Derűs pillanatokból és kiváló produkciókból egyaránt jutott az X-Faktor 2012 negyedik válogatóján. Ezúttal nemcsak a szólóénekesek, hanem a csapatok között is igazi gyöngyszemekre akadtak a mentorok.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kimagasló tehetségek az X-Faktor negyedik válogatóján
2012. szeptember 22. 21:55
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Hát én ma egyetlen kiemelkedő tehetséget láttam:Gubik Petrát.A többi felejtős.
2012. szeptember 22. 22:13
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 705 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline |
Hát ma egy normális előadás sem volt. Az előző adásokban meg egy kettő ha feltűnt. Nem tudom de szerintem az idei mezőny elég gyenge lesz. Bezzeg Geszti szerint erősebb. Hát....ízlés kérdése!
2012. szeptember 22. 22:15
SweatDreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 127 Csatolások: 36 Azonosító: 183352 offline |
nem voltak túl jók szerintem. kiváncsi vagyok az ez évi nyertesre...
2012. szeptember 22. 22:19
Gloria SMTPNvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 185294 offline |
Jok voltak foleg az Olah Gergo!
2012. szeptember 22. 22:20
tehetségek jönnek-mennek minden évben, de hogy a mentorok nem.. egyedül a Malek Mikit tartanám meg a következő évadra, a többit küldeném haza. nem tudom, csak engem zavar, hogy mindegyik 40+? szerintem ide is kéne fiatalabb mentor, mint az amcsi X-be, DE ez csak az én véleményem majd 29-én megnézem a Cool-on a US változatot
2012. szeptember 22. 23:15
Petúniaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 156359 offline |
Azért voltak köztük jók is, de én csak a bénák miatt szeretem nézni, na meg a mentorok miatt.
hayleyshusband-al, meg nem értek egyet, sokkal jobb így, hogy "öregek" a mentorok, bár én eléggé konzervatív vagyok és zene terén is inkább a mentorokat hallgatom ( Beatrice, RAPülők és Jazz meg az ), mint az eddig befutott versenyzőket, de nem tudnám nézni, ha egy fiatal ficsúr adna véleményt arról, hogy kiben van tehetség; öreg róka nem vén róka, azért ők inkább tudják, mi a zene.
hayleyshusband-al, meg nem értek egyet, sokkal jobb így, hogy "öregek" a mentorok, bár én eléggé konzervatív vagyok és zene terén is inkább a mentorokat hallgatom ( Beatrice, RAPülők és Jazz meg az ), mint az eddig befutott versenyzőket, de nem tudnám nézni, ha egy fiatal ficsúr adna véleményt arról, hogy kiben van tehetség; öreg róka nem vén róka, azért ők inkább tudják, mi a zene.
2012. szeptember 22. 23:22
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline |
Nekem mára elegem van Adele-ból...
2012. szeptember 22. 23:24
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline |
A legjobb az volt mikor Feró énekelt...
2012. szeptember 22. 23:34
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Szerintem a zsűrivel nem a koruk a baj és nem is az,hogy ők ülnek ott.Legalább ők szakmabeliek és elég sokmindent letettek már az asztalra.Még mindig jobbak,mint Friderikusz,Fáy,Bochkor meg Puzsér,akik semmit nem értenek az egészhez,csak a szájuk jár.Az a baj,hogy egyedül Miki mond normális,szakmai véleményt.Geszti és Feró elintézik annyival,hogy "tetszett/nem tetszett,sz*r volt",Keresztes jön a "kijött/nem jött ki belőled az álatt/dög" dumájával,amikor meg már végképp nem tud mit kitalálni,akkor jön az "azt látom rajtad,hogy nem hiszed el,hogy itt vagy",szinte mindig ugyanazokat mondják,míg Miki tényleg szakmai véleményt mond,elmondja,hogy mi volt jó,és mi nem pl:"Nagyon jó előadó vagy,de nem te vagy a legjobb énekes" vagy "Fantasztikus volt.Egyenes út van a szíved és a hangod között.Ez egy nagyon fontos dolog.És ezért kap el minket is" vagy "Ez nagyon gyenge volt.Ne foglalkozz énekléssel" Amit Malek csinál,na azt nevezzük zsűrizésnek.Kimondja az őszinte véleményét,még akkor is,ha utálják érte.A szakmai hozzáértése a többieknek is megvan,de szinte mindig ugyanazt mondják vagy,amit hallani akarnak.
2 felhasználónak tetszik:
kathrin22,
Grace Benning
2012. szeptember 23. 00:02
Eléggé vicces volt a mai adás! Csak Ptráékat tudnám ki emelni,és Gergőt akik tényleg bemutattak valamit!
2012. szeptember 23. 01:13
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Gubik Petra...őstehetség. Ha megint kiejtik, akár magukra is írhatnák, hogy SÜKET VAGYOK.
2 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan,
Pöttömke
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.