Megtarthatja nevét a brit One Direction
2012. szeptember 16. 10:55
Végre De mért kell a Britt-eknek utánozniuk őket O_o
2012. szeptember 16. 11:07
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Nekem mondjuk a One Direction név kicsit hétköznapinak tűnik. Választhattak volna valami olyan nevet, ami kitűnik a tömegből, akkor még meghallgatnám a zenéjüket.
2012. szeptember 16. 11:07
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline |
Idézet (_ToTo_ @ 2012.09.16. 09:48)
Na most jól figyelj. Nem jutottak tovább. Egyesével mind kiesett volna (ez mindent elárul a nem létező tehetségükről). Összeraktak őket, így elnyomják egymás nyávogását. Valaki meglátta bennük a pénz lehetőségét amiért ti magatok vagytok felelősek. Ha csak rádióban hallanád őket és nem tudnátok kik ők, továbbkapcsolna mindenki.
Végre valaki,aki nem rajongja körül őket
2012. szeptember 16. 11:19
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline |
szerintem ez így volt fair. Aki híresebb,az tarthatja meg a nevet. Lehet,hogy az amerikai 1D régebben alakult,hamarabb találták ki ezt a nevet,de biztos vagyok benne,hogyha a brit 1D-nek kellett volna nevet változtatnia,sokkal több rajongó szomorkodott volna vagy követelte volna a régi nevet,mint fordított esetben. Hiszen az amerikai 1D-ről ez előtt a per előtt kábé még senki sem hallott. Remélem,azért nem haragszanak egymásra,és mindkét csapatnak jól fog menni a karrierje
2012. szeptember 16. 11:25
hannapanna12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 167203 offline |
ez így nagyon helyes!a másik 1D-ről nem is hallottunk ez idáig és tuti azért perelték be őket hogy egy kis hírnévhez jussanak vagy legalább egy cikk jelenjen meg róluk végre valahára.-.-
2012. szeptember 16. 11:25
Catherineboobtana |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 30 Azonosító: 137378 offline |
Szerintem pedig nekik kellett volna nevet változtatni... Az amcsi 1D régebb óta volt meg, így ez az egész per igazságtalanul ért véget. Tudom én, "mindig a briteket kell védeni mert az amcsik bénák és jaj így meg jaj úgy!" Ez többnyire így is van, de most az amcsiknak volt igaza. Egyébként is, miért lett volna olyan nagy tragédia ha a brit 1D megváltoztatta volna a nevét? Attól még ugyanaz a banda maradna, csak más néven. Ha én rajongójuk lennék, nekem aztán nyóc lenne, hogy milyen néven futnak.
2012. szeptember 16. 11:32
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline |
a gyűlölködőknek írom: a sztársághoz 2 dolog kell. Több is,de ez a 2 a legfontosabb: tehetség és jó fellépés. Mert higgyétek el,lehet valakinek akár mekkora nagy és gyönyörű hangja,ha nincs elég önbizalma,ha nem néz ki jól,kevesebben figyelnek fel rá. Mert ehhez kell önbizalom,magabiztosság,talpraesettség. És nem mellékesen,jól is kell kinézni. Akár tetszik,akár nem,az emberek mindig a széphez vonzódnak. Fontos,hogy az énekes, amellett,hogy tehetséges,ápolt külsővel is rendelkezzen. Tehát kérdem én,miért zavar Titeket az,hogy a One direction jól néz ki? Azt hiszitek,tinilányok milliói csak azért hallgatják őket,mert jól néznek ki? Akkor tévedtek. Igen,azért IS hallgatják,mert jól néznek,de elsősorban nem ezért. Hanem mert tehetségesek. Ha nem így lenne,nem lettek volna 3.-ak az X-faktorban,nem léptek volna fel az Olimpián. Hallgassatok meg élő felvételeket,és rögtön rájöttök,miről beszélek. Persze,nem kell mindenkinek szeretni őket. Utálhatod őket,ha neked ez jó. De akkor az utálatodat kulturáltan fejezd ki,és,mielőtt még elhamarkodottan vonnál le következtetéseket velük kapcsolatban("nyálas buzernyákok,fahanggal,rondaképű seggek,stb.") járj jobban utána a dolgoknak. A saját érdekedben. Így intelligensebbnek fogsz tűnni. Ahelyett ugyanis,hogy gusztustalanságokat írnál róluk,inkább írd,hogy "neked nem jön be ez a zene,a fiúk szerintem nem helyesek,én tuti nem hallgatom meg egyik számukat sem". És ezzel a rajongókat sem bántjátok meg.
2012. szeptember 16. 11:52
Leah097 nem érdekel mit írsz én mindkettőt utálom.
2012. szeptember 16. 11:56
Petruuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.05. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 177249 offline |
Idézet (Törpemókus @ 2012.09.16. 11:07)
Nekem mondjuk a One Direction név kicsit hétköznapinak tűnik. Választhattak volna valami olyan nevet, ami kitűnik a tömegből, akkor még meghallgatnám a zenéjüket.
Ne hazudj már,kérlek! Velem is hallgattál One Direction-t!! Haha...
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2012. szeptember 16. 12:04
dori324visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.28. Hozzászólás: 211 Csatolások: 41 Azonosító: 154098 offline |
Idézet (_ToTo_ @ 2012.09.16. 09:48)
Na most jól figyelj. Nem jutottak tovább. Egyesével mind kiesett volna (ez mindent elárul a nem létező tehetségükről). Összeraktak őket, így elnyomják egymás nyávogását. Valaki meglátta bennük a pénz lehetőségét amiért ti magatok vagytok felelősek. Ha csak rádióban hallanád őket és nem tudnátok kik ők, továbbkapcsolna mindenki.
De bejutotak az x faktorba a legjobb 3 közé ez azért jelent valamit.És elmondanám hogy Én nem a kölsejük miatt szeretem beléjük mert szerintem vannak helyeseb pasik is.Én a hangjukba szeretem bele meg azért amilyenek kedvesek és viccesek.És nem nem kapcsolnám tovább a rádiot mert szeretem a zenéjüket.És az jobb a sok sztár akinek megretusálták a hangjukat??Mert szerintem nem.Az one directionnak igenis van hangja.Egyáltalán hallotad má őket élőben énekelni??
2012. szeptember 16. 12:08
Maite_Selena fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.19. Hozzászólás: 473 Csatolások: 0 Azonosító: 184026 offline |
örülök neki
2012. szeptember 16. 12:10
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.28. Hozzászólás: 211 Csatolások: 41 Azonosító: 154098 offline |
Idézet (Leah097 @ 2012.09.16. 11:32)
a gyűlölködőknek írom: a sztársághoz 2 dolog kell. Több is,de ez a 2 a legfontosabb: tehetség és jó fellépés. Mert higgyétek el,lehet valakinek akár mekkora nagy és gyönyörű hangja,ha nincs elég önbizalma,ha nem néz ki jól,kevesebben figyelnek fel rá. Mert ehhez kell önbizalom,magabiztosság,talpraesettség. És nem mellékesen,jól is kell kinézni. Akár tetszik,akár nem,az emberek mindig a széphez vonzódnak. Fontos,hogy az énekes, amellett,hogy tehetséges,ápolt külsővel is rendelkezzen. Tehát kérdem én,miért zavar Titeket az,hogy a One direction jól néz ki? Azt hiszitek,tinilányok milliói csak azért hallgatják őket,mert jól néznek ki? Akkor tévedtek. Igen,azért IS hallgatják,mert jól néznek,de elsősorban nem ezért. Hanem mert tehetségesek. Ha nem így lenne,nem lettek volna 3.-ak az X-faktorban,nem léptek volna fel az Olimpián. Hallgassatok meg élő felvételeket,és rögtön rájöttök,miről beszélek. Persze,nem kell mindenkinek szeretni őket. Utálhatod őket,ha neked ez jó. De akkor az utálatodat kulturáltan fejezd ki,és,mielőtt még elhamarkodottan vonnál le következtetéseket velük kapcsolatban("nyálas buzernyákok,fahanggal,rondaképű seggek,stb.") járj jobban utána a dolgoknak. A saját érdekedben. Így intelligensebbnek fogsz tűnni. Ahelyett ugyanis,hogy gusztustalanságokat írnál róluk,inkább írd,hogy "neked nem jön be ez a zene,a fiúk szerintem nem helyesek,én tuti nem hallgatom meg egyik számukat sem". És ezzel a rajongókat sem bántjátok meg.
Végre valaki megmondta az igazsáogt.Tejesen egyet értek..
2012. szeptember 16. 12:11
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline |
Még szép hogy ők változtatták meg a nevüket...még életemben nem hallottam róluk a One Directiont meg mindenki ismeri...
2012. szeptember 16. 12:15
Idézet (Luckie @ 2012.09.15. 22:20)
Az olimpián sem azért léptek fel, mert olyan hű, de tehetségesek. Pénz beszélt. A (brit) vándénak nagy a rajongótábora, ezt ügyesen kihasználva léptették fel az olimpián őket, ezáltal nagyobb nézettséget és több pénzt produkálva.
Nem azért, de tisztában vagy egyáltalán, hogy Lucky5 hogy nézhet ki?
Nem azért, de tisztában vagy egyáltalán, hogy Lucky5 hogy nézhet ki?
De azért ők sokat tettek hogy nagy rajongotáboruk legyen.Az x faktorba a hang számít és mégis 3. helyezet lettek.Ez jelent valamit, nem??
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.