Lady Gaga marihuánát szívott a színpadon
2012. szeptember 19. 21:27
Hát, akkor ennyit arról hogy leállt a káros szerekkel.
2012. szeptember 19. 21:27
meyah_• bite for fun • |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 5305 Csatolások: 2 Azonosító: 131197 offline |
De tudtam hogy megint drogozni fog... bár szégyellhetné magát, hogy egy teltházas koncerten elkezd füstölni... nagyon szép példát mutat a fiatalabbik korosztálynak ezzel :/
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. szeptember 19. 21:58
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline |
Azt amúgy sosem mondta, hogy ne füvezne, sőt mindig nyilatkozta, hogy miközben dalszöveget ír, egy füves cigi és egy üveg whisky a társasága!
Ő valóban leszokott a drogozásról, mert már nem cocainozik! A fűvet csak a tudatlanok keverik össze az "igazi" drogokkal!
Egy szál cigi is egészségtelenebb! Mellesleg ha valaki alkholot fogyaszt akkor: Agresszív lesz, kötözködni kezd, legtöbb családon belüli erőszaknak is ez az oka!
a fűtől: ellazulsz, röhögcsélsz összevissza, nem ártasz vele senkinek, magadnak sem! sokkaltöbbet ártasz azzal ha megeszel egy hamburgert!
Persze én sem értek egyet azzal, hogy ezt tette és utána kijelenti, hogy ez is egy módja annak, hogy jól érezd magad!
Tény, hogy igaza van, de az is tény, hogy nem a legjobb módja! De amikor ezeket mondta szerintem már jócskán csak a hatás alatt állt!
És sajnos lesznek olyan kishülyegyerekek akik ezért fogják kipróbálni, mert a kedvencük is ezt tette! (Mondju knem a Hollandokra gondolok, mert ők amúgy is kipróbálnák)
Ő valóban leszokott a drogozásról, mert már nem cocainozik! A fűvet csak a tudatlanok keverik össze az "igazi" drogokkal!
Egy szál cigi is egészségtelenebb! Mellesleg ha valaki alkholot fogyaszt akkor: Agresszív lesz, kötözködni kezd, legtöbb családon belüli erőszaknak is ez az oka!
a fűtől: ellazulsz, röhögcsélsz összevissza, nem ártasz vele senkinek, magadnak sem! sokkaltöbbet ártasz azzal ha megeszel egy hamburgert!
Persze én sem értek egyet azzal, hogy ezt tette és utána kijelenti, hogy ez is egy módja annak, hogy jól érezd magad!
Tény, hogy igaza van, de az is tény, hogy nem a legjobb módja! De amikor ezeket mondta szerintem már jócskán csak a hatás alatt állt!
És sajnos lesznek olyan kishülyegyerekek akik ezért fogják kipróbálni, mert a kedvencük is ezt tette! (Mondju knem a Hollandokra gondolok, mert ők amúgy is kipróbálnák)
2 felhasználónak tetszik:
VampireBella,
Glamster
2012. szeptember 19. 22:12
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Öööö...hát ez már tényleg durva. Lassan nem lesz neki hova mennie turnézni, mert minden országból kitiltják... Gondolkozhatna kicsit, már nem tinédzser. A saját karrierjét veszélyezteti!
ophely88
2012. szeptember 19. 22:15
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Először is "pop királynő"? Mióta? A témához szólva: Nem csak akkor érezheted jól magad, ha füvezel.
2 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Vampire Lady
2012. szeptember 19. 22:36
Nem szoktam a cikk íróját kritizálni, de itt egy elég nagy tévedés történt, ugyanis a pop királynője még mindig MADONNA, Gagus csak másolja, igen erősen. Madonna előtt fejet lehet hajtani, Gagától meg minimum hülyét lehet kapni, ő nem előadó, csak egy cirkuszi majom, aki elszabadult, és a botrányaiból él. Van különbség, nem kicsi.
2012. szeptember 19. 22:42
Hűha...GaGa egyre bizarabb! Végre valahogy kinéz a koncertjén erre ilyet csinál?? Én nagyon kedvelem,de a rajongói közt vannak 10-13 évesek is...Ezzel csak bele keveri őket rossz társaságokba! Csinálja otthon hogy ha ő szereti károsítani magát...de ne tegye ezt a rajongóival is!
2012. szeptember 19. 22:55
Nem tudom, miért kell szitkozódni, ráadásul GaGa nem rossz ember. Ez most így sikeredett. Mi azért továbbra is nagyon szeretjük őt. ^^
2012. szeptember 19. 23:03
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
Úristen, nem bírom Gagát, de amit a koncertjén csinál, hadd maradjon már ott :"D + attól a két szívástól biztosan nagyon beállt.. Nőjetek már fel egy kicsit.
Egyébként szerintem kifejezetten vicces volt, ahogy kereste melyik az igazi és melyik nem. Ráadásul lassan úgy érzem, hogy divat lett minden lépését utálni
Egyébként szerintem kifejezetten vicces volt, ahogy kereste melyik az igazi és melyik nem. Ráadásul lassan úgy érzem, hogy divat lett minden lépését utálni
VampireBella
2012. szeptember 20. 00:28
Szerintem még mindig fű, minthogy élő adásban lője be magát. És ki ellenőrizte, hogy tényleg fű e vagy csak sima dohány?
VampireBella
2012. szeptember 20. 06:17
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline |
a po-po-po-poker facees Lady Gaga hova lett? Mert mostanra már nagyon megváltozott.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.