Megtarthatja nevét a brit One Direction
2012. szeptember 16. 15:20
ChristieMaloneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 185638 offline |
Ezt már rég tudtam
2012. szeptember 16. 15:21
Selena Gomez 20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 11 Azonosító: 153878 offline |
Hát igen...ha van pénz bármit el lehet intézni...:/
2012. szeptember 16. 15:51
Szerintem felesleges pénzkidobás volt, nemtökmindegy mi a banda neve, ugyis nagyobb a sikerük mint a másik bandának 1. 2. pedig ugyanugy értesülne mindenki a banda esetleges második nevéről.. Nekem mindegy.
2012. szeptember 16. 16:02
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
Idézet (_ToTo_ @ 2012.09.16. 14:25)
Én azt mondom, hogy a tisztesség kedvéért változtassanak ők is nevet.
ahogy nézem a profilodat, te nemtudom mit nem utálsz.. utálod azokat a dolgokat amik most vannak, szerintem leragadtál a 90es évekbe... azért mert nemszereted az 1D-t, azért még nem kell olvasni a cikket és beszólni minden rajongójukak a kommentje alá.. nem pont ezzel a kommenteddel van bajom, hanem úgy az összes többivel, énse megyek oda egy macska gazdájához, és szólok be neki hogy te meg minek szereted a macskákat..?! akkor te miért teszed az 1D fanokkal?;D enyhén unalmas vagy már ha nem vetted volna észre..
2012. szeptember 16. 16:37
Micsoda pofátlan buzikból áll a brit 1D és Simon!!...az amerikai 1D volt előbb basszus és le is védették mégis a brit 1D ami szerintem egy nagy szar(az amerikairól nem tudom) tartja meg a nevet...hülye nyávogós britek
2012. szeptember 16. 16:50
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Idézet (bubblegum.. @ 2012.09.16. 16:02)
ahogy nézem a profilodat, te nemtudom mit nem utálsz.. utálod azokat a dolgokat amik most vannak, szerintem leragadtál a 90es évekbe... azért mert nemszereted az 1D-t, azért még nem kell olvasni a cikket és beszólni minden rajongójukak a kommentje alá.. nem pont ezzel a kommenteddel van bajom, hanem úgy az összes többivel, énse megyek oda egy macska gazdájához, és szólok be neki hogy te meg minek szereted a macskákat..?! akkor te miért teszed az 1D fanokkal?;D enyhén unalmas vagy már ha nem vetted volna észre..
Mert neki nem tetszik és kész. Miért nem mondhatja meg a véleményét? Vagy azt megszüntették a hatóságok? Különben is, szerintem úgy lenne unalmas a világ, ha mindenki ugyanazt szeretné.
2012. szeptember 16. 16:54
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
Idézet (Törpemókus @ 2012.09.16. 16:50)
Mert neki nem tetszik és kész. Miért nem mondhatja meg a véleményét? Vagy azt megszüntették a hatóságok? Különben is, szerintem úgy lenne unalmas a világ, ha mindenki ugyanazt szeretné.
nemmondtam hogy nem mondhatja meg a véleményét, de mindenhez rosszat ír és már nagyon unom -.- és csak azért idejön hogy gyűljön a kommentje, és másokat idegesítsen.. és csakmert pl. ő nem szereti az 1D-t az nem jelenti hogy nem tehetségesek..
2012. szeptember 16. 16:59
LadyStellaHUMANOID |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 470 Csatolások: 185 Azonosító: 142273 offline |
Hát örülök,hogy megtarthatták a nevüket
2012. szeptember 16. 18:00
Idézet (bubblegum.. @ 2012.09.16. 16:54)
nemmondtam hogy nem mondhatja meg a véleményét, de mindenhez rosszat ír és már nagyon unom -.- és csak azért idejön hogy gyűljön a kommentje, és másokat idegesítsen.. és csakmert pl. ő nem szereti az 1D-t az nem jelenti hogy nem tehetségesek..
Képzeld, ez egy fórum, ahol akárki elmondhatja a véleményét, akár pozitív, akár negatív És ha utálja a mai tinisztárocskákat, és a régebbi hírességeket kedveli? Akkor mi van? Összedől a világ? Oda ír, ahova akar, és azt, amit akar, mivel mint ahogyan feljebb említettem ,ez egy fórum, ahol bárki szabadon elmondhatja a véleményét.
Toto hozzászólás-gyűjtő? Behalok Pont ő?
2012. szeptember 16. 18:08
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline |
Simon bá' biztos sokat fizetett
1 felhasználónak tetszik:
Luckie
2012. szeptember 16. 18:36
Idézet (rebellious @ 2012.09.15. 21:38)
Tök jó, hogy képtelenség olyan cikket írni, amitől nem tör ki minimum egy polgárháború...
Ironikus, hogy pont Te írtad ezt a cikket, nem bántásból
2012. szeptember 16. 19:10
Idézet (Luckie @ 2012.09.16. 18:00)
Képzeld, ez egy fórum, ahol akárki elmondhatja a véleményét, akár pozitív, akár negatív És ha utálja a mai tinisztárocskákat, és a régebbi hírességeket kedveli? Akkor mi van? Összedől a világ? Oda ír, ahova akar, és azt, amit akar, mivel mint ahogyan feljebb említettem ,ez egy fórum, ahol bárki szabadon elmondhatja a véleményét.
vedd már észre magad milyen szánalmas vagy még mindiig azt utál akit akar, de nem kell MINDEN 1D rajongó véleményét leszólni, mert ahogy már mondtam példát, énse megyek oda és rúgok bele a macskájába, csak mert ő szereti mielőtt félreérted nincs bajom a macskákkal csak egy példa, mert ő azokat szereti mi meg a One Directiont...
2012. szeptember 16. 19:23
Idézet (bubblegum.. @ 2012.09.16. 19:10)
vedd már észre magad milyen szánalmas vagy még mindiig azt utál akit akar, de nem kell MINDEN 1D rajongó véleményét leszólni, mert ahogy már mondtam példát, énse megyek oda és rúgok bele a macskájába, csak mert ő szereti mielőtt félreérted nincs bajom a macskákkal csak egy példa, mert ő azokat szereti mi meg a One Directiont...
Egyrészt, miért is vagyok szánalmas? Mert nem szeretem az ilyen agyon hype-olt tehetségtelen tenyérbemászó fiúcskákat(?), akiket csak divatból szeretnek? Másrészt, pusztán csak a legszánalmasabb védési indokokat szólta le, okkal Talán jó lenne végre felnőni, és elfogadni, hogy van, aki utálja a 1D-t, aminek hangot is adhat, mert nem csak abból áll a világ, hogy "jaj, vándé, szeretés". Mindenkinek más az ízlése, van, aki utálja ezt az öt emberkét, és van, aki őrülten imádja őket, viszont vannak, akik annyira őrülten, hogy azt már tényleg nem lehet szó nélkül hagyni. Toto betett egy szerkesztett képet a bandáról, ahol az arcuk helyére Rowan Atkinson arca volt retusálva. Ez neked másnak ugrás?
2012. szeptember 16. 19:26
Idézet (Luckie @ 2012.09.16. 19:23)
Egyrészt, miért is vagyok szánalmas? Mert nem szeretem az ilyen agyon hype-olt tehetségtelen tenyérbemászó fiúcskákat(?), akiket csak divatból szeretnek? Másrészt, pusztán csak a legszánalmasabb védési indokokat szólta le, okkal Talán jó lenne végre felnőni, és elfogadni, hogy van, aki utálja a 1D-t, aminek hangot is adhat, mert nem csak abból áll a világ, hogy "jaj, vándé, szeretés". Mindenkinek más az ízlése, van, aki utálja ezt az öt emberkét, és van, aki őrülten imádja őket, viszont vannak, akik annyira őrülten, hogy azt már tényleg nem lehet szó nélkül hagyni. Toto betett egy szerkesztett képet a bandáról, ahol az arcuk helyére Rowan Atkinson arca volt retusálva. Ez neked másnak ugrás?
azért vagy szánalmas, mert úgy érezted hogy muszály volt beszólnod nekem és én elviselem hogy sokan utálják őket, mert a körülöttem élők nagy része is így van vele, és eltudom fogadni, sőt kicsitsem érdekel, de ennek a totonak a véleményei valamiért irritálnak, mindenhez valami rosszindulatút ír, mert természetesen ő sem hagyhatja szó nélkül ami nemtetszik neki :') és azzal a képpel amit kirakott semmi bajom már azelőtt is láttam és csak nevettem rajta, amúgy írtam is neki hogy nem azzal van a baj ahnem az összes többi ide tartozó kommentjével de no para...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.