Bolondos klippel jelentkezett a One Direction
2012. szeptember 22. 16:05
Ilovezayn4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 186109 offline |
Beckie te hány éves vagy?
2012. szeptember 22. 16:05
Idézet (Beckie @ 2012.09.22. 15:59)
Hát én nem annyira gyakran olvasgatom ezeket, ez az első topic, ahol a közepébe keveredtem, de nem is baj, mert ha mindegyiket elolvasnám mást se csinálnék egész nap, csak röhögnék
De én úgy vagyok vele, hogy talán ezeknek az embereknek, akik ilyet írnak talán egyszer benő a fejük lágya, csak ki kell várni...
De én úgy vagyok vele, hogy talán ezeknek az embereknek, akik ilyet írnak talán egyszer benő a fejük lágya, csak ki kell várni...
Hidd el, megéri elolvasni. Ha rossz a kedved, felugrasz és egyből nevetsz egy sort. Hát én nem remélek sok jót. Persze van, aki érettebb és okosabb lesz, de sok olyat ismerek, akik ugyan olyan lököttek maradnak a saját kárukra. De reménykedjünk, hogy ez a kevesebb.
2012. szeptember 22. 16:09
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline |
Idézet (Yaroslava @ 2012.09.22. 16:05)
Hidd el, megéri elolvasni. Ha rossz a kedved, felugrasz és egyből nevetsz egy sort. Hát én nem remélek sok jót. Persze van, aki érettebb és okosabb lesz, de sok olyat ismerek, akik ugyan olyan lököttek maradnak a saját kárukra. De reménykedjünk, hogy ez a kevesebb.
Én csak a saját tapasztalataimból mondom ezt, mert velem így volt. De amúgy mivel mindenki más és más, ezért nem tudhatjuk biztosra... Amúgy lehet mostantól gyakrabban fogom ezeket olvasgatni, ha tényleg ennyire jó kedvet csinál, akkor lehet megéri
2012. szeptember 22. 16:17
Sosem voltak a kedvenceim, de mindig meghallgattam a számaikat. Nálam a srácok tipikus 'elmegy kategória. Az, hogy merre megy nem tudom, de nem is ez a lényeg. Tetszik a klip, a dallamról ez már kevésbé mondható el. Valami új kellene.
2012. szeptember 22. 16:45
Ilovezayn4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 186109 offline |
Beckie: naaaaa lècci=)
2012. szeptember 22. 17:51
Nagyon tetszik !!!!!!! A klip és a zene is jó ! Imádom !
2012. szeptember 22. 17:58
Ilovezayn4ever hogy miért olvasom ha nem szeretem őket ? Hát azért mert nem fogom őket megszeretni de most ezek körül forog a világ...és még az én barátnőim másról nem is beszélnek akkor legalább érteni szeretném h miről van szó
Pink bunny ti dájreksönerek vagy mik mondjátok h mennyi közös van bennetek meg abandában meg hogy "bárcsak elvenne az egyikük" meg sorolhatnám...ha 6 millió embernek ez a véleménye mindig és egy családnak hívjátok magatokat stb. akkor teljesen nyilvánvaló h az a 6millió ember tök ugyanolyan mint az 1D mint akármelyik kínai tornacipő=olcsó,szar,másolat és hamar tönkremegy
Ja csak úgy hozzátenném...ti 1d-fanok írtok h "mi nem írunk rosszat olyanokról akiket utálunk"...és ha odakattintok arra a cikkre amiben katy perri "megcsókolta" azt a tagot aki állítólag Demi-vel kavar vagy mi nem tom a nevét...és az összes 1D fan leribancozza katyt...na akkor h is van ez 1D-fanok...inkább halgassatok ha hazudni tudtok csak...én inkább nem hazudozok magamról és semmiről és senkiről se semmit...egyre alábbmuljátok magatokat.
-állítólag 9millióan hallgatták meg a klippet és én 6millíó embert minősítettem...mindenki magába nézhet és tudja meg h beletartozik-e abba a 3millió ember közé akik tényleg szeretik,(mert nekem meg úgy tűnik pink bunny h ha magadra veszed te se tudod h szereted-e őket igazán (ez a többieknek is szólt) azt a bizonyos 3milliót tisztelem de a többit nem-
Pink bunny ti dájreksönerek vagy mik mondjátok h mennyi közös van bennetek meg abandában meg hogy "bárcsak elvenne az egyikük" meg sorolhatnám...ha 6 millió embernek ez a véleménye mindig és egy családnak hívjátok magatokat stb. akkor teljesen nyilvánvaló h az a 6millió ember tök ugyanolyan mint az 1D mint akármelyik kínai tornacipő=olcsó,szar,másolat és hamar tönkremegy
Ja csak úgy hozzátenném...ti 1d-fanok írtok h "mi nem írunk rosszat olyanokról akiket utálunk"...és ha odakattintok arra a cikkre amiben katy perri "megcsókolta" azt a tagot aki állítólag Demi-vel kavar vagy mi nem tom a nevét...és az összes 1D fan leribancozza katyt...na akkor h is van ez 1D-fanok...inkább halgassatok ha hazudni tudtok csak...én inkább nem hazudozok magamról és semmiről és senkiről se semmit...egyre alábbmuljátok magatokat.
-állítólag 9millióan hallgatták meg a klippet és én 6millíó embert minősítettem...mindenki magába nézhet és tudja meg h beletartozik-e abba a 3millió ember közé akik tényleg szeretik,(mert nekem meg úgy tűnik pink bunny h ha magadra veszed te se tudod h szereted-e őket igazán (ez a többieknek is szólt) azt a bizonyos 3milliót tisztelem de a többit nem-
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2012. szeptember 22. 18:59
Aki szereti az onedirection az nem normális.Mit lehet rajtuk szertni?Bénák,hülyék,bolondok,rondák,beképzeltek !Ez a világ legbénább bandája!
2012. szeptember 22. 19:04
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
Egyébként nem azzal van baj, hogy megírjátok, hogy nem tetszuik, az egy dolog, de a szabályzatban benne van hogy TILOS OLYAN VÉLEMÉNYT ÍRNI, AMI SÉRTŐ A TAGOKRA! és Izzy Demon legelső véleménye mega többi között is van ám olyan, hogy már azt tiltani kéne, de persze senki nem foglalkozik vele, mert az 1D-t nyugodtan szidhatja. Persze ha én megírom Robert Pattinsonhoz hogy ki nem állhatom a hülye fejét rögtön letiltanak..ezt a Starityt sokszor nem értem, a moderátorok visszaolvasnak egyáltalán? Amúgy egy bizonyos szintig tőlem kritizálhattok, a fanokat úgyse érdekli, de basszus személyesen nem akartok nekik írni? Esetleg bombát nem dobtok a színpadra? Utálum az olyan embereket, akik azért vannak fent egy adott oldalon, csakhogy bejelöljenek kemény 3 embert kedvencnek, aztán meg kritizálnak össze meg vissza, hogy lehet, hoigy valakit ez éltet, nektem miért is jó ez...amúgy nem vagyok pszhihológus, de ezekkel az emberekkel valami nagyon nem kóser, hamár huszadszor szólsz be a rajongóknak, itt már fejben van a baj, nem az ízléssel...x puszipá
2012. szeptember 22. 19:05
Dorakevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.09. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 173056 offline |
Imádom őket és az LWWY-ot is! :3 csorvási nóra: nézd meg a youube-on a videónaplóiket, én onnantól kezdtem el szeretni őket h megnéztem őket, + az X-factorban a fellépéseiket. ha ezek után sem tetszenek majd, akkor te nem vagy normális
2012. szeptember 22. 19:25
Fúúúúúúúj ez undorító már...Egy kicsit hasonlít a legelső számukra..akármennyit is próbálkoznak nekem akkor sem fog tetszeni
2012. szeptember 22. 19:27
Elody azért szólok már huszadszor a fanoknak mert ők is husszor visszaszólnak
Ui:azért nem jelölk be minden szart kedvencnek mert tudom mi a különbség tehetség és túlsztárolás között...ugylátszik te erre nem vagy képes de ne aggódj nem vagy egyedül
Ui:azért nem jelölk be minden szart kedvencnek mert tudom mi a különbség tehetség és túlsztárolás között...ugylátszik te erre nem vagy képes de ne aggódj nem vagy egyedül
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.