Megtarthatja nevét a brit One Direction
2012. szeptember 15. 21:11
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1265 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline |
Az Amerikai úgymond "ONE DIRECTION" A világ legszarabb bandája -.-" A One Direction persze hogy jobb <3
2012. szeptember 15. 21:13
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
bírom hogy _ToTo_nak mindenhez van valami rossz véleménye.. x) amúgymeg, az angol One Direction-nek több baja lett volna belőle, ha megváltoztatják a nevüket, és külömbenis, ki a világhírű?!... nemis értem, szerintem ez az amerikaiaknak arra SEM volt elég, hogy nagyoibb hírnevük legyen.. mert eleinte még biztos nem azért cisnálták, de a végén már azis benne volt szerintem (n) szóval a lényeg, hogy akári is lenne a nevük, akkoris 1D forever♥ de azért örülök hogy megmarad a nevük
1 felhasználónak tetszik:
vikosz97
2012. szeptember 15. 21:17
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
és ha "borítottak" rájuk egy zsák pénzt akkor mivan? talán mert nekik fontos ez a név, mert amióta van a banda azóta ez a nevük, és nem akarták megváltoztatni?!
2012. szeptember 15. 21:20
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline |
Juj már izgultam!! Szerencse! Kiváncsi lennék Simonnak mennyit kelett fizetnie!!
2012. szeptember 15. 21:22
Ssszabinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.21. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 178255 offline |
nem értem hogy aki nem bírja az 5 srácot minek kattintott egyáltalán rá a cikkre? :'D
amúgy én biztos voltam benne hogy marad a név..Simon elég befolyásos ember ahhoz hogy elintézze,az amerikainak meg persze szerintem elég volt egy kis zsebpénz hogy elálljanak a további vitázástól
amúgy én biztos voltam benne hogy marad a név..Simon elég befolyásos ember ahhoz hogy elintézze,az amerikainak meg persze szerintem elég volt egy kis zsebpénz hogy elálljanak a további vitázástól
2012. szeptember 15. 21:23
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Idézet (bubblegum.. @ 2012.09.15. 21:13)
bírom hogy _ToTo_nak mindenhez van valami rossz véleménye.. x) amúgymeg, az angol One Direction-nek több baja lett volna belőle, ha megváltoztatják a nevüket, és külömbenis, ki a világhírű?!... nemis értem
- Akkor elmagyarázom: nem az a lényeg ki mennyire híres,ők (brittek) se lennének azok,ha nem lenne ilyen tenyérbe mászó képük ,amitől elalél a sok tini-lányka. Senki sem a zenéjükért szereti őket az a mellékes,a lényeg cukik legyenek - közben fordítva kéne,hogy legyen. Visszatérve a névváltoztatásra,bár már egy páran leírták előttem - az amerikai bandát jól teletömték lóvéval,hogy mostmár tessék kussolni és változtassanak nevet. Ennyi,ők is ezt akarták (gondolom) máskép nem pereskedtek volna folyton. A lényeg megkapták amit akartak,az "igazi" vándireksőn továbbra is rontja a levegőt a zeneiparban,és az élet megy tovább - én meg remélem nem lesz több cikk ezzel a témával kapcsolatban.
2012. szeptember 15. 21:25
harry styles fan 13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 198 Csatolások: 0 Azonosító: 178859 offline |
EZAZ!
Az amcsik elmehetnek innen mert nem csináltak semmit. Csáh
One Direction ;3
Az amcsik elmehetnek innen mert nem csináltak semmit. Csáh
One Direction ;3
2012. szeptember 15. 21:27
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Idézet (Life.and.Happy @ 2012.09.15. 21:11)
Az Amerikai úgymond "ONE DIRECTION" A világ legszarabb bandája -.-" A One Direction persze hogy jobb <3
És ezt honnan veszed? Hallottad már őket, hallottad már egy számukat is??? Most nem azért, de a One Direction csak egy felkapott kis tinibanda. Róluk meg süt, hogy komolyabbak. Szarnak titulálni nem lehet semmit, amit még nem hallotunk
2012. szeptember 15. 21:27
Idézet (Misao @ 2012.09.15. 21:23)
- Akkor elmagyarázom: nem az a lényeg ki mennyire híres,ők (brittek) se lennének azok,ha nem lenne ilyen tenyérbe mászó képük ,amitől elalél a sok tini-lányka. Senki sem a zenéjükért szereti őket az a mellékes,a lényeg cukik legyenek - közben fordítva kéne,hogy legyen. Visszatérve a névváltoztatásra,bár már egy páran leírták előttem - az amerikai bandát jól teletömték lóvéval,hogy mostmár tessék kussolni és változtassanak nevet. Ennyi,ők is ezt akarták (gondolom) máskép nem pereskedtek volna folyton. A lényeg megkapták amit akartak,az "igazi" vándireksőn továbbra is rontja a levegőt a zeneiparban,és az élet megy tovább - én meg remélem nem lesz több cikk ezzel a témával kapcsolatban.
igen, olvastam énis hogy kaptak pénzt meg minden.. dehát valahogy ezt is lekellett zárni nem? külömbenis, mondmármeg, az amerikai One Direction mit kezdett volna magával ha megtarthatja a nevét? továbbra is maradtak volna az ismeretlenek... nemsok mindenkinek volt fontos a nevük megtartása. és a brit 1D nem rontja a levegőt, ők igenis tehetségesek, és csak mert emellett jól is néznek ki, nem jelenti hogy csak ennek köszönhetik a sikerüket, mert ha így lenne akkor a világon senki nem hallgatná a zenéjüket... lehet hogy te nem bírod őket, de a rajongóik vannak többen, és ez jelent valamit
2012. szeptember 15. 21:30
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Szuper! Nagyon örülök neki. :'D
harry styles fan 13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 198 Csatolások: 0 Azonosító: 178859 offline |
Gondoltam hogy ők nyerik meg
Mit érnek az amcsik ellenük?? semmit...
Mit érnek az amcsik ellenük?? semmit...
lizipayneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 179175 offline |
Milyen sok itt az idióta!Minek fikázzátok más kedvencét?Nektek jólesne,ha mi Directionerek akik tűzön-vízen keresztül kiállunk az 1D-ért egy ROSZZ szót SEM szóltunk a ti kedvenceitekre.Figyeljetek,lehet,hogy szerintetek rossz a hangjuk és tiniyálak,de gondolom neked is van kedvenced és te is megölnéd aki leszólja őt/őket.Szóval kedves utálók írjátok le a véleményeteket,én nekem is van oylan sztár akit nem kedvelek mégsem hordom le a sárga földig ezért meg azért mert olyan amilyen.Okoskák le lehetne állni!És ha valami nem tetszik privát óüzenetet szívesen fogadok!
2012. szeptember 15. 21:34
vikosz97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.06. Hozzászólás: 155 Csatolások: 0 Azonosító: 174960 offline |
Idézet (Lizania @ 2012.09.15. 21:27)
És ezt honnan veszed? Hallottad már őket, hallottad már egy számukat is??? Most nem azért, de a One Direction csak egy felkapott kis tinibanda. Róluk meg süt, hogy komolyabbak. Szarnak titulálni nem lehet semmit, amit még nem hallotunk
és honnan tudod hogy nem hallott még tőlük semmit?
2012. szeptember 15. 21:36
10 felhasználónak tetszik:
_ToTo_,
Misao,
Lucky5,
Grace Benning,
Pöttömke,
Black Hearth2,
Christinna,
Cassie3,
An_d_a,
Porcicca
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.