Egy rajongó által posztolt kép alapján lehetséges, hogy úton van az álompár új utódja.
A teljes cikkhez kattints ide!
Beyoncé újra terhes?
2012. szeptember 25. 17:12
szerintem ez a ruha kövéríti viccet férre téve senkinek semmi köze ahoz hogy terhes-e vagy sem
2012. szeptember 25. 17:13
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1577 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline |
Hiteles források: szennylapok, "közeli ismerősök", "barátok". Vártam már amúgy több ilyen cikket. Az , hogy született egy kislányuk, még nem kell, hogy félévente essen teherbe Amúgy sosem volt Bee nádszál vékony, meg kb a ruha esése is bővebb. Ennyi szerintem.
De ha igaz, akkor örülök. Bár kétlem, ez megint csak egy pletyka lesz
Amúgy nem unjátok még ezt a béranya-dolgot? Mert én nagyon. Honnan tudjátok ugyan, hogy nem Bee hordta ki Blue Ivy-t??
De ha igaz, akkor örülök. Bár kétlem, ez megint csak egy pletyka lesz
Amúgy nem unjátok még ezt a béranya-dolgot? Mert én nagyon. Honnan tudjátok ugyan, hogy nem Bee hordta ki Blue Ivy-t??
Miért kell egy kis pocit rögtön terhességnek hinni ? Majd ha bejelentik elhiszem,addig meg nem érdekel ki mit pletykál.
dorakomondivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 171303 offline |
én valahogy nem látom nagyobbnak.
2012. szeptember 25. 17:25
Selena_Katy_Demivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 350 Csatolások: 6 Azonosító: 149724 offline |
Tényleg oriási Ugyan már ne röhögtessük egymást
2012. szeptember 25. 17:26
- _ -" Persze...nagyobb, mi? Szerintem gyönyörű (mint mindig)...nem értem, hogy 1-2 kiló "fölösleg" miatt miért kell már rögtön beindítani a pletykákat. Értem én, hogy valaki ebből él meg, de akkor is lehetne valami hitelesebb dologról cikkezni amire van legalább bizonyíték...
2012. szeptember 25. 17:33
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
Nem hinném, hogy máris terhes xD
2012. szeptember 25. 17:33
Ennyi i******... Nagyon jó barátaik lehetnek... hatalmas hasa van amúgy tényleg. Szerintem sokan szeretnének ilyen gyönyörű alakot.
2012. szeptember 25. 17:34
Maite_Selena fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.19. Hozzászólás: 473 Csatolások: 0 Azonosító: 184026 offline |
nem biztos hogy terhes,hiszen előfordulhat h szülés után valaki elhízik egy kicsit...dehát majd még "nyomoznak"(xdd) azt kiderül
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.