Gyerekek, ti ennyire ráértek?XD Komolyan! Nincs jobb dolgotok, mint itt tépni egymás haját? Vicces, hogy ezzel töltitek el azt a kevés szabadidőt, amit kaptok a suli mellett.XD Végig olvastam a topikot, és hú, micsoda fight ment itt, hogy ki miért szereti őket, aztán mindkét fél oltja a másikat.XD Már ne haragudjatok, de félő volt, hogy akut röhögőgörcsöt fogok kapni.XD Legközelebb egy tál popcornnal ülök le ide, mert ez bármilyen sorozatnál vagy filmél sokkal érdekesebb.XD
Egyébiránt, hogy a topikhoz is szóljak: nulla. Nekem csak ez volt a véleményem, aztán a felétől ki is kapcsoltam, mondván, hogy ez lótúró. Sajnálatos, hogy néhány embernek idáig terjed a zene terén az ingerküszöbe. Olvastam itt pár olyan kommentet, hogy életvidámak, meg, hogy hülyéskednek. Vicces, mert én pont nem amiatt hallgatom meg egy énekes/énekesnő/együttes dalát, mert tud ökörködni. Címeres ökör mindenki tud lenni... de ez? Töltsetek le néhány Metallica, vagy - most népszerűnek örvendő - Nickelback számot. Azok szólnak is valamiről. Az életről, fájdalomról, szerelemről és szenvedésről. Ez csupán csak öt tizenéves bohóckodása, és nem éppen maradandó zenei karrier. Sosem értettem ezt a nagy felhajtást körülöttük, mert negyed annyira sem jók, mint ahogyan az elő van adva. Persze, egy jó PR menedzsment mellett nyert ügyük van.
Bolondos klippel jelentkezett a One Direction
2012. szeptember 23. 08:24
Na jó tévedtem, TOTÁL MEGIMÁDTAM EZT A SZÁMOT. Sokkal jobb mint az eddigiek és bár még mindig nem vagyok fan de kezdem megkedvelni őket! Ja de azért szerintem még minig mindegyik ritka csúnya!!!!!
2012. szeptember 23. 09:51
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline |
nem tudom,nekem nem tetszik annyira.
2012. szeptember 23. 10:50
Jónás Csillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 159648 offline |
ez nagyon jó lett!!*-*
2012. szeptember 23. 11:09
adri04új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 184964 offline |
Nagyon szupíí ez a klipp!
amint meghallottam, máris megimádtam, és a kedvencem lesz örökké! :$
és amikor a klippet láttam, én szakadtam és tényleg leestem a székről amikor megláttam, hogy milyen helyesek!! :$$ ♥ ♥ ♥
imádoom őkeet! ♥ ♥ ♥
bár én is ott lehettem volna a forgatáson.. *--*
Álmodozni lehet, nem?! xĐ ♥
amint meghallottam, máris megimádtam, és a kedvencem lesz örökké! :$
és amikor a klippet láttam, én szakadtam és tényleg leestem a székről amikor megláttam, hogy milyen helyesek!! :$$ ♥ ♥ ♥
imádoom őkeet! ♥ ♥ ♥
bár én is ott lehettem volna a forgatáson.. *--*
Álmodozni lehet, nem?! xĐ ♥
2012. szeptember 23. 11:44
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
ÚRISTEN!! ÉN CSAK RÖHÖGNI TUDOK A KOMMENTEKEN...normálisak vagytok?? Minek egy videoklipp miatt veszekedni? Beszéljétek meg máshol. -.-
2012. szeptember 23. 12:18
Selena_Katy_Demivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 350 Csatolások: 6 Azonosító: 149724 offline |
Nem nagyon tetszik a klipp is meg a szám is <3
2012. szeptember 23. 12:37
Pati99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.08. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 185684 offline |
Akik utálják őket azoknak nem muszáj megnézni a cikket, direkt csúfoljátok őket, mert ti senkik vagytok..hát szép..pfff. Egyépként meg nagyon jó lett szerintem.♥
2012. szeptember 23. 15:19
Tetszik a klip. Olyan bolondos mint én. ) A számot pedig egyszerűen csak szeretni lehet. D
2012. szeptember 23. 15:48
Maga a klip tetszik, de a dallam már kevésbé. Hasonló a hangzás, mint az előzőknél.
2012. szeptember 23. 17:21
Mrs.Malik700visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 181712 offline |
Imádom!! <3 majdnem hogy ez a legjobb de a többit is nagyon imádom ! Zayn a klippben áá de nagy volt *-* <3 <3
2012. szeptember 23. 17:48
Kircsuukaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.18. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 183897 offline |
Imádom <3 Szerintem ez a legjobb, de a többit is nagyon szeretem
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.