hát én most nem is a számot fogom értékelni mint normál esetben, hanem a fiúkat...annyira életvidámak, tele vannak élettel, szóval nekem ez a sok hülyeség, az hogy a nap 24 órájából 23 óra 59 percet végig röhögnek, hülyéskednek, kiélvezik a sztárságot, és nem nyavalyognak hogy jajj de rossz, hiszen volt pár igen kellemetlen élményekben részük
17 éves vagyok, szóval az tuti hogy ha a suliba járna egyikük, még ha sokan nem is ismerik be, de én tuti beléjük bolondulnék, mivel rájuk nézek és már jobb kedvem lesz
lehet hogy ez hülyeségnek tűnik, de én már akkor nevetek ha valamelyiket nevetni látom, és ezt úgy mondom hogy nem hallgatom a számaikat, csak párszor hallgattam őket, mert engem legfőképpen a személyiségük fogott meg
lehet jönni azzal hogy jajj csak azért meg cukik meg mit tudom én, de sztem van fontosabb is a kinézetnél, és ők nekem nagyon szimpatikusak, az az energia ami bennük van, irigylem őket, mert végig bohóckodják az egészet, és én szívesebben látom ezt egy klipben minthogy itt egy dögös csaj alig felöltözve, aztán egy másik az egyik nyakában, szóval nekem ez a véleményem
Bolondos klippel jelentkezett a One Direction
2012. szeptember 20. 20:36
2012. szeptember 20. 20:38
nadorgabor97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.17. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 155714 offline |
ne rossz dal
2012. szeptember 20. 20:39
Már vagy 100x meghallgattam egymás után..nagyon jóóó fantasztikus szupii <3 De hogy megváltoztak kívül uhh...Liam haja...nemtetszik,de Zayn *-* Nagyon jól áll neki ez a séró...és a kisugárzása is megváltozott ) <3 forever
2012. szeptember 20. 20:39
Kini |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 554 Csatolások: 0 Azonosító: 165653 offline |
Vampire Lady teljesen egyetértek veled. Nekem is az a véleményem, hogy semmi különös nincs a számaikban,és már unalmas ez a One Direction mánia. Ez csak az én véleményem, attól még ti szerethetitek őket
2012. szeptember 20. 20:40
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Unalmas és egyhangú számomra a klip és most megköveznek a rajongók,de az eddigi daluk közül, amit halottam ez volt a legrosszabb.Hát komolyan mi tetszik ebben?
Olyan egyhangú,közönséges....nincs a dalnak jelentőségteljes része.És ez tetszik a mai tiniknek?
Olyan egyhangú,közönséges....nincs a dalnak jelentőségteljes része.És ez tetszik a mai tiniknek?
2012. szeptember 20. 20:48
juditkaangeloúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 184602 offline |
imádom naon tuti lett<3
2012. szeptember 20. 20:48
Vampire Lady jól mondod (vagyis hát írod ) egyetértek
Ui:pörgös?bulizós?:a többire is ez volt válasz a rajongóktól vagyis az 1D érzelmi szinten is 0 hiszen nem tudják kifejezni magukat...mindig csak ezzel jönnek:semmi új semmi saját érzelem csak amit a papírról egy saját daluk sincs mert még számot írni se tudnak azért egy énekestől vagyis bandától elvárnék...2: minek 5??? Ha egy rockbandárol van szó megértem mert a zene csak nem gépről megy mert ők játszták ők is szerzik!!! De ennek a viccnek minek öt hülyegyerek amikor önmagukban azok? Nem csinálnak semmit a sikerért és ezért vagytok oda ...gratulálok neki is nektek is
Ui:pörgös?bulizós?:a többire is ez volt válasz a rajongóktól vagyis az 1D érzelmi szinten is 0 hiszen nem tudják kifejezni magukat...mindig csak ezzel jönnek:semmi új semmi saját érzelem csak amit a papírról egy saját daluk sincs mert még számot írni se tudnak azért egy énekestől vagyis bandától elvárnék...2: minek 5??? Ha egy rockbandárol van szó megértem mert a zene csak nem gépről megy mert ők játszták ők is szerzik!!! De ennek a viccnek minek öt hülyegyerek amikor önmagukban azok? Nem csinálnak semmit a sikerért és ezért vagytok oda ...gratulálok neki is nektek is
2012. szeptember 20. 20:50
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline |
Izzy.Demon Kérlek szépen mondj nekem egy "normális" (persze saját véleményed szerinti) zeneszámot. Akár hiszed akár nem én se vagyok egy ilyen kis popimádó kiscsaj, aki csak azért szereti őket mert cukik. Kérlek szépen nem vagyok oda ezért a stílusért egyedül a One Direction szerepel nálam mint kivétel. És elhiheted nekem tényleg tehetségesek. Én legalábbis örülnék ha ilyen szinten tudnék énekelni, mint ők (és bár persze nem tudhatom, szóval lehet, hogy tévedek, és valójában te mondjuk énekelsz még akár ennél is jobban, de szerintem te is örülnél egy ilyen szintű énektudásnak).
Igenis hallgatok normális zenét, sőt a 1d-t leszámítva csak azokat szeretem (nyilván a normális zene mindenkinek mást jelent) .
Szóval szerintem nyugodtan leszállhatsz a magaslóról, és a sztereotípiák gyártásával is leállhatsz, mert senki nem egyforma. Igen tény és való, hogy van néhány rajongójuk, akik csak azért szeretik őket mert olyan kis "cukik" de, az a fan aki már veszi a fáradtságot, hogy mondjuk megnézze őket ahogy mondjuk zenei kíséret nélkül egyedül énekelnek ( x-factor válogatók, meg van néhány amit már közösen énekelnek) azonnal rájön, hogy ezek a fiúk nem azért csak híresek, mert jól néznek ki. És igen azért írom, hogy csak, mert nyilván nem lennének ennyire népszerűek, ha mindjuk szimplán csak tehetségesek, de mondjuk fele ilyen helyesek lennének.
Anno pl volt aki a Beattles-t is azért szerette mert helyesek, (bár manapság nem mindenki értene ezzel együtt) és mégis mégis mindenki egyetért abban, még ma is, hogy mennyire maradandót alkottak. Na és mi van Elvis Presley-vel? Ő se lett volna a "király" ha a rajongóinak fele nem őrült "szerelmes" nőkből állt volna.
Szóval csak ennyi, és különben is, még ha igazad is lenne, és tényleg nem lennének tehetségesek, csupán helyesek, akkor sem kellene neki állnod itt szidni őket, mert ettől függetlenül más szeretheti őket, mivel, még egyszer mondom, senki sem egyforma, és ezért az ízlésünk is más és más.
Szóval ennyi. És ha nem tetszik legközelebb nem kell a One Direction című cikkre/topicra kattintani.
Igenis hallgatok normális zenét, sőt a 1d-t leszámítva csak azokat szeretem (nyilván a normális zene mindenkinek mást jelent) .
Szóval szerintem nyugodtan leszállhatsz a magaslóról, és a sztereotípiák gyártásával is leállhatsz, mert senki nem egyforma. Igen tény és való, hogy van néhány rajongójuk, akik csak azért szeretik őket mert olyan kis "cukik" de, az a fan aki már veszi a fáradtságot, hogy mondjuk megnézze őket ahogy mondjuk zenei kíséret nélkül egyedül énekelnek ( x-factor válogatók, meg van néhány amit már közösen énekelnek) azonnal rájön, hogy ezek a fiúk nem azért csak híresek, mert jól néznek ki. És igen azért írom, hogy csak, mert nyilván nem lennének ennyire népszerűek, ha mindjuk szimplán csak tehetségesek, de mondjuk fele ilyen helyesek lennének.
Anno pl volt aki a Beattles-t is azért szerette mert helyesek, (bár manapság nem mindenki értene ezzel együtt) és mégis mégis mindenki egyetért abban, még ma is, hogy mennyire maradandót alkottak. Na és mi van Elvis Presley-vel? Ő se lett volna a "király" ha a rajongóinak fele nem őrült "szerelmes" nőkből állt volna.
Szóval csak ennyi, és különben is, még ha igazad is lenne, és tényleg nem lennének tehetségesek, csupán helyesek, akkor sem kellene neki állnod itt szidni őket, mert ettől függetlenül más szeretheti őket, mivel, még egyszer mondom, senki sem egyforma, és ezért az ízlésünk is más és más.
Szóval ennyi. És ha nem tetszik legközelebb nem kell a One Direction című cikkre/topicra kattintani.
2012. szeptember 20. 20:51
reilaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.20. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 178225 offline |
Szerintem eszméletlen jó lett a szám,és a klipp is. Szeretem bennük,hogy 19-21 évesen is ilyen bolondok,és hogy nincs bennük semmi erőltetett.Egyszerűen boldog leszek,ha rájuk nézek.Akinek meg nem tetszik,és nem bír építő jellegű kommenteket írni,az inkább ne is írjon semmit És mégegyszer gratulálok fiúk! <3
2012. szeptember 20. 20:53
etisz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 0 Azonosító: 166751 offline |
Az utálkozóknak, illetve azoknak akiknek nem tetszik, csak annyit mondanék, hogy senki sem egyforma. Nektek nem tetszik, viszont mi imádjuk. Nem tehetünk róla, hogy nem a ti ízlésetek. Sajnos nem tetszhet minden, mindenkinek. Ez van. Ha nem tetszik nem kell hallgatni.
Ja és ilus1996! Igen ez tetszik a mai fiataloknak. Ha ez probléma költözz másik bolygóra.
Ja és ilus1996! Igen ez tetszik a mai fiataloknak. Ha ez probléma költözz másik bolygóra.
2012. szeptember 20. 20:55
Cukormókus99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 141 Csatolások: 0 Azonosító: 177617 offline |
imádom és a vízben ááááááááh olvadok
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.