Bevallom őszintén, a fotóst tippeltem, teljesen biztos nem vagyok benne, de korábbi tapasztalatok alapján Munawar képei az ilyen sötétebbek. Szerintem, ezek a fotók is nagyon jól sikerültek, mint a korábbi két hasonló téma képei, úgyhogy mindenképp feltöltést igényeltek, és otyg kollégának ígértem egy kis Emmy-t.
De most tényleg, lehetetlen nem imádni, főleg a harmadik és az ötödik képeken, vigyori.
otyg
Emmy Rossum - Shameless press conference portraits by Herve Tropea (Los Angeles, April 10, 2012)
2012. szeptember 13. 17:57
otyg |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.02.27. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 4471 Azonosító: 4076 offline |
Idézet (Boscorelli @ 2012.09.13. 09:27)
Bevallom őszintén, a fotóst tippeltem, teljesen biztos nem vagyok benne, de korábbi tapasztalatok alapján Munawar képei az ilyen sötétebbek. Szerintem, ezek a fotók is nagyon jól sikerültek, mint a korábbi két hasonló téma képei, úgyhogy mindenképp feltöltést igényeltek, és otyg kollégának ígértem egy kis Emmy-t.
De most tényleg, lehetetlen nem imádni, főleg a harmadik és az ötödik képeken, vigyori.
otyg
otyg
A fotós személye általában nem nagyon szokott érdekelni, az maximum a képeket teszi könnyebben azonosíthatóvá (egy 'azok a képek, amiken őzike szemekkel néz' elnevezés alapján pl sokkal nehezebb lenne kitalálni miről is van szó, mert olyat elég gyakran csinál ). Éss akkor karácsony másnap! Az egyre csökkenő képmennyiséget azért nem fogom most zokon venni, mert hol van itt annyi kép, mint Stana esetében? Viszont ha kevés is, azok milyenek már! Imádni való, ha mosolyog, ha nem, bár egy jó ideig a Shameless új évadjára még várni kell sajnos, szóval maradnak addig is a képek!
Köszöntem megint, ha van még, akkor ne kímélj!
1 felhasználónak tetszik:
Boscorelli
2012. szeptember 15. 19:28
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5974 Csatolások: 135801 Azonosító: 67913 offline |
Idézet (otyg @ 2012.09.13. 17:57)
Az egyre csökkenő képmennyiséget azért nem fogom most zokon venni, mert hol van itt annyi kép, mint Stana esetében? Viszont ha kevés is, azok milyenek már! Köszöntem megint, ha van még, akkor ne kímélj!
Hát azért Emmynél sajnos nehezebb prezentálni azt a mennyiséget, mint Stana-nál. Hiába Castle, azért Stana Katic-ről töredék mennyiség létezik, összehasonlítva például Emmy Rossummal. Nagyjából úgy tudom mondani Neked, hogy 10x annyi van Emmyről, persze nem egészen, de majdnem. Emmy-t már 2004-ben is ismertük, hála Emmerich úrnak, aki kiválasztotta a Holnaputánba. Szóval, bárhogy is nézzük, de Ő azóta kb a köztudatban van, míg legyünk őszinték, Stana Katic-ot nem igazán ismertük 2004/5-ben, még akkor se, ha valaki látta a JAG-ben, olyan kis szerepe volt, hogy nem tulajdonítottak neki nagy jelentőséget, szerintem. Inkább így utólag visszanézve lenne érdekes.
Emmy, ráadásul hiába, hogy fiatalabb, több eseményre jár már évek óta, annak ellenére, hogy most valószínűleg Stana a népszerűbb Hollywoodban is. Bár ez se teljesen biztos, a Shameless és a Castle népszerűségét azért is nem lehet összevetni, mert előbbit csak későbbi idősávban lehet adni, és jóval kevesebb epizód is készül (sajnos). Nem tartom kizártnak, ha Shamelessből is lenne évente 24 rész, és főműsoridőben menne, akkor Emmynek is lenne annyi rajongója, mint Stana-nak, egész egyszerűen azért, mert mindkét sorozat és színésznő is, nagyon jó, de szerintem ebben a kérdésben egy véleményen vagyunk.
Meg aztán tudod, így, hogy több eseményen vesz részt, többi is a kép, paparazzik is gyakrabban követik Emmyt, Stanáról szinte alig-alig lehet találni ilyesmit is, hogy megérkezik egy reptérre vagy például sétál az utcán. És azért, Emmy képeinek nagy része felkerült ide, az évek során, mert ahogy nézegettem néhány régebbi témáit, korábbi képfeltöltő tagok sokat foglalkoztak vele mint, pl. ML, lolagirl5, Aribeth, és még lehetne sorolni, úgyhogy sok minden elérhető, ellentétben Stanával, akinél tavaly nyáron még kb 2 oldalnyi téma sem létezett. Másképp nézve, róla most van 20 oldalnyi kép, Stanáról alig 6, és úgy, hogy kb. egy oldalt pár napja nyitottam (persze ezt nem nagyképűen értettem). De így kb ennyi sajnos, ezzel nagyjából az összes esemény kifújt 4-5 évre visszamenőleg, még kettő van/lesz, amit megnyitok majd, és akkor azt hiszem az összes létező Stana Katic rendezvény elérhető lesz itt, esetleg még néhány korábban megnyitotthoz lehet majd bónusz képeket találni. És, hogy válaszoljak is a kérdésedre, Stanáról igazából csak ezért tudtam most sokat rakni, mert sok még nem került fel, pedig én tavaly nyár óta, mióta megismertem és megszerettem a Castle sorozatban, igyekszek sokat hozni róla.
Nagyon szívesen a képeket, és persze nézegetek még mindkét színésznőről, és, ha akad még, akkor mindenképp feltöltöm.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.