A legnagyobb sminkbakik II.
2012. szeptember 22. 09:31
Hát ezek tényleg nagy sminkbakik. J.Lo és Kelly tényleg elrontotta, Lindsay úgy nézz ki az első képen, mint egy banya vagy egy (nemíromki). Parisén nevettem egy jót. Hogy mennyire elkenődött a rúzsa és az a pofa. Taylor Momsen régen imádnivaló és gyönyörű volt, most meg egy ronda panda vagy ... (nemíromki).
2012. szeptember 22. 09:38
Igen, mindegyik borzalmas,nem is tudom megmondani melyik a legrosszabb ezek közül ... Amit nem tudok tolerálni,az talán Tay pandaszeme ...
2012. szeptember 22. 10:02
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline |
Nem lett rossz cikk, de most nem szeretnék mindenkihez hozzászólni.. Igazából egy mondat ütötte csak meg a szemem:
"Taylor nem hajlandó megválni védjegyétől, mivel rocker stílusa „megköveteli” ezt."
Öhm.. kérdés: Hayley William miért nem néz ki így? Már nem azért, de véleményem szerint a női rockzenészek között azért eléggé ott van a toppon, és mégsem "követeli" meg tőle a stílus az ilyen.. bizarr külsőt.
"Taylor nem hajlandó megválni védjegyétől, mivel rocker stílusa „megköveteli” ezt."
Öhm.. kérdés: Hayley William miért nem néz ki így? Már nem azért, de véleményem szerint a női rockzenészek között azért eléggé ott van a toppon, és mégsem "követeli" meg tőle a stílus az ilyen.. bizarr külsőt.
2012. szeptember 22. 10:03
Taylornak a sötét szem a védjegye, az nem sminkbaki..
2012. szeptember 22. 10:57
Diaa Directionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.06. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 185586 offline |
kicsit bénák
2012. szeptember 22. 11:11
láttam ennél katasztrófálisabbat is itt Magyaro.on.Nem kell elmenni Amerikáig.
2012. szeptember 22. 11:19
clydesdale: Szerintem is undorító ez a pandasmink, de Taylornak mostanra már a védjegyévé vált, így én sem könyvelném e sminkbakinak. Hayleynek nincs szüksége a fekete szemekre, mert neki ott van a vörös haja. Ő meg anélkül nem lenne az igazi.
2012. szeptember 22. 17:25
Starlight98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.12. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 177650 offline |
Úúúúú! ezek nagyon kemények...
2012. szeptember 22. 17:58
CosmicVampyreúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 186439 offline |
Paris Hilton ennyi vagy. még hogy te tudsz sminkelni..
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.