A színésznő legfrissebb interjújában Carrie Bradshaw-ról, a Girlsről és Emmy-díjáról is beszélt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Sarah Jessica: „Tökéletes lezárása volt egy különleges élménynek”
2012. szeptember 16. 13:14
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline |
2012. szeptember 16. 14:30
Annuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 158 Csatolások: 1 Azonosító: 151137 offline |
Én mindig is szerettem Carrie karakterét. Imádtam a sorozaatot. Titkon reménykedek abba , hogy igazak a pletykák és lesz Szex és New York 3 is! Ez a sorozat/film egy igazi csajos story és én immádtam az állandó márkák és pasik özönnét! Ugyan Sara magában nem egy szép nő de ez a film valahogy máshogy láttatta az emberekkel. Közvetlen, és aranyos volt nameg hihetetlen divatos <3. Fantasztikus!!<3
2012. szeptember 16. 14:35
LoraaSmithúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.12. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 185912 offline |
Carrie Bradshaw karaktere igazán különleges. Nagyon szeretem a filmet és a sorozatot is :D Elolvastam a Carrie naplóját is A Sex és New York sosem hal ki! Annuska egyetértek!
2012. szeptember 16. 15:42
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
tényleg jó cikk lett
2012. szeptember 16. 15:45
Nagyon jó cikk lett! Szerintem egyébként egy nagyon izgalmas film és sorozat volt, mondjuk nem néztem folyamatosan de egy ideig figyelemmel kisértem és Carrie volt a kedvenc karakterem a sorozatban/filmben.
2012. szeptember 17. 21:44
laszlo.anna22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.17. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 186187 offline |
Nagyon jó cikk lett
2012. szeptember 18. 08:29
Carrie-ként szerettem Sarah Jessica Parker-t,szinte együtt nőttem fel a sorozattal,így számomra is különleges volt az egész
sajnálom,hogy vége lett,de várom már az új filmjeit,sorozatait
sajnálom,hogy vége lett,de várom már az új filmjeit,sorozatait
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.