Megtarthatja nevét a brit One Direction
2012. szeptember 20. 12:17
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline |
Tudni lehetett, hogy a britek nem válnak meg a nevüktől. És amúgyis, sokkal híresebbek az angol srácok, mint az amerikaiak.
2012. szeptember 20. 16:50
Sose csíptem az One Direction de ez most nem ide tartozik inkább arra h örülök h a banda meg tartotta a nevét
2012. szeptember 21. 21:31
Amy..visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 395 Csatolások: 0 Azonosító: 178850 offline |
még szép, h megtarthatta..még soha életemben nem hallottam semmit az amerikai "one direction"-ról.. majd persze néhány senki miatt nevet változtatnak.. . ilyen butus embereket... mivé lesz a világ..
2012. szeptember 22. 08:49
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline |
persze, majd néhány kis bogárka miatt nevet változtatnak... ONE DIRECTION CSAK IS EGY VAN! <3 mellesleg, világéletemben nem hallottam az amerikaiakról, az 1Dhez képest SEHOL sincsenek jól is döntöttek, ez már szinte természetes volt
2012. szeptember 22. 10:29
SelenaVivienúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.28. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 156734 offline |
mrs.styles93 Egyetértek!! ) én sem hallotam róluk. A Britek sokkal jobbak sztem <3 One Direction csak egy van és ők a BRITEK az egész világ őket szeretii nem az Amerikaikat. ) aztán kitudja meglehet ugyanoylan jólk de akkor is 1 D a legjobb Fiúcsapat.
2012. szeptember 22. 12:33
Nóra Grimes Jedheadvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.18. Hozzászólás: 121 Csatolások: 1 Azonosító: 180779 offline |
SelenaVivien
mrs.styles93 Egyetértek!! smileeee.gif) én sem hallotam róluk. A Britek sokkal jobbak sztem <3 One Direction csak egy van és ők a BRITEK az egész világ őket szeretii nem az Amerikaikat. smileeee.gif) aztán kitudja meglehet ugyanoylan jólk de akkor is 1 D a legjobb Fiúcsapat.
Ezt írta én teljesen egyet értek veled és mrs.styles93-mmal
mrs.styles93 Egyetértek!! smileeee.gif) én sem hallotam róluk. A Britek sokkal jobbak sztem <3 One Direction csak egy van és ők a BRITEK az egész világ őket szeretii nem az Amerikaikat. smileeee.gif) aztán kitudja meglehet ugyanoylan jólk de akkor is 1 D a legjobb Fiúcsapat.
Ezt írta én teljesen egyet értek veled és mrs.styles93-mmal
2012. szeptember 23. 12:21
Mrs. Stylinsonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 182560 offline |
szép is lett volna ha más nevet kellett volna választani. gondoljanak már bele. az eddig kiadott poszterek, több milliárd lemez, ÚJ LOGÓ.... enyhén botrányos lett volna.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.