezzel kapcsolatban, és szerintem mindenkiben felmerül rengeteg kérdés, amikre soha nem kapunk választ.. Lehet hogy tényleg Terrorista támadás? Vagy csak egy tökéletesen megrendezett "öntámadás". Sajnos már akkor is a pénz volt az úr, talán jobban is mint most. De nem sok gerinc kell ahhoz hogy egy vagy több ember ilyet kiterveljen, több ezreket megölni, a pénz miatt.. Borzalmas.
Az emlékmű ami készült az emlékükre, csoda szép lett. De a legjobb lett volna ha a Két torony is meg marad. Ez a világnak annyira lesújtó támadás volt hogy soha nem felejtjük el.
Rengeteg dokumentum filmet néztem ezzel kapcsolatban, és szerintem mindenkiben felmerül rengeteg kérdés, amikre soha nem kapunk választ.. Lehet hogy tényleg Terrorista támadás? Vagy csak egy tökéletesen megrendezett "öntámadás". Sajnos már akkor is a pénz volt az úr, talán jobban is mint most. De nem sok gerinc kell ahhoz hogy egy vagy több ember ilyet kiterveljen, több ezreket megölni, a pénz miatt.. Borzalmas.
2012. szeptember 12. 14:50
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline |
Nekem 11.-én egész nap ez járt a fejemben. Katasztrofális ami történt. Valamelyik na volt is a tv-ben erről megemlékezés.
2012. szeptember 12. 16:57
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
jó cikk, érdekes tegnap ezzel volt tele a facebook
2012. szeptember 12. 18:36
Nagyon szomorú dolog, Castia, találgatni lehet, de felesleges. Abból indulj ki, ami tény és a teóriák készítését bízd rá az újságírókra.
2012. szeptember 13. 16:19
Castia van benne valami amit mondasz, valahogy én is így vagyok a dologgal, sok a megválaszolatlan kérdés.
Yaroslava az újságírók se mondják el az igazat mert vagy lefizetik vagy nem tudom, hogy véletlen se derüljön ki az igazság. De talán egyszer kiderül.
Yaroslava az újságírók se mondják el az igazat mert vagy lefizetik vagy nem tudom, hogy véletlen se derüljön ki az igazság. De talán egyszer kiderül.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. szeptember 13. 19:49
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
még mindig ijesztő rá visszagondolni x_x amúgy nagyon jó cikk lett!*o*
2012. szeptember 14. 15:11
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline |
Hát érdekes sztorik ezek. Mindenesetre nem tartom épp elméjűnek azokat, akik ezt megcsináltál Persze pár perces hírnevet azért akartak szerezni.
Viszont szomorú ez az eset, na meg az összes terror támadás is. Hihetetlen, hogy emberi életeken is átgázolnak a hatalomért.
Viszont szomorú ez az eset, na meg az összes terror támadás is. Hihetetlen, hogy emberi életeken is átgázolnak a hatalomért.
2012. szeptember 15. 11:28
Bianka21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 181225 offline |
Azért durva hogy mondjuk valaki elmegy magának venni egy ruhát aztán jön egy ilyen terror támadás és soha többet nem megy haza a családja nem tud róla semmit és akkor a hírekből kiderül.
2012. szeptember 16. 12:50
OMG! 8 kör. Philippe Petit, Te vagy a példaképem! XD. Amugy hogy csedtékvolna le repülővel? Mongyuk ez érdekelne...
A 2001. szeptember 11. hatására alakult az My Chemical Romance. Mivel az énekes Gerald Way végig nézte. Nagyon sajnálom az embereket meg minden, de megérte XD.
A 2001. szeptember 11. hatására alakult az My Chemical Romance. Mivel az énekes Gerald Way végig nézte. Nagyon sajnálom az embereket meg minden, de megérte XD.
2012. szeptember 19. 19:05
Szörnyű hogy ennyi ártatlan ember halt meg... Amúgy a cikk tök jó lett!
2012. december 10. 21:07
Nagyon jó cikk lett.Sajnálom hogy ennyi ember meghalt Részvétem a hozzátartozóknak
2013. szeptember 15. 20:48
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline |
Az a sok ember, akik meghaltak...nagyon sajnálom őket. Sajnos az ember a legnagyobb állatfaj. Ismét csináltunk valamit, amivel még inkább bebizonyítottuk, hogy borzalmasak vagyunk... Mellesleg jó cikk lett.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.