Bolondos klippel jelentkezett a One Direction
2012. szeptember 22. 11:17
Molnár Beccaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.14. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 180306 offline |
IMÁDOM!!! *-* I'M DIRECTIONER PROBLEM? ♥♥
2012. szeptember 22. 11:19
Lehet hogy én hallok bele mindent ebbe a "számba",de az elején mintha a BTR - Windows Duwn-t hallanám...Meg helyenként Katy Perry - The one that got away beütés is befigyel nálam. (Mondanám a klipre hogy normális,de legalább a "buliznak a hátterben és mi éneklünk a kamerába" jelenetet ne koppintották volna a Big Time Rush-tól -.-")
2012. szeptember 22. 11:22
Ilovezayn4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 186109 offline |
AKIKNEK NEM TETSZETT; Lehet vèlemènyetek , mègis megnèztètek. Èrdekelt titeket. Tehàt ti nem is utàljàtok NAGYON IMÀDOM A SZÀMOT SZUPER JO:)
2012. szeptember 22. 11:49
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 186109 offline |
Izzy.Demon ès akiknek NEM tetszett: Hàt tőlem/tőlünk oda kattintassz ahova akarsz! !!!!! DE VALAMIÈRT MÈGIS IDE NYOMTATÓK ERRE A CIKKRE ÉS EL IS OLVASTÀTOK MEG IS NÈZTÈTEK:) A nem indok hogy nem tudtok magatokkal mit kezdeni. Van egy csomó oldal meg minden. Ti csak lepleztek magatokat . És igen tènyleg lehet h nem tudtok mit kezdeni magatokkal. Bambultok ki a fejetekből, mindenkit lefikàztok stb. De csak így mellesleg az 1D ki mozdította a popojat a vilàgba és elkezdtèk èpitgetni a karrierüket. Ès sikerült tegnap előtt óta több ismétlem TÖBB mint 9 millióan NÈZTÈTEK meg. És ti fikàztok olyanokat (azzal nincs baj ha negatív a vèlemenyed de hogy kàromkodtok avval van) akik sokkal de sokkal többet tudnak mint ti. Ti (antidàjreksönerek) mikor lesztek olyan nèpszerűek mint ők? Mikor? Olyat kritizàltok durva szavakkal aki sokkal többet tud mint ti. Azèrt gondolkodjatok csak egy kicsit.Es nektek is van biztos kedvencetek. Vagy nem? Nekünk is van az 1D. Szerintem ennyi. És amúgy is az nem indok, hogy nem tudtok magatokkal mit kezdeni. Akkor ezek szerint mèg is sikerült. ÈS MÈJ MEGLEPŐ PONT A ONE DIRECTIONRE ESETT A VÀLASZTÀS?. Ez BIZTOS c sak vèletlen...:/ Azèrt lehet termmèszetesen vèlemènyetek és nyilván mi is (directionerek) kicsit túl reagàljuk a kritikàtokat mert azèrt ugye a kedvencünkről van szó, de azèrt az hogy ocsmàny tràgàr szavakat hasznàltok az szerintem kicsit màr sok...
2012. szeptember 22. 12:19
annyira jó lett ez a videóklip!!!! nem tom megunni!! egy nap kb. 100000-szer meghallgatom!! olyan édesek benne.... <3 <3 <3
2012. szeptember 22. 12:28
bettike99unicorn. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 3977 Csatolások: 159 Azonosító: 151860 offline |
Első hallgatásra a kedvenc számom lett. Nem tudom, valami megfogott benne. A videoklip meg egyszerűen mesés. Pont nekik lett írva ez a dal, amihez egy nagyon jó videoklip passzol, mint ez. Amúgy én valami ilyesmi klipre ill. számra vágytam már régóta. Nem hiába vagyok Directioner
2012. szeptember 22. 13:02
ItsMilanvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.04.04. Hozzászólás: 243 Csatolások: 0 Azonosító: 148670 offline |
"Ilovezayn4ever írta:
AKIKNEK NEM TETSZETT; Lehet vèlemènyetek , mègis megnèztètek. Èrdekelt titeket. Tehàt ti nem is utàljàtok tongue.gif NAGYON IMÀDOM A SZÀMOT SZUPER JO:)"
Jobb lett volna, ha látatlanban szarozzuk le? Oké, megfogadjuk a tanácsodat, örömmel XD
AKIKNEK NEM TETSZETT; Lehet vèlemènyetek , mègis megnèztètek. Èrdekelt titeket. Tehàt ti nem is utàljàtok tongue.gif NAGYON IMÀDOM A SZÀMOT SZUPER JO:)"
Jobb lett volna, ha látatlanban szarozzuk le? Oké, megfogadjuk a tanácsodat, örömmel XD
2012. szeptember 22. 13:04
bettinakovacs56új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 176534 offline |
b**i mind az 5!!
2012. szeptember 22. 13:06
Selena.ʟιшз Шнιʟз Шз 'яз уσυи ɢ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 1149 Csatolások: 233 Azonosító: 184606 offline |
Az előző szövegemhez hozzáfűzném:
Meghallgattam rendesen,és végig,és valahogy elnyerte a tetszésemet.Nem szeretem a fiúkat,de ez a szám tényleg nagyon cool lett.
Meghallgattam rendesen,és végig,és valahogy elnyerte a tetszésemet.Nem szeretem a fiúkat,de ez a szám tényleg nagyon cool lett.
2012. szeptember 22. 13:18
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline |
ezek a fiúk sosem tudnak meglepni. ugyanolyan szám meg klipp mint a többi.
2012. szeptember 22. 13:50
sellylove99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 192 Csatolások: 1439 Azonosító: 158501 offline |
Nagyon bejön a klip. Pont hozzájuk illik a dallal együtt. Szerintem az egyik legjobb klipjük lett. Nekem ezt tetszik eddig a legjobban. viszont ha valakinek nem tetszik, ne úgy fejezd ki magad, hogy "buzi mind az 5" vagy hogy "sajnálom azt a 8 millió ember, aki ezt végig bírta nézni", hanem valami normális módom. Ha nem tetszik, írd azt, hogy nekem nem jött be vagy én nem szeretem őket. Én sem szoktam utálkozni Justinon vagy Miley-n, mert mindkettőjük a példaképeimhez tartoznak. Tiszteljük a másik példaképét, ha pedig semmi kedves hozzáfűznivalód nincsen, akkor fogd be!
2012. szeptember 22. 14:04
ItsMilan: Nem nagyon èrdekelsz es igen jobb lett volna:PÖrülök h jo tanàcsokat adok:P:P:P:P Es tudod mit? Lesz@rom, hogy mi a vèlemènyetek nektek csak annyi a lènyeg h minden sztàrt aki sokkal jobbak mint ti vèrig sèrtsetek, de nem èrdekel. Örülök, h van egy roh@dt jo banda es h én szeretem hallgatni. ÖRÜLÖKNEKI. Es sajnàlom h az élet nem adott neked jo izlèst dràga ITSMILAN:)
bettinakovacs56: SZERINTEM AKINEK JUSTIN BIEBER A PROFILJA AZ A b**zi. Amúgy szeretem Jb-t de ha az 1D az akkor justin meg mèg. Es Letojom magasról a vèlemènyed mert te is azt hiszed h csak az a jo amit te szeretsz:)
bettinakovacs56: SZERINTEM AKINEK JUSTIN BIEBER A PROFILJA AZ A b**zi. Amúgy szeretem Jb-t de ha az 1D az akkor justin meg mèg. Es Letojom magasról a vèlemènyed mert te is azt hiszed h csak az a jo amit te szeretsz:)
2012. szeptember 22. 14:05
andicska98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 421 Csatolások: 3 Azonosító: 153596 offline |
Nekem nagyon tetszik ^^ *-* <3
2012. szeptember 22. 14:35
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline |
Idézet (bettinakovacs56 @ 2012.09.22. 13:04)
b**i mind az 5!!
Nana, azért egy kicsit visszafoghatnád magad... Nem tetszik oké, de miért kell ilyeneket írnod? Mit szólnál ha valaki Justinról írná ugyanezt? És még ha igazad is lenne, és tényleg azok (bár nem hiszem, de tegyük fel) akkor mi van? Ettől függetlenül is lehetnek jók, nem? Ha meg a zenéjük nem tetszik, vagy szerinted tehetségtelenek, akkor írd azt. Csak normálisabbann
2012. szeptember 22. 14:38
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline |
Idézet (Ilovezayn4ever @ 2012.09.22. 14:04)
ItsMilan: Nem nagyon èrdekelsz es igen jobb lett volna:PÖrülök h jo tanàcsokat adok:P:P:P:P Es tudod mit? Lesz@rom, hogy mi a vèlemènyetek nektek csak annyi a lènyeg h minden sztàrt aki sokkal jobbak mint ti vèrig sèrtsetek, de nem èrdekel. Örülök, h van egy roh@dt jo banda es h én szeretem hallgatni. ÖRÜLÖKNEKI. Es sajnàlom h az élet nem adott neked jo izlèst dràga ITSMILAN:)
Értem én, hogy a 1D-t véded, de sajnos nem hiszem, hogy jól csinálod. Mit érsz el azzal, hogy ugyanazzal a stílussal próbálsz visszavágni, amit az előbb még kikértél magadnak? Ne haragudj, de ezzel csak magad alatt vágod a fát. Félre ne érts én is a One Direction mellett állok, de szerintem nem jó módszert választottál, annak érdekében, hogy megvéd őket.
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.