Miley Cyrus hiányolja a szenvedélyt az életéből
2012. szeptember 15. 16:26
? Nem igazán értem az üzit, de beszéltek, letudta, nyugodt oké mondjuk nem kéne mindent kiírne twitterre de mind1 az ő élete. Nem vagyok nagy Miley fan nekem ilyen közömbös de mind1 ennek a cikknek annyira nincs értelme mert csak írt valamit oszt nyugodt. Nem nagy dolog
2012. szeptember 15. 16:49
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
"megkapta amire vágyott" hmmm... ezt csak én értettem félre?
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2012. szeptember 15. 16:55
PoppyGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.06. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 161693 offline |
É nem akarok rosszra gondolni Hú, nagyon imádom Miley-t. Porcicca ilyen fiatalon valóban lehet hogy nem szerelem ez, de ha tényleg nem az, akkor Miley ezt nem tudná, ő teljes naivitásban azt gondolja/gondolná hogy ez full love. Nem biztos hogy Liam neki a nagy ő. Nem velünk akarja ezt elhitetni, mert még maga is azt hiszi hogy szerelmes. Ami lehet hogy így is van.
2012. szeptember 15. 17:05
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline |
most olvastam a hosszászólásokat,és mi az,hogy feltűnési viszketegsége van?? (tudom mit jelent!) de most komolyan...nem oszthatja meg a problémáit vlhol?! ezért inkább tisztelni kéne,mint bántani. az utcsó tweet elég félreérthető,de legalább megkapta amit akart xDD
2012. szeptember 15. 17:29
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline |
hátt... most értsem félre az utolsó tweetjét vagy ne?
2012. szeptember 15. 17:32
Miley 20 lesz mindjárt és ez az az időszak amikor nem hiányozhat a szenvedély! Ki kell élvezni amíg fiatal, és ha ebből a szempontból nézzük erre az adrenalinhiányra a házasság nem a legjobb gyógymód. De úgy sem csinált semmi észszerűt az életben úgyhogy hagyjuk is...
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.