Úszógumit villantott Selena Gomez
2012. szeptember 20. 19:20
kiscsillag00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 184781 offline |
istenem.. komolyan szánalmasak. -.-
2012. szeptember 20. 19:25
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline |
Nagy büdös francot kövér. És akkor még finoman fogalmaztam.
Akik azt hiszik, hogy ennyitől már túlsúlyos: mutassatok olyan valakit, akinek nincs úszógumija, és nem sportoló. Nem hiszem, hogy ilyen létezik, maximum Dwayne Johnsonnek nincs.
Szeretlek, társadalom.
Akik azt hiszik, hogy ennyitől már túlsúlyos: mutassatok olyan valakit, akinek nincs úszógumija, és nem sportoló. Nem hiszem, hogy ilyen létezik, maximum Dwayne Johnsonnek nincs.
Szeretlek, társadalom.
2012. szeptember 20. 19:32
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline |
Az én hasam ülve nem ilyen gyűrött bőr kinézetű, mint Selenáé, hanem olyan, mintha a harmadik hónapban lennék. Jobb lesz, ha bulimiás leszek, hátha elérem a társadalom által csinosnak titulált alakot.
2012. szeptember 20. 19:39
Annapoliszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.30. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 162908 offline |
A francokat kövér. Ki az a barom, aki azt mondta rá, hogy kövér? Az csak egy nagyon ostoba ember lehetett. Nagyon is, hogy jól néz. És ahogy cikkben is ebnne van, azért lehet Őt csodálni, mert nem a csontkollekció testével mutat példát a rajongóknak, mert attól, hogy 1-2 kilóval több van rajta, így is gyönyörű.
2012. szeptember 20. 19:50
most komolyan a média célja hogy teljesen kiborítsa a tiniket? mármint már így is annyi olyan lány van, aki szinte olyan mintha egy hurkapálcika lenne, és már betegséggé fajultak a dolgok, de mégis kövérnek látják magukat, és ráadásul most még ez is, hogy selena kövér amikor mint a deszka olyan vékony?? hol élünk már komolyan, hát ez kiborító
2012. szeptember 20. 20:15
uhh már meg mi lesz -.- ?
összeomlik emiatt a világ?
hát sztem vannak ennél fontosabb sztárhírek is... -.-
összeomlik emiatt a világ?
hát sztem vannak ennél fontosabb sztárhírek is... -.-
2012. szeptember 20. 21:04
DarkEaglevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 178551 offline |
Terhes! Tuti, hogy terhes. Jön az ifjabb Bieber.
Na jó mielőtt bárki komolyan venne csak vicc volt. De az már kurva szánalmas hogy ez az oldal csak a nyomorék tini picsákról tud hírezni, ráadásul olyan híreket amiket még fél szemmel láb nélkül és alvajáró állapotban se neveznék hír értékűnek.
MÉGIS KI A FRÁSZT IZGAT SELENA HÚSOS POCIKÁJA?
ENGEM ROHADTUL NEM!!! Meghízott. Ez van nem kéne annyi gyors kaját zabálni és nem lenne ilyen kép.
Bár kétlem, hogy őt zavarná a dolog. Teljesen jó ha van egy nőn mit fogni. MÉG EGYSZER MONDOM! NŐŐŐŐN ÉS NEM KISLÁNYON. Mielőtt beperelnek kiskorúak megrontásáért.
De ami a legröhejesebb az a hír utolsó mondata.
Hadd kérdezzem már meg a hír írójától:
SZERINTED MÉGIS MILYEN PÉLDÁT MUTATOTT MOST AZZAL HOGY KIFEKÜDT A NAPRA A MEGHÍZOTT TESTÉVEL????? Mert ha azt hogy vállaljuk fel magunkat akkor nyakon csaplak az tuti.
Ennyi erővel akkor Oprah Winfrey is belekerülhetne a hírbe mert ő aztán fel vállalja magát pedig rajta aztán van bőven mit taperolni.
Na jó mielőtt bárki komolyan venne csak vicc volt. De az már kurva szánalmas hogy ez az oldal csak a nyomorék tini picsákról tud hírezni, ráadásul olyan híreket amiket még fél szemmel láb nélkül és alvajáró állapotban se neveznék hír értékűnek.
MÉGIS KI A FRÁSZT IZGAT SELENA HÚSOS POCIKÁJA?
ENGEM ROHADTUL NEM!!! Meghízott. Ez van nem kéne annyi gyors kaját zabálni és nem lenne ilyen kép.
Bár kétlem, hogy őt zavarná a dolog. Teljesen jó ha van egy nőn mit fogni. MÉG EGYSZER MONDOM! NŐŐŐŐN ÉS NEM KISLÁNYON. Mielőtt beperelnek kiskorúak megrontásáért.
De ami a legröhejesebb az a hír utolsó mondata.
Hadd kérdezzem már meg a hír írójától:
SZERINTED MÉGIS MILYEN PÉLDÁT MUTATOTT MOST AZZAL HOGY KIFEKÜDT A NAPRA A MEGHÍZOTT TESTÉVEL????? Mert ha azt hogy vállaljuk fel magunkat akkor nyakon csaplak az tuti.
Ennyi erővel akkor Oprah Winfrey is belekerülhetne a hírbe mert ő aztán fel vállalja magát pedig rajta aztán van bőven mit taperolni.
2012. szeptember 20. 21:10
klaudia5555522új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 182008 offline |
Ülve még jó hogy 'gyűrött' a hasán a bőr..
2012. szeptember 20. 21:22
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline |
nem azért de amelyik ember megjelenítette a világon ezt a cikket,azt én szivesen megnézném ,hogy neki vajon mennyi van mert biztos egy tonna.nem az ,hogy én most anniyra védem meg imádom selena-t de ha valaki begörnyed mindenkinek van tehát ennyi.
2012. szeptember 20. 21:39
Cintiaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.17. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 165398 offline |
ez tényleg szánalmas..nem azért de kit érdekel ez?? nem kövér szerintem nem gáz hogy az ott van neki és ki az az őrült akit ez ennyire izgaz nem akarom megbántani azt aki írta ezt a cikket de ő saját majd egy nagy szánalom..) mindenki csak a tinisztárokkal van elfoglalva és a képekkel..és elég sok lány van aki így is szép ahogy selena is szóval ennyit erről a cikkről..: )
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.