Az ukránok szerint Spongyabob meleg
2012. szeptember 19. 16:23
KillerPlayer9új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.10. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 173122 offline |
Nem igaz már hogy az ukránok már Spongyát sem hagyják békén!! Nem meleg!!! Aranyos és Hideg!! xDD
2012. szeptember 19. 16:56
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6279 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline |
Azt a szégyen ez abszurd.xDDdd
Jót nevettem ezen a cikken.
Szerintem senkire nincsen semmilyen hatással,ne égessék már magukat.
4-5 éves annyira kicsi,hogy nem is látja benne a szexuális utálásokat ha van benne...sőt meg mondom őszintén én 18 éves fejjel sem láttam olyan részt,amiben bármi olyan lett volna. o_O
Az idősebbek meg teljesen megértik szegény bugyuta Bobot.))
Semmi baja Bobnak azon kívül,hogy egy kicsit lassú felfogású,de amúgy nagyon segítőkész és kedves.
Jót nevettem ezen a cikken.
Szerintem senkire nincsen semmilyen hatással,ne égessék már magukat.
4-5 éves annyira kicsi,hogy nem is látja benne a szexuális utálásokat ha van benne...sőt meg mondom őszintén én 18 éves fejjel sem láttam olyan részt,amiben bármi olyan lett volna. o_O
Az idősebbek meg teljesen megértik szegény bugyuta Bobot.))
Semmi baja Bobnak azon kívül,hogy egy kicsit lassú felfogású,de amúgy nagyon segítőkész és kedves.
2012. szeptember 19. 17:41
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline |
Heeeh.:'D én sosem szerettem ezt a Spongyabobosdit.:')
De hogy a Pokémon!-t is be akarják tiltani...pff.. hülye népség.
De hogy a Pokémon!-t is be akarják tiltani...pff.. hülye népség.
2012. szeptember 19. 20:30
Nóra Grimes Jedheadvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.18. Hozzászólás: 121 Csatolások: 1 Azonosító: 180779 offline |
na persze cukii anyám egyet értek az ukránokkal elég buzis
2012. szeptember 20. 19:11
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline |
Jaj, ez milyen egy baromság! Ki az a hülye, aki ezt kitalálta??? Szánalmasak, komolyan mondom. Gyerekként is is néztem SpongyaBobot, és nagyon szerettem! Ezt a gondolatot felettébb baromságnak tartom!
2013. július 01. 21:21
Lickyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 364 Csatolások: 0 Azonosító: 150346 offline |
De hülyék...Úgy nem bírom az ilyen felfogású embereket...mintha valaki attól lenne meleg, hogy pl. meleg rajzfilmfigurákat lát a tv-ben. (Nem, mintha Spongebob az lenne, csak ha mégis). A szexualitást nem lehet ráerőltetni valakire, azzal születnek. Ennyi erővel már nem is léteznének melegek, mert mindenhol csak hetero kapcsolatokat lát.. Az meg a másik, hogy szerintem már csak azért sem kéne így "eltiltani" a gyerekektől a melegekkel kapcsolatos témájú meséket, stb., mert ha néhány begyepesedett szülő venné a fáradtságot és mondjuk elmagyarázná a gyerekének, hogy nézd csak, ők a melegek, ők a saját nemükhöz vonzódnak, de ugyanolyan emberek mint te vagy bárki más, akkor talán felismerné magában később, hogy ő is az és elfogadná, mert sok homoszexuális úgy éli le az egész életét, hogy mindenhol csak azt látja, hogy a melegeket támadják, meg hogy ők alacsonyabb rendű emberek, mint egy hetero és ezért nem is merik magukat felvállalni, és megházasodik és családot alapít egy ellenkező neművel, csak mert ez a normális. És eközben elnyomja magában az érzéseit.
Ez most egy kisregény lett..de csak "gratulálni" akartam azoknak az okosoknak...
U.i.: inkább őket kéne bezárni valahová életük végéig, nem Spongebob-ot betiltani..
Ez most egy kisregény lett..de csak "gratulálni" akartam azoknak az okosoknak...
U.i.: inkább őket kéne bezárni valahová életük végéig, nem Spongebob-ot betiltani..
2014. július 03. 15:27
RosyZaynRajongóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.06. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 203297 offline |
Ilyen ez a rasszizmus... Ha nem is lesznek melegek tőle de nem fognak rossz szemmel nézni a buzikra. gondolják azok az IQ bajnok Ukrán tudósok.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.