"mindenki maga dönti el, számára ki tehetséges" na igen, a starity sztárlistán való helyezésükből az 1D-t elég sokan tehetségesnek találják:D
egy valami nem fér a fejembe, ne haragudjatok, szőke vagyok . tucat. mi számotokra a tucat? az hogyvalaki megalkotott egy új stílust és a többi, külsőleminden bizonnyal előnyös énekesek is ebben a műfajban énekelnek? mert ez egy mostani stílus, mind mind amit tucatnak soroltok, értéktelennek minősítetek, csak mert nemXtina énekel egy számot... réggeben i megvoltak a zene maga jellemzői, egy műfajnak és sokan csinálták hasonló stílusba. de persze az nem tucat, de ti nyugodtan lefikázhattok minden olyan dolgot, ami a mostani tizenévesek stílusát tükrözi mi? amúgy meg anyukám pár evvel idősebb toto-nál és imádja a one directiont, de komolyan magának vett már magazinokat is amibe benne voltak xd meg mondani szokta, ha ők mennek a tv-be, szerinte is tehetségesek és nem csodálja ogy tengeteg rajongójuk van. és imádja a lassú számaikat, ahogy én is.. a kis aranytorkúak legyen csak mégtöbb pénzük hagy vegyék meg maguknak a világot, no no nem mintha bármi szükségük lenne morcos kritikusok elismerésere... amugy meg sok ilyen bölcs cáfolást irjatok még, legalább mosolygok és még azt is elfelejtem hogy oltást kaptam és fáj a karom xdd köszi 1D =D ja és ujabb ok, hogy miért szeretik őket, még a régi előadók dalainak nagy részétől csak bőgni lehet, addig ők humorosak perszepersze megértem, én tekintettel vagyok ám az idősebbekre is xd
Megtarthatja nevét a brit One Direction
2012. szeptember 18. 09:45
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12521 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online |
Idézet (Norah @ 2012.09.17. 19:27)
A Joshi + a "Maunika" Show úgy látszik nem tűnt el, csak a Starityre tette át a helyét.
Szerintem meg az MTV-re és a Viva tvre kerültek át
Emlékszek az MTV fénykorára, annyi féle zene volt, tematikus műsorok, tematikus slágerlisták, aztán voltak vegyesen is - sokkal könnyebben meg lehetett találni kinek mi tetszik. El sem tudtunk kapcsolni onnan, annyi féle jó zene volt, most meg kapunk az arcunkba tvből, rádióból meg magazinokból 30 agyonsztárolt és túlértékelt előadót (??). Nincs választási lehetőségük a fiataloknak, megfordultak az arányok is, nem a zenéléssel keresnek pénzt, hanem magát az embereket, mint terméket adják el a fiataloknak és egy cd vagy klip csak melléktermék, szimpla árúkapcsolás. A legszörnyűbb, hogy elhiszik, hogy ezek az előadók a legjobbak, mert nem is ismernek olyan előadókat akik nem vigyorognak a poprcorn címlapján és nem játszák 10 percenként a klipjüket a tvben.
2012. szeptember 18. 09:53
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 online |
Idézet (Elody @ 2012.09.18. 07:09)
=D ja és ujabb ok, hogy miért szeretik őket, még a régi előadók dalainak nagy részétől csak bőgni lehet, addig ők humorosak
Kimondtad a lényeget. Minden szempontból röhejesek. Az én szempontomból azért, mert röhej, amit leművelnek "zenész", vagy "énekes" címszó alatt. A te szempontodból meg azért, mert szereted elnézni a hülyülésüket. Fiatalok, bohókásak, édesek. Azok hát. De nem zenészek, vagy énekesek. Médiabohócok. ToTonak kell igazat adjak. A dalok, amiket a szájukba adnak, megírnak nekik, csak melléktermékek. Amit igazán eladnak, azok ők maguk, a megkreált személyiségük, a fiatalságuk, a jóképűségük (kinek a pap, kinek a paplan), a többi csak mellékes jó (vagy rossz, nézőpont kérdése).
2012. szeptember 18. 09:53
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
Idézet (_ToTo_ @ 2012.09.18. 09:45)
Szerintem meg az MTV-re és a Viva tvre kerültek át
Emlékszek az MTV fénykorára, annyi féle zene volt, tematikus műsorok, tematikus slágerlisták, aztán voltak vegyesen is - sokkal könnyebben meg lehetett találni kinek mi tetszik. El sem tudtunk kapcsolni onnan, annyi féle jó zene volt, most meg kapunk az arcunkba tvből, rádióból meg magazinokból 30 agyonsztárolt és túlértékelt előadót (??). Nincs választási lehetőségük a fiataloknak, megfordultak az arányok is, nem a zenéléssel keresnek pénzt, hanem magát az embereket, mint terméket adják el a fiataloknak és egy cd vagy klip csak melléktermék, szimpla árúkapcsolás. A legszörnyűbb, hogy elhiszik, hogy ezek az előadók a legjobbak, mert nem is ismernek olyan előadókat akik nem vigyorognak a poprcorn címlapján és nem játszák 10 percenként a klipjüket a tvben.
Teljesen igazad van! Az én kedvenceimet nem is lehet hallani szinte egyik zenecsatornán sem, csak a sok agyonsztárolt mjmot, de azokat napjában 10-szer!
2012. szeptember 18. 09:57
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
ja és ujabb ok, hogy miért szeretik őket, még a régi előadók dalainak nagy részétől csak bőgni lehet, addig ők humorosak perszepersze megértem, én tekintettel vagyok ám az idősebbekre is xd
Nekem a One Direction-tól kell sírnom, komolyan! az életkedvem is elmegy tőlük! A régi előadók alatt mit értesz? Vannak ám mostani előadók is akik tudnak zenélni, csak nem nyomják az arcunkba őket mert nem "cukik" és nem a botrányaiktól, vagy a rajongóik botrányaitól zeng a sajtó! Így ahogy megfogalmazták: médiabohócok!
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2012. szeptember 18. 12:42
ja és ujabb ok, hogy miért szeretik őket, még a régi előadók dalainak nagy részétől csak bőgni lehet, addig ők humorosak perszepersze megértem, én tekintettel vagyok ám az idősebbekre is xd
Az Irigy Hónaljmirigy is humoros, lefogadom, mégsem az ő nevükkel írod tele a matekfüzetedet szívecskékkel körberajzolva.
És az, hogy énekelni tudnak, maximum a kéményseprőknél teljesítmény, tudtommal az énekeseknél alapvető elvárás. Vagyis elvileg az.
chelseagirl18
2012. szeptember 18. 12:55
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15117 Csatolások: 6682 Azonosító: 44 offline |
Csak még egy megjegyzés, mert valamelyik hozzászólásban láttam azt a kérdést, miért nevezik sokan tucatnak az 1D-t.
A válasz nagyon egyszerű, azért, mert nekik kvázi semmit nem kellett tenniük azért, hogy ismertek legyenek. Összerakták őket, kitalálták őket, megalkották, és eladták őket, milliókat tolva a marketingbe, bármely pénzben nézzük is.
Míg régebben a zenekedvelő embereknek meg volt engedve az a luxus, hogy maguk dönthessék el, ki az, akinek tényleg van tehetsége, ráadásul a zenéinek van tartalma, mondanivalója is, addig manapság egyszerűen az ember képébe nyomják a kész terméket, és helyetted eldöntik, hogy Te nagyon szereted őket, csak erről még Te sem tudsz.
Na ez az igazi probléma!
A válasz nagyon egyszerű, azért, mert nekik kvázi semmit nem kellett tenniük azért, hogy ismertek legyenek. Összerakták őket, kitalálták őket, megalkották, és eladták őket, milliókat tolva a marketingbe, bármely pénzben nézzük is.
Míg régebben a zenekedvelő embereknek meg volt engedve az a luxus, hogy maguk dönthessék el, ki az, akinek tényleg van tehetsége, ráadásul a zenéinek van tartalma, mondanivalója is, addig manapság egyszerűen az ember képébe nyomják a kész terméket, és helyetted eldöntik, hogy Te nagyon szereted őket, csak erről még Te sem tudsz.
Na ez az igazi probléma!
2012. szeptember 18. 13:31
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
amiket írtok bárki a végtelenségig tudná cáfolni, de komolyan, nem hiszitek? jó jó én megértem hogy ezek szerint ti külön világban éltek... ezek szerint még a hangokat is másképp hallom, de csak hogy idegesítselek titeket imaaaaaadoooom őket jajdecukik <3 rájuk szoktam táncolni, olyaan heelyesek és arik*__* a tinik nagy része látjátok ilyeneket ír xd tudom hogy utáljátok, ezért írtam, egyébként nem szokásom a nyáladzás, azt majd az 1D tagoknak külön elküldöm twitteren:D szerencsések vagytok, hogy a starity tagjai csak nagyon rajonganak, mígkülföldi oldalakon szivecskékkel van telepakolva minden, nemtom mit irjátok mindig, h nyáladzunk-.- ez még semmi xd amúgy meg most semmi érdekeset nem irtatok amin mosolyogni tudnék mert a sok unalmas rizsát többektől is olvastam márxd
2012. szeptember 18. 14:02
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15117 Csatolások: 6682 Azonosító: 44 offline |
Idézet (Elody @ 2012.09.18. 13:32)
ahww. bárcsak tényleg a képembe nyomnák őket, ahogy írtad:D
Azért a félreértést elkerülendő, én nem meggyőzni akarok senkit arról, hogy csak az lehet jó, amit én szeretek. Csak egyszerűen látom a különbséget aközött, ami ma van, meg aközött, ami az én gyerekkoromban volt.
Kétszer annyi idős vagyok mint Te, így nekem egészen mást jelent a zene. Visszatekintve, hogy mit hallgattam akkor, amikor annyi idős voltam, mint Te, sokszor elgondolkozok azon, hogy tudtam meghallgatni azokat. Manapság már idegenül csengenek, üresnek, és semmitmondónak.
Viszont, ha ugrok még majdnem újabb tíz évet visszafelé, úgy a nyolcvanas évek végére, kilencvenes évek elejére, akkor onnan azért sok olyan előadót tudok felidézni, aki kortalan zenét alkotott. Azért egy Roxette, egy Bryan Adams, egy Queen, vagy Madonna mind a mai napig klasszisokkal a mai előadók felett áll. Hangsúlyozom, nekem.
Ettől függetlenül rengeteg mai zenét is nagyon kedvelek, de nagyon soktól szó szerint a hideg ráz. Azzal meg szerintem nem tévedek sokat, hogy senkinek nem lenne semmi baja, ha a rádiók, illetve zenetévék megtalálnák az egyensúlyt, és vegyesen adnának mai, és régebbi zenéket is, nem csak a ma divatos, de egyébként sok esetben üres, tartalmatlan valamiket.
2012. szeptember 18. 14:29
a starity sztárlistán való helyezésükből az 1D-t elég sokan tehetségesnek találják:D
Mindez mit számít? Ahhoz mit szólsz, hogy ezen a bizonyos listán egy Rod Stewart-ot jelen pillanatban mindössze 19 emberke talál tehetségesnek, ha azt vesszük alapul, hogy mindössze csak annyi rajongója van, így csupán a 5275. helyen foglal helyet. Elhiszed nekem, hogy azért neki még így is a kisujjában több tehetség van, mint az 5 1D tagnak összesen?! Nem rajongok érte sem, ezért hoztam fel őt példának okáért, de tehetségesnek tartom.
2012. szeptember 18. 14:40
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
Amúgy meg pár napl múlva úgyis kiadják az új számukat, lesz róluk új cikk, az 1D-se és ellenesek vitája úgyis kezdődik majd elölről, csak addigra calami érdekes ellenérvvel álljatok elő, ne mindig a tucattal meg ugyanazzal, hozzatok ilyen vicces anti-képeket, azokon mindig jókat mosolygok:D amúgy ide többet nem írok, eluntam magam, msjd máskor..egy másik topicban
2012. szeptember 18. 15:08
Idézet (Elody @ 2012.09.18. 13:31)
ezek szerint még a hangokat is másképp hallom
Hát az lehet, ugyanis nem véletlenül tették őket össze! Mivel egyenként nem állják meg a helyüket! Így meg eladhatóak, máshogy meg nem, ennyi a történet!
2012. szeptember 18. 15:24
LaurenLauraúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 183226 offline |
eddig nem is tudtam h létezik másik 1D, és még ők vádaskodnak, a brit egydé sokkal híresebb, az amerikaiakat úgyse ismeri senki, hajrá britek, tudtam hogy megcsinizitek:-)
2012. szeptember 18. 15:48
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline |
Idézet (Récy98 @ 2012.09.17. 14:26)
Na azért az amcsikról még csak nem is hallottam és mégcsak nem is helyesek... és nekik áll feljebb??? dry.gif
na az aztán egy marha fontos szempont, hogy még csak nem is helyesek... ha valaki nem helyes akkor már nem is csinálhat jó zenét? Vagy te csak helyes emberek zenéjét hallgatod? érdekes felfogás.
Barbus87
2012. szeptember 18. 15:51
Idézet (chelseagirl18 @ 2012.09.18. 15:48)
na az aztán egy marha fontos szempont, hogy még csak nem is helyesek... ha valaki nem helyes akkor már nem is csinálhat jó zenét? Vagy te csak helyes emberek zenéjét hallgatod? érdekes felfogás.
Kész vagyok komolyan!
Hát mit képzelnek ezek az amcsik? Őket nem ismerik és nem helyesek, akkor miért mertek előbb kitalálni egy ilyen nevet?
2012. szeptember 18. 15:54
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline |
Idézet (Barbus87 @ 2012.09.18. 15:51)
Kész vagyok komolyan!
Hát mit képzelnek ezek az amcsik? Őket nem ismerik és nem helyesek, akkor miért mertek előbb kitalálni egy ilyen nevet?
hát én nem is értem, én a helyükben bele se fogtam volna az éneklésbe...hát milyen világot élünk hogy egy énekes nem helyes? atya úr isten...rémes.
Barbus87
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.