Szánalmasak vagytok. Komolyan, egytől-egyig. Kezdjük az első kérdésemmel: Ha nem szeretitek a One Direction-t akkor mi a fenéért kattintotok rá arra a cikkre ami róluk szól? Talán erre majd nem tudtok válaszolni, mert ti is tudjátok, hogy amit műveltek az már szánalmas. Véleményt lehet nyilvánítani, de amit ti írtok az már kicsit sok. Azért ésszel próbáljatok írni, mert ezért tiltás is járhat, kedves Izzy.Demon. A káromkodás nem megengedett ezen az oldalon, bár nem vagyok moderátor, de én tisztelem a "játék szabályokat". Ha ennyire a banda ellen vagytok akkor talán nem kéne olyan helyre "betévedni" ahol nem egyezik meg az ízlésetek a jelenlévőkkel. Véleményt akartok nyilvánítani? Menjetek a sztár adatlapjára, és lépjetek a "véleményt írok" gombra, ott megírhatjátok, okostojások. És el kell, hogy mondjam, ti csak féltékenyek és irigyek vagytok a srácokra, nekik ez volt az álmuk és valóra vált, ti meg csak ott ültök a gép előtt és úgy próbáltok nagymenők lenni, hogy egy oldalon ócsmáróljátok őket, nagyon menők vagytok, igazatok van. És MI Directionerek nem azért szeretjük őket, mert helyesek, habár az se lenne gond, mert mi közötök van hozzá, hogy mi kit szeretünk és miért?! Személy szerint és a hangjukba lettem szerelmes és a dalaikba, utána vettem őket észre, külsőleg. És ami a legfontosabb, MI Directionerek nem foglalkozunk olyanokkal, hogy a ti kedvenceiteket fikázzuk egy cikkben vagy topikban. Biztos nagy rajongóik vagytok a kedvenceiteknek ha velük már nem is foglalkoztok, csak életetek az, hogy One Direction cikkekkel, topikokkal legyetek elfoglalva. Ha ennyire van szabad időtök, írjátok le a srácokról a véleményeteket, tegyétek borítékba és küldjétek el annak akit az érdekel, mert minket nem. Csá♥
U.I.: a videoklipp nagyon jó lett. Egyre ügyesebbek. A zene is nagyon tetszik, ez így perfect! ♥
Bolondos klippel jelentkezett a One Direction
2012. szeptember 20. 21:53
2012. szeptember 20. 21:56
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Idézet (nRegíí @ 2012.09.20. 21:53)
Ha nem szeretitek a One Direction-t akkor mi a fenéért kattintotok rá arra a cikkre ami róluk szól? Talán erre majd nem tudtok válaszolni, mert ti is tudjátok, hogy amit műveltek az már szánalmas.
Szánalmas leírni a véleményünket? Gratulálok.
2012. szeptember 20. 21:57
Szánalmasak vagytok. Komolyan, egytől-egyig. Kezdjük az első kérdésemmel: Ha nem szeretitek a One Direction-t akkor mi a fenéért kattintotok rá arra a cikkre ami róluk szól? Talán erre majd nem tudtok válaszolni, mert ti is tudjátok, hogy amit műveltek az már szánalmas. Véleményt lehet nyilvánítani, de amit ti írtok az már kicsit sok. Azért ésszel próbáljatok írni, mert ezért tiltás is járhat, kedves Izzy.Demon. A káromkodás nem megengedett ezen az oldalon, bár nem vagyok moderátor, de én tisztelem a "játék szabályokat". Ha ennyire a banda ellen vagytok akkor talán nem kéne olyan helyre "betévedni" ahol nem egyezik meg az ízlésetek a jelenlévőkkel. Véleményt akartok nyilvánítani? Menjetek a sztár adatlapjára, és lépjetek a "véleményt írok" gombra, ott megírhatjátok, okostojások. És el kell, hogy mondjam, ti csak féltékenyek és irigyek vagytok a srácokra, nekik ez volt az álmuk és valóra vált, ti meg csak ott ültök a gép előtt és úgy próbáltok nagymenők lenni, hogy egy oldalon ócsmáróljátok őket, nagyon menők vagytok, igazatok van. És MI Directionerek nem azért szeretjük őket, mert helyesek, habár az se lenne gond, mert mi közötök van hozzá, hogy mi kit szeretünk és miért?! Személy szerint és a hangjukba lettem szerelmes és a dalaikba, utána vettem őket észre, külsőleg. És ami a legfontosabb, MI Directionerek nem foglalkozunk olyanokkal, hogy a ti kedvenceiteket fikázzuk egy cikkben vagy topikban. Biztos nagy rajongóik vagytok a kedvenceiteknek ha velük már nem is foglalkoztok, csak életetek az, hogy One Direction cikkekkel, topikokkal legyetek elfoglalva. Ha ennyire van szabad időtök, írjátok le a srácokról a véleményeteket, tegyétek borítékba és küldjétek el annak akit az érdekel, mert minket nem. Csá♥
U.I.: a videoklipp nagyon jó lett. Egyre ügyesebbek. A zene is nagyon tetszik, ez így perfect! ♥
Nem a te tiszted eldönteni, ki hova kattint. Mellesleg te is kattintottál már olyan cikkre, amihez negatív véleményt fűztél (Kristen Stewart), szóval itt be is lehet fejezni.
2012. szeptember 20. 21:58
Idézet (MadHatter @ 2012.09.20. 21:56)
Szánalmas leírni a véleményünket? Gratulálok.
A többit talán nem tudtad elolvasni?
2012. szeptember 20. 22:00
Idézet (rebellious @ 2012.09.20. 21:57)
Nem a te tiszted eldönteni, ki hova kattint. Mellesleg te is kattintottál már olyan cikkre, amihez negatív véleményt fűztél (Kristen Stewart), szóval itt be is lehet fejezni.
Csak hogy ő tett is azért, hogy olyat írjak, semmi bajom nem volt a csajjal, csak egy kicsit rosszat tett.
2012. szeptember 20. 22:01
stylezone99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 437 Csatolások: 68 Azonosító: 184963 offline |
Nagyon jóó lett a klip is, de a szám.
2012. szeptember 20. 22:09
Vivyy22~کŧụьь๑гŋ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 2028 Csatolások: 143 Azonosító: 169884 offline |
Szánalmasak vagytok. Komolyan, egytől-egyig. Kezdjük az első kérdésemmel: Ha nem szeretitek a One Direction-t akkor mi a fenéért kattintotok rá arra a cikkre ami róluk szól?..
Ohh,szóval szánalmasak vagyunk,mert nem a többségben vagyunk?Gratula !!Eyébként azért kattintunk ide,mert már nem tudunk mit kezdeni magunkkal.És az miért lenne baj,hogy mi is létezünk direksön utálók,nem csak az imádók.Kedves nRegíí,még a legjobb dolgoknak (itt nem a vándájreksünt értem) is vannak árnyoldalai.Mindennek van ellentéte,itt pl. az imádás utálás,ez ellen nem tehetsz/tehettek/tehetünk semmit.Senki sem egyforma.A kifejezési módok is mások,minden személynél.
Ja és itt féltékenységről szó sincs,hogy MI,féltékenyek?ezekre??ugyan,ne menjünk vissza az oviba
2012. szeptember 20. 22:11
Idézet (nRegíí @ 2012.09.20. 22:00)
Csak hogy ő tett is azért, hogy olyat írjak, semmi bajom nem volt a csajjal, csak egy kicsit rosszat tett.
Te sem írsz szép dolgokat másokról, és az mióta rossz cselekedet, hogy valakinek más tetszik, mint neked?
2012. szeptember 20. 22:13
Pengeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.26. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 181563 offline |
nRegíí most aztán nagyon raj voltál (Y). Úgy leoltottad az One directon unfanokat, hogy az csak na.. Én nekem a dalaik se tetszenek, nyálas cica fiúk. Ki irigykedik? Ezekre ugyan már. Csak a sztár bolondok ismerik a nevüket, mert egész nap a neten lógnak, és lesik az életüket. Csőő^^
2012. szeptember 20. 22:14
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
...és megint csak mennek és mennek a viták..engem már ez b*sz fel de tényleg....-.-
2012. szeptember 20. 22:31
Már eszméletlenül vártam! Nem csalódtam a srácokban,ismét fantasztikusan dolgoztak! ♥
2012. szeptember 20. 22:33
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline |
Egyébként nem értem,hogy mit érdekel titeket,hogy mi antidájreksönereknek mi a véleményünk.Tudtommal mindenkinek lehet hozzáfűznivalója és kész.Azzal nem lesztek nagyobb emberek,ha csesztetitek azokat,akik nem szeretik a kedvenc bandátokat.És unom már azt a 'beszólok,mert menő vagyok' dolgot.
2012. szeptember 20. 22:36
noEmilyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.26. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 181557 offline |
Én személy szerint imádom a One Directiont és a klipp is szupi lett *-* Am szerintem nincsen semmi baj azzal ha kritikát írnak az emberek mert nincs olyan dolog ami minden embernek tettszik.Mert nem vagyunk egyformák.Csak abba kell belegondolni néha, hogy neked milyen érzés lenne ha a te kedvencedet le buziznák/lezbiznék meg ilyenek!Szóval ha nem akarod, hogy fikázzák akkor te se fikázd más kedvencét...Azt nem mondom, hogy mindenki megnyugszik és nem ír többet kritikát de nem haragítod magadra az embereket!
2012. szeptember 20. 22:47
Mimi12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.22. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 167724 offline |
Nekem is nagyon tetszik,imádom! Annyira jó látni őket boldogan,hülyülve.♥ Nyári,bulizós klipp,és a hangzása magával ragad. Nem,nem fogok azzal jönni,hogy ó istenem,hülye utálók,menjetek máshová..brühühűű.. Persze,megértem az ilyen fanokat/Directionereket is.Én is a nagy Directionerek közé tartozom.
DE! Nem fogom azt mondani,hogy ne olvassátok,vagy ne fűzzetek hozzá véleményt.Jogotok van mindkettőhöz.Egyedül az bánt,ha már fennhangon kezd valaki oltogatni,és általánosítani.Ilyenkor ne várjátok el,hogy nem szállunk harcba,mert igen,megvédjük azokat,akikért rajongunk,akiket szeretünk.És igen,azzal jövök,hogy az én életemet is megváltoztatták,imádom őket,ha csak meghallom az egyik dalukat,vagy egy képet róluk,máris mosolygok,és egy szempillantás alatt volt gond,nincs gond. Ha szomorú vagyok,őket hallgatom.Ha valami jó dolog történt,akkor szintén.
Nem kérem azt,hogy igenis,kötelezően szeressétek őket,és még kedvelnetek sem kell.Csak ha mindenképp véleményt akartok nyilvánítani,akkor kulturáltan is lehet,úgy gondolom.
Remélem van nektek is ilyen kedvencetek,énekesetek vagy bandátok.Még ha nem is ragaszkodtok hozzá/hozzájuk ennyire,ne várjátok el,hogy mindenki ilyen szemlélettel rendelkezzen.Meg "normális" zene?! EZ mindenkinek MÁS kérem szépen.Mindenki azt szereti,ami emlékezteti valamire,jó a hangzása,felvidítja,ha bulizni van kedve,akkor bulizik,és kikapcsolódik.
Én személy szerint nagyon büszke vagyok rájuk.Indulásuk óta követem őket,és Directioner vagyok.(Nem,nem szeretem Mo.-n sem ezeket a tehetségkutatós dolgokat meg máshol sem,egyedül azt néztem meg,amiben benne voltak.Ki tudja..Isteni sugallat?! )Amikor ott egy bandába állították őket,leírhatatlan,hogy mennyire örültem.És egyenként fogott meg a tehetségük,és amikor összekerültek,az már a mennyország lett. És igen,nem mellékesen istenien néznek ki (saját vélemény,nem kell támadni,oké?! ),de ettől még nem vagyunk hülye kis hisztérikák,vagy ribik..Nem tettünk semmi olyat,ami miatt megilletne a név.És ahogy sokan írtátok,szólás szabadság van,és azt tesz mindenki,amit akar.Ez szép és jó,csak akkor ti se bíráljatok minket azért,akik vagyunk,amit szeretünk és amit csinálunk.
Ui.: Hajrá srácok! Imádom a dalt! Hihetetlenül jó lett és isteniek vagytok! ♥
Akinek nem tetszik,az írjon nyugodtan..ha lehet,akkor kulturált üzemmódban. Köszönöm
DE! Nem fogom azt mondani,hogy ne olvassátok,vagy ne fűzzetek hozzá véleményt.Jogotok van mindkettőhöz.Egyedül az bánt,ha már fennhangon kezd valaki oltogatni,és általánosítani.Ilyenkor ne várjátok el,hogy nem szállunk harcba,mert igen,megvédjük azokat,akikért rajongunk,akiket szeretünk.És igen,azzal jövök,hogy az én életemet is megváltoztatták,imádom őket,ha csak meghallom az egyik dalukat,vagy egy képet róluk,máris mosolygok,és egy szempillantás alatt volt gond,nincs gond. Ha szomorú vagyok,őket hallgatom.Ha valami jó dolog történt,akkor szintén.
Nem kérem azt,hogy igenis,kötelezően szeressétek őket,és még kedvelnetek sem kell.Csak ha mindenképp véleményt akartok nyilvánítani,akkor kulturáltan is lehet,úgy gondolom.
Remélem van nektek is ilyen kedvencetek,énekesetek vagy bandátok.Még ha nem is ragaszkodtok hozzá/hozzájuk ennyire,ne várjátok el,hogy mindenki ilyen szemlélettel rendelkezzen.Meg "normális" zene?! EZ mindenkinek MÁS kérem szépen.Mindenki azt szereti,ami emlékezteti valamire,jó a hangzása,felvidítja,ha bulizni van kedve,akkor bulizik,és kikapcsolódik.
Én személy szerint nagyon büszke vagyok rájuk.Indulásuk óta követem őket,és Directioner vagyok.(Nem,nem szeretem Mo.-n sem ezeket a tehetségkutatós dolgokat meg máshol sem,egyedül azt néztem meg,amiben benne voltak.Ki tudja..Isteni sugallat?! )Amikor ott egy bandába állították őket,leírhatatlan,hogy mennyire örültem.És egyenként fogott meg a tehetségük,és amikor összekerültek,az már a mennyország lett. És igen,nem mellékesen istenien néznek ki (saját vélemény,nem kell támadni,oké?! ),de ettől még nem vagyunk hülye kis hisztérikák,vagy ribik..Nem tettünk semmi olyat,ami miatt megilletne a név.És ahogy sokan írtátok,szólás szabadság van,és azt tesz mindenki,amit akar.Ez szép és jó,csak akkor ti se bíráljatok minket azért,akik vagyunk,amit szeretünk és amit csinálunk.
Ui.: Hajrá srácok! Imádom a dalt! Hihetetlenül jó lett és isteniek vagytok! ♥
Akinek nem tetszik,az írjon nyugodtan..ha lehet,akkor kulturált üzemmódban. Köszönöm
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.