Bolondos klippel jelentkezett a One Direction
2012. szeptember 20. 20:57
Jajj. SZóval erre vártunk?
Mindjárt a falnak megyek, de most komolyan, kár hogy az asztal előttem akadályoz. De most inkább, hogy miért nem írom le.
Nem csalódtam a srácokban őszintén, egy életvidám, pörgős, bolond klip, mint amilyenek ők. Fiatalok, minek vegyék még komolyan annyira az életet? Nem kell minden dalnak a szomorúságról szólnia.
Jó látni, mosolyogni a srácokat, de tényleg, főleg Zayn-t.
Sokan szerintem azért itélik meg őket, mert helyesek, és ha valaki már jól néz ki az csak azért híres. Te jó isten! Jóra sikerültek, most ez nem az ő hibájuk, istenem.
Néhány komment fájdalmas, de tényleg, és nem azért mondom, mert én egy directioner vagyok, és akkor én egyből védem a fiúkat, mert ők Niall, Louis, Zayn, Liam és Harry. Ha nem szeretném őket, akkor is fájdalmasak lennének ezek a kommentek, megítélni másokat. Szép dolog, adom.
Na de visszatérve a cikkhez: nagyon jóra sikeredett szerintem (haha, van saját véleményem, öljetek meg.), a fiúk nagyon ott vannak, a hangjukat még mindig nagyon szeretem. Liam amikor az elején elkezdett énekelni, elkezdtem mosolyogni, végig mosolyogtam, amikor először végig néztem, azóta csak ezt a dalt hallgatom. A srácoknak az új frizura nagyon tuti lett. És örülök, hogy hallom Niall-t is szólóban énekelni, na meg Louis-t.
Mindjárt a falnak megyek, de most komolyan, kár hogy az asztal előttem akadályoz. De most inkább, hogy miért nem írom le.
Nem csalódtam a srácokban őszintén, egy életvidám, pörgős, bolond klip, mint amilyenek ők. Fiatalok, minek vegyék még komolyan annyira az életet? Nem kell minden dalnak a szomorúságról szólnia.
Jó látni, mosolyogni a srácokat, de tényleg, főleg Zayn-t.
Sokan szerintem azért itélik meg őket, mert helyesek, és ha valaki már jól néz ki az csak azért híres. Te jó isten! Jóra sikerültek, most ez nem az ő hibájuk, istenem.
Néhány komment fájdalmas, de tényleg, és nem azért mondom, mert én egy directioner vagyok, és akkor én egyből védem a fiúkat, mert ők Niall, Louis, Zayn, Liam és Harry. Ha nem szeretném őket, akkor is fájdalmasak lennének ezek a kommentek, megítélni másokat. Szép dolog, adom.
Na de visszatérve a cikkhez: nagyon jóra sikeredett szerintem (haha, van saját véleményem, öljetek meg.), a fiúk nagyon ott vannak, a hangjukat még mindig nagyon szeretem. Liam amikor az elején elkezdett énekelni, elkezdtem mosolyogni, végig mosolyogtam, amikor először végig néztem, azóta csak ezt a dalt hallgatom. A srácoknak az új frizura nagyon tuti lett. És örülök, hogy hallom Niall-t is szólóban énekelni, na meg Louis-t.
2012. szeptember 20. 20:57
szocs hannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 489 Csatolások: 146 Azonosító: 176580 offline |
Annyira IMÁDOM!!
2012. szeptember 20. 20:59
Annyira imádni való!!!!! Niall ^^
Amúgy az utálkozóktól kérdezném, hogy minek nézitek meg? Ha ennyire szar, ahogy mondjátok, akkor fölösleges pocsékolnotok vele az időtöket. majd mi, akik szeretjük a srácokat majd nézzük helyettetek.
Amúgy az utálkozóktól kérdezném, hogy minek nézitek meg? Ha ennyire szar, ahogy mondjátok, akkor fölösleges pocsékolnotok vele az időtöket. majd mi, akik szeretjük a srácokat majd nézzük helyettetek.
2012. szeptember 20. 21:04
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline |
Ja és amúgy hozzátenném, az előző hozzászólásomhoz, hogy én egyáltalán nem a külsejükért szeretem őket. Sőt! Valószínűleg, ha szólóénekesek lennének, akkor soha eszembe nem jutott volna, hogy ők akár jők is lehetnek, úgy bántam volna velük mint te most. Nem is kedvenceim külön külön, mert úgy ők számomra csak egyszerű srácok. Én csak mint a banda úgy szeretem őket. Nem vagyok Harry, Niall, Liam, Louis, vagy Zayn fan. Szimplán csak mint One Direction szeretem őket.
2012. szeptember 20. 21:05
A klip nagyon nem tetszik...a dal is borzalmas SZERINTEM , de abban biztosan egyetértek, hogy mindenkinek mást jelent a jó zene...nekem nem tetszik és nem értem meg (és valószínűleg nem is fogom), hogy miért lehet szeretni ezt a teljesen átlagos, 3 hangból álló zenei stílust...elfogadom, hogy valakinek tetszik, de fogadjátok már el ti is(1D fanok), hogy valakinek nem tetszik
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
imádom wááááá *-*
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline |
a válaszom ehhez egyszerű: Owh.*-*
2012. szeptember 20. 21:06
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline |
Imádom-Harry csak nem új tattoo?
2012. szeptember 20. 21:06
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline |
Amúgy szerintem azért nem azt írja már mindenki, hogy mennyire jók/tehetségesek, hanem azt, hogy milyen helyesek, mert a 1D fanoknak ez már nyilvánvaló Szóval már csak azt tudjuk emlegetni, hogy milyen édesek egy adott videóban
2012. szeptember 20. 21:07
Már hozzátettem h „leszarom ha bárkit is megbántok”...az én véleményem azt írok,mondok amit akarok...a véleményemet nyugottan lefordíthatod angolra és elküldheted a 1d-nek nem érdekel
2012. szeptember 20. 21:09
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline |
Niall szólója nagyon jó-Imádom
2012. szeptember 20. 21:10
BambuszXúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.02. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 172517 offline |
nem érdekel azok véleménye akik szarozzák e ez nem egy k***va aranyos klip? nekem tetszik a szám is sokkal jobb mint amilyeneket eddig énekeltek mert egyesek túl csöpögősek lettek, de ez tök jó)
2012. szeptember 20. 21:11
Idézet (Izzy.Demon. @ 2012.09.20. 21:07)
Már hozzátettem h „leszarom ha bárkit is megbántok”...az én véleményem azt írok,mondok amit akarok...a véleményemet nyugottan lefordíthatod angolra és elküldheted a 1d-nek nem érdekel
Nem a véleményedet bírálom, sőt milliószor leírtam, hogy nyilván megvan a sajátod. Csupán nem hiszem, hogy a stílus amiben fogalmaztál, az megfelelő lenne. Mellesleg arra tényleg kíváncsi vagyok, hogy te milyen zenéket szeretsz... Úgy értem milyenNORMÁLIS zenéket hallgatsz?
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
puppymore.Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 132435 offline |
De jó !! nagyon jóó lett! Nekem ez tetszik a legjobban !!! ))) a Dal is annyira jóó !!!!
Hollywoodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 179378 offline |
izzy.Demon tudod mindenkinek van saját izlése és ha nem tetszik akkor be lehet fogni a csőrödet a másik az hogy van közöd egyáltalán ahozz hogy kinek mi tetszik jó neked nem tetszik oké elfogadjuk nem kell mindenkinek szeretni ezt a fiúbandát de ők legalább tesznek azért hogy az álmuk valóra váljon ... És szerintem nagyon tehetségesek amellet hogy jól néznek ki ... A szám nagyon tetszet . Nagyon jó szám ügyesek vagytok fiúk <3 !
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.