A villantás már nem téma a sztárok körében: teljes fotósorozat készült Heidi Klumról vakációzás közben.
A teljes cikkhez kattints ide! (18+)
Félmeztelenül kapták lencsevégre Heidi Klumot! (18+)
2012. szeptember 20. 22:00
2012. szeptember 20. 22:20
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Uh...tényleg öregszenek az emberek :S Mindenesetre ha már nincs tökéletes alakja akkor nem kéne félmeztelenül mutogatnia magát.
2012. szeptember 20. 22:26
Sajnálom,hogy szegénynek nyugodt perce sincs! Na de tényleg nem értem amikor leveszik a bikini felsőt és úgy napoznak.. -.-"
2012. szeptember 21. 04:59
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline |
Heidi Klum hosszú évekig volt a legkeresettebb sztármodellek egyike, azt hiszem ezért inkább az zavarja, hogy engedély nélkül, "orvul" készítették ezeket a képeket és nem az, hogy meztelen.
Egy modell mindennapjainak része a meztelenség, a kifutón és a mögött is.
Láttam már ennél sokkal jobb és merészebb képeket is Klumról, a maga teljes valóságában.
Klum 4 gyerek után, látható plasztika nélkül, 39 évesen szerintem fantasztikusan néz ki! Éljen a nők monokinizéshez való joga
Egy modell mindennapjainak része a meztelenség, a kifutón és a mögött is.
Láttam már ennél sokkal jobb és merészebb képeket is Klumról, a maga teljes valóságában.
Klum 4 gyerek után, látható plasztika nélkül, 39 évesen szerintem fantasztikusan néz ki! Éljen a nők monokinizéshez való joga
2012. szeptember 21. 07:12
Nagyon mélyre lesüllyedtek mostanság a fotósok. Le kéne az összeset vadászni és megölni. Egyébként meg előfordul.
2012. szeptember 21. 07:20
Idézet (Yaroslava @ 2012.09.21. 07:12)
Le kéne az összeset vadászni és megölni.
Humánus, 21. századi gondolkodás. Tényleg komolyan gondoltad? Mert számomra nem viccnek jött le, inkább ledöbbentett
Egyébként nem hiszem hogy nagyon zavarná Heidit a dolog, van különbség hogy kiről és hol csinálnak ilyen képeket, lásd Katalin, aki nem olyan helyen meztelenkedett, ahol ergó bárki lefotózhatja.
2012. szeptember 21. 08:49
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 638 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline |
mi lett vele anorexiás lenne? mert hát minden sztárnak nem szabad ennyire vékonynak lennije
2012. szeptember 21. 09:14
RAZ_új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 24 Csatolások: 1 Azonosító: 183317 offline |
Már bocsi, de szerintem ezek a képek nem mostaniak, mert már tavaly is írtatok róla...
http://starity.hu/magazin/18716-heidi-klum-monokiniben-napozott/
http://starity.hu/magazin/18716-heidi-klum-monokiniben-napozott/
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. szeptember 21. 09:24
FantasticGirl.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 355 Csatolások: 0 Azonosító: 183249 offline |
hát ahhoz képest hogy modell... szerintem nem túl szép az alakja... na m1..
am. szerintem is régebbiek ezek a képek, a tavalyi cikkben ugyan ilyen bikini alsó volt rajta....
am. szerintem is régebbiek ezek a képek, a tavalyi cikkben ugyan ilyen bikini alsó volt rajta....
2012. szeptember 21. 10:03
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Már nem azért, de akik kritizálják az alakja miatt kíváncsi lennék rá, hogy Ők hogy néznének ki 4 gyerek után.
Amúgy eléggé túl van lihegve. Heidi modell. Nem egy fotósorozat kedvéért vetkőzött már le.
Amúgy eléggé túl van lihegve. Heidi modell. Nem egy fotósorozat kedvéért vetkőzött már le.
1 felhasználónak tetszik:
joe_r
2012. szeptember 21. 10:09
Jézusom, mennyire kilátszanak a bordái...szerintem nem ártana meg neki, ha egy kicsit hízna >.<
2012. szeptember 21. 10:29
2012. szeptember 21. 13:56
Idézet (Cynthia @ 2012.09.21. 07:20)
Humánus, 21. századi gondolkodás. Tényleg komolyan gondoltad? Mert számomra nem viccnek jött le, inkább ledöbbentett
Egyébként nem hiszem hogy nagyon zavarná Heidit a dolog, van különbség hogy kiről és hol csinálnak ilyen képeket, lásd Katalin, aki nem olyan helyen meztelenkedett, ahol ergó bárki lefotózhatja.
Nem vagyok humánus és komolyan gondoltam. Engem nagyon felháborít, mikor másokat kukkolnak, eladják a képeket szennylapoknak és van aki meg is veszi őket. Az biztos, hogy nyilvános helyen, benne volt a pakliban, hogy lefotózzák. És tényleg elég szomorú, ha valaki kritizálja. Nem műnő, nincsenek mű mellei. Mit várnak itt a népek, hogy nézzen ki? Vagy kezdjük el ecsetelni, hogy hogyan néz ki a természetesen női mell, mikor nem tarja semmi? Bár meg kell hagyni, nekem egy kicsit vékonynak néz ki, bár lehet ez azért van, mert nyújtózkodik.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.