Lady Gaga marihuánát szívott a színpadon
2012. szeptember 20. 18:33
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline |
MIndig, amikor azt hiszem, hogy ez a feltűnési viszketegségben szenvedő nő nem süllyedhet még mélyebbre, bebizonyítja, hogy neki mennyire kell a figyelem. Undorító...
2012. szeptember 20. 18:46
a cikk el lett túlozva, nem ajánlja senkinek a füvet, sőt egy rakás interjúban felhívta a figyelmet h ne drogozzanak mert ő tudja milyen!
és igen.. egyetlen normális mondatrész van a cikkben, mégpedig: "A pop királynője...":)
és igen.. egyetlen normális mondatrész van a cikkben, mégpedig: "A pop királynője...":)
2012. szeptember 20. 18:53
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline |
_ToTo_
Én nem akarom Gagát védeni, tudom, hogy nem egy szent, és nyilván amit tett az rossz! Én kifejezetten a fűről beszéltem! Tőlem aztán Heroinozhat is a dalírása közben engem az a része hidgen hagy!
Most a legtöbb irományodra nem fogok reagálni, mert egyértelmű, hogy téged ne mérdekel a véleményem, és nem is akarom megváltoztatni a tied....ezt a mennyire kásros dologt másképpen látjuk és pont!
De az, hogy megint kiemelész egy sort a szövegemből és te rögtön bele látsz olyat is amit nem tudom, hogy honnan gondolsz, az már kicsit unalmas!
Már sokszor megkaptam tőled ezt a "fröcsögsz jobbra-balra, azt se tudod mi van"
Azért mert nem írok minden szó után magyarázatot, vagy sajátélményt az nem jelenti, hogy ekkora segg vagyok amilyennek te látsz!
Lehet, hogy nem vagyok teljesmértékben mindennel tisztába, de gondolhatod, hogy nem olyan képek vannak a fejemben, hogy pl Hollandiába az oviban a gyerekeknek elalvás előtt füvet nyomnak a szájukba!
Voltam Amsterdamban és tudom, hogy kifejezetten coffee shop-okban lehet kapni/szívni!
megmondom őszintén, hogy fogalmam sincs, hogy az utcán lehet-e vagy sem, mert embert nem láttam, ezt művelni, de a jellegzetes szagát éreztem!
Valamint voltam Koppenhágában is, és tapasztaltam, hogy ott is legális, de csak kifejezetten egy negyedben ( christiania )
Ott legálisan szívhatják, árulhatják!
Szóval mielőtt te FRÖCSÖGSZ össze-vissza mindent amit kitaláltál, előtte talán kérdezz meg, hogy mennyire vagyok tájékozott, mert rágalmazni nem éppen egy erényes dolog!
Én nem akarom Gagát védeni, tudom, hogy nem egy szent, és nyilván amit tett az rossz! Én kifejezetten a fűről beszéltem! Tőlem aztán Heroinozhat is a dalírása közben engem az a része hidgen hagy!
Most a legtöbb irományodra nem fogok reagálni, mert egyértelmű, hogy téged ne mérdekel a véleményem, és nem is akarom megváltoztatni a tied....ezt a mennyire kásros dologt másképpen látjuk és pont!
De az, hogy megint kiemelész egy sort a szövegemből és te rögtön bele látsz olyat is amit nem tudom, hogy honnan gondolsz, az már kicsit unalmas!
Azért mert nem írok minden szó után magyarázatot, vagy sajátélményt az nem jelenti, hogy ekkora segg vagyok amilyennek te látsz!
Lehet, hogy nem vagyok teljesmértékben mindennel tisztába, de gondolhatod, hogy nem olyan képek vannak a fejemben, hogy pl Hollandiába az oviban a gyerekeknek elalvás előtt füvet nyomnak a szájukba!
Voltam Amsterdamban és tudom, hogy kifejezetten coffee shop-okban lehet kapni/szívni!
megmondom őszintén, hogy fogalmam sincs, hogy az utcán lehet-e vagy sem, mert embert nem láttam, ezt művelni, de a jellegzetes szagát éreztem!
Valamint voltam Koppenhágában is, és tapasztaltam, hogy ott is legális, de csak kifejezetten egy negyedben ( christiania )
Szóval mielőtt te FRÖCSÖGSZ össze-vissza mindent amit kitaláltál, előtte talán kérdezz meg, hogy mennyire vagyok tájékozott, mert rágalmazni nem éppen egy erényes dolog!
2012. szeptember 20. 19:04
Hát ennyit erről.Ha hülyének kell leni legyen !!
2012. szeptember 20. 19:04
Igazából azt csinál amit akar, de koncert közben?!
2012. szeptember 20. 19:17
Én szeretem Gagát, de néha van egy-két húzása amit én is sokallok egy picit. Nem védem, mert hülyeséget csinált, de amíg nem szólítja az embereket a drogozásra addig nem bánom, ha jó neki akkorszívja. Úgy is csak magának árt vele .
2012. szeptember 20. 19:37
SsciorLuv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 585 Azonosító: 183769 offline |
Hülye-.-Erre nem lehet mást mondani és van aki ezek után is aztmondja,hogy mekkora példaképe!Szomorú,hogy a mostani tizenéveseknek egy ennyire...nemistudom milyen nő a példaképük!
2012. szeptember 20. 19:45
hát itt aztán már van mindenféle vita, de én csak annyit mondok hogy eltekintve attól hogy ez mennyire káros v mennyire nem, nem a legjobb ötlet ilyen módon hirdetni, szinte már biztatni a rajongókat hogy kipróbálják
én szerettem gagát, emlékszem amikor a poker face számát kerestem égen földön, mikor még szinte senki nem tudta ki ő , v milyen szám, de most már azért változtak a dolgok
csalódok benne, mert nem olyan mint amilyennek hittem, amiket énekelt, a természetesség már rég nem illik rá, pedig ha vki ezt hirdette, meg mi egy más, akkor azért nem kéne , minden tettével megcáfolni ezeket
bírtam benne hogy vagány, és olyan megdöbbentő dolgokat csinált ami egyedivé tette, de nálam is van egy határ, és csak remélni tudom hogy az állítólagos régi gaga vissza tér még, legalább zeneileg, mint ahogyan azt ígérte...bár nem hiszem
én szerettem gagát, emlékszem amikor a poker face számát kerestem égen földön, mikor még szinte senki nem tudta ki ő , v milyen szám, de most már azért változtak a dolgok
csalódok benne, mert nem olyan mint amilyennek hittem, amiket énekelt, a természetesség már rég nem illik rá, pedig ha vki ezt hirdette, meg mi egy más, akkor azért nem kéne , minden tettével megcáfolni ezeket
bírtam benne hogy vagány, és olyan megdöbbentő dolgokat csinált ami egyedivé tette, de nálam is van egy határ, és csak remélni tudom hogy az állítólagos régi gaga vissza tér még, legalább zeneileg, mint ahogyan azt ígérte...bár nem hiszem
2012. szeptember 20. 19:54
VampireDiares4ever egyetértek veled.Én is egyre inkább csalódok Gagában.
2012. szeptember 20. 20:12
SütyღMaybe,Onceღ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 3297 Csatolások: 579 Azonosító: 133242 offline |
hát ez nem normális.. mondjuk mindenki azt mondja hogy ez egyfajta lazuló anyag,vagy hogy is fejezzem ki magad,jobb mint az extazi (nem tudom hogy kell írni ) vagy az angyalpor,vagy stb... szóval nem itélem el,csak nem a koncerten kellett volna..
2012. szeptember 20. 20:58
Várjunk csak....mióta Gaga a pop királynője? ....még csak a hercegnője sem XD ...a szerző ne illesse a személyeket pontatlan jelzővel ...ennyit akartam XD
2012. szeptember 20. 21:32
Esztycica |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.30. Hozzászólás: 939 Csatolások: 0 Azonosító: 181973 offline |
WTF gaga? te meghülyültél? oké tudjuk őrült vga yde ez már nem bolondos és nem olyan őrültes sem! hanem totál idiótaás? vga ybe voltál szívva már előte is -.-" hüle ne légy máá!
2012. szeptember 20. 21:49
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (sewenteen @ 2012.09.20. 18:53)
_ToTo_
Most a legtöbb irományodra nem fogok reagálni, mert egyértelmű, hogy téged ne mérdekel a véleményem, és nem is akarom megváltoztatni a tied..ezt a mennyire kásros dologt másképpen látjuk és pont!
Most a legtöbb irományodra nem fogok reagálni, mert egyértelmű, hogy téged ne mérdekel a véleményem, és nem is akarom megváltoztatni a tied..ezt a mennyire kásros dologt másképpen látjuk és pont!
Te meg megint azt emeled ki ami nem neked szól ...
Nézd már meg hányan írták le, hogy ott ezt lehet, meg ez legális és azt csinál amit akar. Nekik szólt - direkt többe számban írtam, hogy azt 'hiszitek'+"fröcsögtök". Megint belelátsz a dolgokba olyat, amit nem hozzád írtam és magadra veszed. Nyilván azoknak szólt akik idétlenségeket írtak.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. szeptember 20. 21:52
hülye k**va , nem tudok rá mást mondani , arra ösztönzi a rengeteg rajongóját ( én kicsit se vagyok az ) , hogy drogozzanak , nem normális , manapság amúgyis már 14évesen sajnos sokan dohányoznak ami elég káros így is nemhogy drogozzanak , erre már tényleg nem lehet mást mondani hülye k**va , és tényleg elszomorító , hogy a mai fiatalok közül meg 16 17 éves tinilányoknak ez a példaképük , remélem Magyar országra nem fog jönni , elég volt 2010 ben is , csodálom , hogy még innen nincs kitiltva ,
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.