Hadd kérdezzek valamit az utálóktól..
nem, semmi bajom velük, és kérlek ne sértődjetek meg,amiért ezt felteszem.. komolyan...
DE...
MINEK NÉZED MEG, HA NEM SZERETED, ÉS állításod szerint "NEM ÉRDEKEL?"
Valamiért csak ide kattintottál......
.......
..........
............
Bolondos klippel jelentkezett a One Direction
2012. szeptember 20. 21:15
puppymore.Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 132435 offline |
1 felhasználónak tetszik:
Beckie
2012. szeptember 20. 21:17
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline |
izzy.Demon Értjük hogy nem tetszik de kultúráltabban is kifejezhetted volna magad mint pl.:Lillaa98 Am ha valami nem tetszik ellehet takarodni,én se megyek a rock videókhoz írni h ilyen meg olyan szar mert elfogadom h valaki ezt szereti...
2012. szeptember 20. 21:17
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline |
Idézet (puppymore.L @ 2012.09.20. 21:15)
nem, semmi bajom velük, és kérlek ne sértődjetek meg,amiért ezt felteszem.. komolyan...
DE...
Valamiért csak ide kattintottál..
..
..
..
DE...
..
..
..
Van benne valami Gondolom ez az élet egyik nagy rejtélye
2012. szeptember 20. 21:23
FeillaKoЯniac. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 1942 Csatolások: 0 Azonosító: 176625 offline |
Van akinek ez tetszik, nekem nem. Ez egy vélemény, azért kattintottam ide mert érdekelt miről fognak megint a barátnőim áradozni én meg maradok a KoRn mániámmal ott ahol vagyok, ennyi. Egyedül Zayn melír csíkjai sültek el jól. Ja és nem szeretnék senkivel sem vitázni, pláne nem neten egy lehetetlen témán. Köszönöm.
2012. szeptember 20. 21:24
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline |
Idézet (MadHatter @ 2012.09.20. 21:22)
Mindenki leírhatja a véleményét, nem csak azok akik szeretik. Ezt vegyétek figyelembe.
Természetesen, nem is ezzel volt sok probléma, de egy dolog elmondani a véleményedet és egy dolog ócsárolni valakit/valakiket, és azokat, akik őket szeretik.
Grace Benning
2012. szeptember 20. 21:27
Nekem tetszik.Lehet hogy másoknak nem de nekem igen.
2012. szeptember 20. 21:28
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Idézet (Beckie @ 2012.09.20. 21:24)
Természetesen, nem is ezzel volt sok probléma, de egy dolog elmondani a véleményedet és egy dolog ócsárolni valakit/valakiket, és azokat, akik őket szeretik.
Most mondtad: El lehet mondani a véleményt. És az a vélemény lehet pozitív vagy negatív.
Mi a jóistent nem lehet ezen megérteni?
2012. szeptember 20. 21:30
Vivyy22~کŧụьь๑гŋ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 2028 Csatolások: 143 Azonosító: 169884 offline |
Beckie és puppymore.L,én személy szerint csak azért kattintottam ide,mert már nem tudok mit kezdeni magammal,és valami sz*rt kell már hallgatnom,hogy levezessem a stresszt,így estefelé.
Most őszintén; mit lehet ezekben és a zenéjükben szeretni?Tehetségük egyenlő a nullával,hangjuk nincs,kinézetükről inkább nem is írnék.Nem értelek titeket,dájreksünereket.Most gondolom kapom majd az "ilyenhülyevagy" "olyanhülyevagy" üzeneteket.De ti ezeken mit esztek? A zenéjük nyálas,ugyanolyan hangzású összecsapott sz**.
Ez egyéni vélemény,FIGYELMEZTETEM a dájreksünereket
Most őszintén; mit lehet ezekben és a zenéjükben szeretni?Tehetségük egyenlő a nullával,hangjuk nincs,kinézetükről inkább nem is írnék.Nem értelek titeket,dájreksünereket.Most gondolom kapom majd az "ilyenhülyevagy" "olyanhülyevagy" üzeneteket.De ti ezeken mit esztek? A zenéjük nyálas,ugyanolyan hangzású összecsapott sz**.
Ez egyéni vélemény,FIGYELMEZTETEM a dájreksünereket
MadHatter
2012. szeptember 20. 21:33
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline |
Imádom ezt a számot és a klippet is .Marha jó
2012. szeptember 20. 21:34
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
Idézet (VampireDiares4ever @ 2012.09.20. 20:36)
annyira életvidámak, tele vannak élettel, szóval nekem ez a sok hülyeség, az hogy a nap 24 órájából 23 óra 59 percet végig röhögnek, hülyéskednek, kiélvezik a sztárságot, és nem nyavalyognak hogy jajj de rossz, hiszen volt pár igen kellemetlen élményekben részük
hát ez mind szép és jó, csak ez így mondjuk elmegy a cirkuszba és nem a zeneiparba. aki a nap 24 órájában hülye szeretne lenni az menjen bohócnak! az meg, hogy jaj milyen jól elvannak így együtt nem egyedi eset, a Take That, Westlife, The Script, The Wanted stb. fiúk is iszonyat jól elvannak és sokat hülyülnek, csak ők emelett zenélni is tudnak
2012. szeptember 20. 21:36
nina456 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 594 Csatolások: 50 Azonosító: 181415 offline |
Nekem nem tetszik. Elég unalmas szám, és semmi egyediség nincs benne. A rajongóknak meg nem kéne azért felháborodni, mert az emberek kifejezik a negatív véleményüket is. Aki trágárul fogalmaz, ócsárolja a bandát akkor már megértem, hogy azonnal védeni kezditek a fiúkat, de csak azért mert valaki kifejezi a véleményét még nem kell idegösszeroppanást kapni.
MadHatter
2012. szeptember 20. 21:39
Idézet (puppymore.L @ 2012.09.20. 21:15)
DE...
..
..
..
DE...
..
..
..
Tökjó, hogy játsszátok itt az internetrendőrséget, és meg akarjátok mondani, hová kattinthatnak a többiek.
Unalomból, kíváncsiságból, nem tökmindegy, miért olvassák el a cikket, nézik meg a klipet?
MadHatter
2012. szeptember 20. 21:49
Beckie, én nem csak a 1d-t nem szeretem de amint olvashattad már az X-Factoros előadókat sem szeretem meg a sok dj-t se és a disney sztároktól még jobban afalra mászok mint a 1d... Én azt a zenétszeretem ballgatni ammit csak hangszeren játszanak és tényleg van ritmusa és még valamilyen szóló ami megtöri az egyhangúságot megmarad akkár több év mulva is újnak és minden számban valami új a stílusokat(attól h a kedvencem a rock) nem nagyon zárom ki
Ui: hogy miért olvasom ha nem szeretem őket ? Hát azért mert nem fogom őket megszeretni de most ezek körül forog a világ...és még az én barátnőim másról nem is beszélnek akkor legalább érteni szeretném h miről van szó
Ui: hogy miért olvasom ha nem szeretem őket ? Hát azért mert nem fogom őket megszeretni de most ezek körül forog a világ...és még az én barátnőim másról nem is beszélnek akkor legalább érteni szeretném h miről van szó
2012. szeptember 20. 21:51
Claudia Bloomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 184925 offline |
imádom ezt is.)))))<3
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.