Taylor Swift újra történelmet írt
2012. szeptember 15. 18:20
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
Gratulálok neki
2012. szeptember 16. 11:27
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Idézet (SsciorLuv @ 2012.09.15. 09:15)
Norah:Túlsztárolt?Taylor?Na Nicki Minaj az túlsztárolt,de Taylor?
Lehet,hogy vannak itt emberek akik nem halgatták egyik számot se és úgy ítélkeznek,lehet,hogy vannak olyanok is akik halgatták!De hogy ha nincs probléma az angol nyelvtudásal akkor legalább a Ronant megbecsülhetnétek,mert annak van érzelmi értéke!És szerintem egy nagyon megható szám!
Egyébként pedig szerintem maximálisan megérdemli!
Taylor
Lehet,hogy vannak itt emberek akik nem halgatták egyik számot se és úgy ítélkeznek,lehet,hogy vannak olyanok is akik halgatták!De hogy ha nincs probléma az angol nyelvtudásal akkor legalább a Ronant megbecsülhetnétek,mert annak van érzelmi értéke!És szerintem egy nagyon megható szám!
Egyébként pedig szerintem maximálisan megérdemli!
Taylor
Nos, Norahnak valóban igaza van, tényleg nagyon felnyomták ezt a lányt. Te meg értetlen vagy. Minázs is túlsztárolt, no de ennyire azért mégsem (és ez tényleg így van). Ő is a "központban" van, csak Taylor valami miatt jobban kedvelik. Szerintem meg átlagos hangja van, nincsenek rossz számai, de az már fáj, hogy ő több figyelmet kap, a többi TEHETSÉGES meg elvérzik mellette. Ebből kezd elegem lenni, és nem csak én vagyok így vele (szerintem).
2012. szeptember 16. 13:32
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
Nem érdemli meg és nem is ír igazi country dalokat. -.-""""
2012. szeptember 16. 14:24
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1299 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline |
Szerintem nagyon is megérdemli. Tehetséges énekesnő.
2012. szeptember 16. 19:40
selfansikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.17. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 180598 offline |
Megérdemli, gratulálok neki
2012. szeptember 22. 16:27
Gratulálok Taylornak! Csak így tovább!Rengeteget dolgozik a dalain,ezért megérdemli a sok-sok elismerést
2012. szeptember 22. 16:52
Idézet
Nos, Norahnak valóban igaza van, tényleg nagyon felnyomták ezt a lányt. Te meg értetlen vagy. rohog.gif Minázs is túlsztárolt, no de ennyire azért mégsem (és ez tényleg így van). Ő is a "központban" van, csak Taylor valami miatt jobban kedvelik. Szerintem meg átlagos hangja van, nincsenek rossz számai, de az már fáj, hogy ő több figyelmet kap, a többi TEHETSÉGES meg elvérzik mellette. Ebből kezd elegem lenni, és nem csak én vagyok így vele (szerintem)
Valahogy éreztem,hogy ennél a cikknél biztos az lesz hogy néhány kritikus bővíti a véleményeit és elkezdik Taylort kritizálni így,meg úgy ha nem tudják elismerni,és megérteni hogy miért is olyan ismert Ő Szerintem meg pont nem Taylor a túlsztárolt Ha valaki túlsztárolt akkor az csakis Sellyke lehet.Elnyomja a többi tehetséges embert?Könyörgöm az nem inkább Selena és Justin lenne? Tudod,nagyon undorítónak tartom az olyan embereket,akik hírességet kritizálnak azért,mert 4 év sok-sok munka és dalírás után sokkal nagyobb elismerést és sikereket kapnak mint eddig.Mindenkinek van joga véleményt írni,én nem parancsolom hogy kedveld őt,de tudod általában amit az emberek leírnak,az sokszor csak önvélemény és ha többen írják ugyanazt és igaz,csak is akkor tény.Én pedig jobban becsülöm az olyan sztárokat,akik nem marionett bábuk,hanem önálló saját véleményük és ízlésük van,nem fényezik túl önmagukat,és értelmes valamit mondó dalokat írnak nem úgy mint Nicki Minaj aki jobban felkapott szerintem mint Taylor Mindenkinek van véleménye,de egy hírességet fikázni folyton csak azért mert nekünk nem szimpatikus az már mások szemében undorító(és jobb ha nem tagadod le,mert minden egyes Taylor cikknél csak fikázod őt)És írhatod azt nyugodtan,hogy én minek magyarázok itt neked,de nem is érdekel mert nem fogok neked visszaválaszolni,mert én is csak elmondtam a véleményemet úgy mint a többiek.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.