Idézet (bubblegum.. @ 2012.09.16. 16:02)
ahogy nézem a profilodat, te nemtudom mit nem utálsz.. utálod azokat a dolgokat amik most vannak, szerintem leragadtál a 90es évekbe... azért mert nemszereted az 1D-t, azért még nem kell olvasni a cikket és beszólni minden rajongójukak a kommentje alá.. nem pont ezzel a kommenteddel van bajom, hanem úgy az összes többivel, énse megyek oda egy macska gazdájához, és szólok be neki hogy te meg minek szereted a macskákat..?! akkor te miért teszed az 1D fanokkal?;D enyhén unalmas vagy már ha nem vetted volna észre..
Fogalmam sincs hogyan jött neked ez a 90's évek löket ...
A 30's és 40's évektől kezdődően 2012-ig bezárólag van kb 8500 cd-m. Cd. Nem torrentről ingyen letöltizett mp3. Mindenféle zene. És a zenén van a hagsúly, nem menedzserek által megcsinált csapatocskák akik azt sem tudják melyik végén kell fogni a dobverőt vagy a gitárpengetőt.
Ezeknek megírják a zenét, szövegek nagy részét, megcsinálják a zenei alapot nekik, ők felkornyikálják a szöveget, aztán a szakemberek addig kevergetik, hogy hallgatható legyen. Az ilyenek színpadi bohócok, pénzcsináló gépezetek és semmi köze a valódi zenéhez.
A macskákkal nem tudom mit akarsz, én legalább nem mondok olyan hülyeségeket, mint ti a 1D-re, hogy őket mindenki szereti, meg ők a legjobbak, leggazdagabbak és hasonló böszmeségeket. Lecsengenek majd mint a térdzokni divatja, azt leshettek.
Nem szóltam be minden rajongó kommentje alá, de te biztos beszívtál ha ilyet láttál. Fröcsögsz csak és utasítgatsz, hogy ne olvassam és ne írjak bele? Akkor én azt mondom ne olvasd amiket írok és el van intézve.
Az unalmas meg az, hogy okoskodtok mindenkivel akinek negatív véleménye van valakiről vagy valamiről. Ez egy nyilvános fórum, ha nem tetszik lehet menni olyan fan oldalra ami csak az 5 ficsúrodról szól. Ott egymásnak vallhattok szerelemt, hogy ki melyikkel álmodik éjjelente és oldalakon át írhatjátok egymás alá, hogy jajdecukik.