Úszógumit villantott Selena Gomez
2012. szeptember 19. 15:23
???? :OOOO
Ha őt már kövérnek számítják, akkor a kicsit testesebb lányok mit csináljanak? Bújjanak el? Szánalmas...
Ha őt már kövérnek számítják, akkor a kicsit testesebb lányok mit csináljanak? Bújjanak el? Szánalmas...
2012. szeptember 19. 15:23
Visszatérve pedig, ha kövér is lenne akkor sem értem miért lenne az baj...mindenki olyan amilyen ha valakinek nem tetszik ne nézegesse a másikat...
2012. szeptember 19. 15:28
Mi van??? Szerintem nem tudjak,hogy mit jelent a dagadt szo... Egyaltalan nem kover,mindenkinek gyurodik a hasa ha osszehuzza magat...
2012. szeptember 19. 15:30
Édes Istenem.....Sel gyönyörű,csodálatos! Mit kell rögtön azt mondani hogy "kövér"?? Igen,felszedett pár kilót de ettől még csodálatosabb..nőiesebb alakja van! És őt legalább nem érdekli hogy lefotózzák!
2012. szeptember 19. 15:30
Tényleg nem vagyok fanja, de igaza van, és ez rohadtul távol áll a kövértől
2012. szeptember 19. 15:32
VeRaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.18. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 173721 offline |
Én értem, hogy felszedett néhány kilót, de neki ez nagyon nem áll jól! Hagyja a csudába és ne tömje magát annyira! Álljon vissza régi alakjához, mert mostmár méginkább nem bírok ránézni a képeire....
2012. szeptember 19. 15:34
Lovatics_Girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.17. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 186162 offline |
bar Selena kicsit sem tartozik a kedveceim koze... de a cikk utolso mondataval maximalisan egyetertek ----> 'Bár az tény, hogy Sel az utóbbi időben tényleg felszedett néhány kilót, de azért a kövér fogalmától még igen messze jár, inkább dícséretes, hogy nem csontsovány testével mutat példát a rajongóinak.'
2012. szeptember 19. 15:35
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6362 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline |
Anyám.....ez most kiakasztott......Méghogy kövér? Úgy 100 kilóra van tőle....:/ Most komolyan, ha ő így érzi jól magát hagyják már, mellesleg, mi van akkor, ha van egy kis hasa? Tudják a lesifotósok, hogy mennyit dolgozott mostanában? 3! filmet is leforgatott ebben az évben.....plusz dalokat vesz fel, szinkronizált stb.....nem engedthet meg magának ennyit?
2012. szeptember 19. 15:38
Kövér ? Selena ? Te jó ég.
Ő akár hogy is, mindig csinos. Ezzel a + pár kilóval pedig csak csinosabb és nőiesebb lett. És igen is jól áll neki.
Ő akár hogy is, mindig csinos. Ezzel a + pár kilóval pedig csak csinosabb és nőiesebb lett. És igen is jól áll neki.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.