ABBAMania
Abszolút tudják,hogy mi az az Euróvízió
Niall ráadásul lelkesen szokta nézni,még Svédországban mutattak képet Eric Saade-ról és Niall rögtön felismerte,idézem "Ő lépett fel az Euróvízión tavaly,igaz?"
Szóval ez az elméleted hibás,de lehet próbálkozni
A One Direction tarolt az iTunes Fesztiválon
2012. szeptember 23. 13:27
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
Enikőő teljesen egyetértek kinemállhatom... -.-
nemnéztem meg ezt a fellépésüket de tudtam hogy akkor van és biztos nagyonjók voltak*o* majd visszanézem valahol..>< mindig bebizonyítják hogy nem hiába rajonganak értük, nem csak most, és gonodlom azért nem adták elő az új dalukat mert nem tervezték hogy előadják majd, mivel az eredeti premier csak holnap lenne, és ezért nem is úgy próbáltak stb. szóval akik ezt nem fogják fel azoknak üzenem, hogy lehet kussolni ;'D 1D
nemnéztem meg ezt a fellépésüket de tudtam hogy akkor van és biztos nagyonjók voltak*o* majd visszanézem valahol..>< mindig bebizonyítják hogy nem hiába rajonganak értük, nem csak most, és gonodlom azért nem adták elő az új dalukat mert nem tervezték hogy előadják majd, mivel az eredeti premier csak holnap lenne, és ezért nem is úgy próbáltak stb. szóval akik ezt nem fogják fel azoknak üzenem, hogy lehet kussolni ;'D 1D
2012. szeptember 23. 13:30
De ott lettem volna!!!
És már komolyan elegem van az olyanokból akik itt nyávognak, hogy a One Direction úgysem tud énekelni meg minden. Hú ezektől ki tudok borulni!!!
És már komolyan elegem van az olyanokból akik itt nyávognak, hogy a One Direction úgysem tud énekelni meg minden. Hú ezektől ki tudok borulni!!!
2012. szeptember 23. 13:30
Nagyon szeretem a srácokat, de ennek a cikknek semmi értelmét nem látom...
2012. szeptember 23. 13:41
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
Eszméletlen jók voltak bár ezen meg sem lepődöm
2012. szeptember 23. 13:43
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
ItsMilan te tényleg nagyon unatkozhatsz ember... (((:
2012. szeptember 23. 13:52
szpetyivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.09. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 142919 offline |
Idézet (ItsMilan @ 2012.09.23. 11:55)
Amúgy: az iTunes fesztválról KELLETT VOLNA egyben cikket írni, nem külön wándireksönöset -.-
Ez teljesen igaz.
Egy ilyen cikknek az egész fesztiválról, és annak fellépőriől kellene szólnia.
2012. szeptember 23. 13:55
Azzal taroltak, hogy adtak egy órás koncertet? Ezt most csak én nem értem...? Ennyi erővel minden énekes összes koncertjéről lehetne hírt adni, de biztos bennem van a hiba, hogy így gondolom. Ezt nem azért írom ide, mert az 1D-rőt van szó, mert ha esetleg egy olyan emberről szólna egy ugyan ilyen jellegű cikk akit én is szeretek akkor sem érteném meg mitől hírértékű ez a dolog. Énekesek...ez a dolguk vagy nem?
1 felhasználónak tetszik:
Lucky5
2012. szeptember 23. 13:59
Szeretem a fiúkat, és Directioner-nek vallom magam, de szerintem náluk százszor tehetségesebb előadók is felléptek a fesztiválon. Mellesleg én sok olyat hallottam, hogy Ed Sheeran-ért is megőrültek, szóval ne általánosítsunk. Amúgy, kérlek, ne itt veszekedjetek, mert az elmúlt két napban ez a második cikk, ahol csak veszekedés van. Intézzétek el privátban.
2012. szeptember 23. 13:59
Guardian Angelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 158925 offline |
Nagyon jók voltak
2012. szeptember 23. 14:08
OneDirectionForeverZúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.31. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 185139 offline |
Ahol ől megjelennek ott tarolnak.:33
2012. szeptember 23. 14:14
Idézet (_ToTo_ @ 2012.09.23. 10:06)
Nem derül ki a cikkből, hogy mit taroltak Bowlingozni voltak vagy mi?
Az új dalt meg azért nem adták elő, mert még nem készült el a playback verziója vagy nem tudják még a szövegét
Az új dalt meg azért nem adták elő, mert még nem készült el a playback verziója vagy nem tudják még a szövegét
Haha! Van benne igazság.
2012. szeptember 23. 14:44
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline |
Nem a cikkírót szeretném bántani vagy ilyesmi, de ez miért olyan nagy hír? Más előadók is voltak az iTunes Fesztiválon és szerintem ők sokkal jobbak voltak. Róluk is lehetne cikket írni, hogy taroltak.
2012. szeptember 23. 14:59
_ToTo_ írta:
ott az igazság
ott az igazság
2012. szeptember 23. 14:59
ABBAManiaEuropean |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.01. Hozzászólás: 2126 Csatolások: 85 Azonosító: 159879 offline |
Orsi94!
Az Eurovíziót úgy értettem, hogy valószínűleg a rajongóiknak nincs fogalmuk a versenyről, nem pedig nekik.
Az Eurovíziót úgy értettem, hogy valószínűleg a rajongóiknak nincs fogalmuk a versenyről, nem pedig nekik.
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.