Az ukránok szerint Spongyabob meleg
2012. szeptember 18. 15:55
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline |
Én még olyan cikket olvastam hogy be akarják tiltani, de hogy sikerült is ez új. De most őszién. Hogyan jöttek rá hogy meleg?
2012. szeptember 18. 16:01
Kamy97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 411 Csatolások: 0 Azonosító: 128087 offline |
Na ez egy óriási hülyeség.Ennyi erővel Patrik meg biszex Én is ráfoghatnám, mondván, hogy egy kísérlet eredménye -.- Én akkor is szeretem Spongyabobot xddd És nem meleg
2012. szeptember 18. 16:05
Az még oké,hogy a Simpson családot és a Family Guyt be akarják tiltani. De a Spongyabobot ? Semmi szexuális tartalom nincs benne,főleg nem meleg.
2012. szeptember 18. 16:12
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1265 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline |
Most mit vitatják???? Ez csak egy sorozat -.-"" Gyerek megjegyzem gyerek sorozat!!!Szerintem, a gyerekeket nem érdekli az hogy meleg mert még azt se tudják hogy mi az!!!
2012. szeptember 18. 16:20
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline |
Imádom Spongyabobot, de már nekem is megfordult a fejemben, hogy meleg. Csak meg kell nézni, felnőtt létére hogy viselkedik... Az egyik részben tütüben táncol, basszus.
2012. szeptember 18. 16:25
Ezt a baromságot! Az most mindegy, hogy Spongyabob meleg-e vagy sem, hisz csak egy mesefigura! Attól valaki meg nem lesz meleg, ha folyton buzikat néz, ez nem neveltetés kérdése. Egyébként az összes itt felsorolt mese idősebbeknek van (kivéve a Teletubbies-t xD, a Pokémonról nem tudom, hogy melyik kategória, sose néztem), bennük magas szintű társadalom kritikával. Szóval hülyeség betiltani és igazából a szülő felelőssége lenne megmondani, hogy mit nézhet a gyerek és mit nem. Tudom, hogy nem lehet ott mindig, de a betiltás nem megoldás.
2012. szeptember 18. 16:26
Briguss0205*Blogger* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 1725 Csatolások: 115 Azonosító: 159342 offline |
Szerintem Spongyabob nagyon cuki,én imádtam
2012. szeptember 18. 16:28
Teletubbies is??
azt néztem pelenkás koromban meg még talán utána is, r*hadtul nem ártott a lelki világomnak
spongya meg végképp nem
azt néztem pelenkás koromban meg még talán utána is, r*hadtul nem ártott a lelki világomnak
spongya meg végképp nem
2012. szeptember 18. 16:31
Úr isten komolyan! Az istenért ez egy MESE .... nem egy szexuális felvílágosító mese film :S A gyerekek úgysem értik az ilyeneket :S Meg komolyan ... aki meleg az annak szűletik nem fog egy mese miatt meleg lenni ... kész vicc ez az egész....meg a korhatár is XD Én 6 évesen horrorfilmeket néztem sutyiban ,és semmi bajom nem lett tőlle -.-" Resident Evil első része első horrorfilmem *-* XD
2012. szeptember 18. 16:45
Szerintem a mese valóban nem való a 12 év alatti korosztálynak, de azt nem hiszem, hogy meleg lenne, ez akkora baromság :S
2012. szeptember 18. 16:48
HAHAHA , majd ezt elmesélem a suliban milyen jót fogunk rajta nevetni . Ezek már hülyék komolyan , ez valóban egy mese , 6éves gyerekek még azt sem tudják mi az a nemi élet nemhogy meleg , és hogy jön ez egy kisgyerekeknek való rajzfilmhez , OMG
2012. szeptember 18. 16:49
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
húha ez komoly, kiváncsi vok kinek az okos fejéből pattant ez ki, spongyabob ba nincs is soha szó szexualitásról-.- xd amúgy sokszor mosolyt csal az arcomra:D
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.