Itt az új Justin Bieber? Debütált Austin Mahone első klipje
2012. szeptember 14. 08:24
Már megint egy..Ezzel is az lesz mint a többivel,egy idő után el lesz felejtve teljesen.
2012. szeptember 14. 14:28
Már elnézést, de az "új Justin Bieber" Márton Máté volt, ő pedig akkor a harmadik. Amúgy a dal, a fiú és úgy minden: JESSZUS. Annyira nevetséges, hogy azt hiszi tehetséges, közben meg.. Ja és igen, biztos híres lesz. Csak nem a tehetsége miatt.
2012. szeptember 15. 13:11
GomezandBiebsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 170914 offline |
Szóval,ahogy elnézem ti mindenki csak lenéztek nekem sem a kedvencem,de ez azért már sok!!!1.NEM HASONLÍT JUSTINRA!!!Helyes,de nekem mégiscsak Justin marad!
2.Mindenkiről azt gondoljátok,hogy jaj úgy is egyszer eltűnik és senki se fog rá emlékezni ez mondtátok Justinra is és még mindig él is virul mindenki ismeri több ezren imádjuk!!!! És azt se értem,hogy nem tehetséges?Akkor énekeljetek ti nekünk és aztán mondjatok véleményt!!!!
2.Mindenkiről azt gondoljátok,hogy jaj úgy is egyszer eltűnik és senki se fog rá emlékezni ez mondtátok Justinra is és még mindig él is virul mindenki ismeri több ezren imádjuk!!!! És azt se értem,hogy nem tehetséges?Akkor énekeljetek ti nekünk és aztán mondjatok véleményt!!!!
2012. szeptember 15. 16:31
DaffyDvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 143199 offline |
A kinézete alapján tényleg Bieber (azaz gáz), de a hangja és a zenéje olyan, hogy lehet később kezdeni vele értelmeset is, ellenben Bieberrel, aki hipertehetségtelen. Nekem amúgy ilyen one directionos beütése van a dolognak.
2012. szeptember 16. 13:44
Minek ott van MM is az ez sz*r hogyan lehet szeretni ilyeneket ez is egy f*s b*zi!!!!!
2012. november 09. 14:06
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline |
Éppe mindenki nem Bieber! Austin-nak jobb hangja van ez a száma meg tök jó
2012. november 09. 14:25
Egy újabb nyálgép. Csöpöghetnek a kislányok.
Kihaltak az igazi FÉRFIAK???
Kihaltak az igazi FÉRFIAK???
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.