Liam Payne szakított barátnőjével
2012. szeptember 26. 21:37
AnnaSophiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 175812 offline |
én,már nem értek semmit.. valaki azt mondja hogy nem is szakítottak.. úristen..
2012. szeptember 26. 21:47
viktoria_vargaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 184263 offline |
twitteren nem erősített meg semmit
2012. szeptember 26. 22:15
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Én ezt twitteren láttam először. Esküszöm, nem tudom minek higygek :/
2 év nagyon sok idő, és nem rég még közös házat is vettek, meg Liam nemrég nyilatkozott, hogy mennyire boldogok stb.. szval nemtudom..
Majd akkor elhiszem, ha tényleg Liam szájából hallom, vagy twitteren ő írja vagy nemtudom. Állítólag rádióban is bemondták, de ha belegondolok, és ha szakítok a kedvesemmel és ha híres is vagyok, nem fogom ezt a rádióban híresztelni.
Nem tudom mit higygek :'( Annyira imádom őket. Nagyon szépek együtt és rengeteg rajongó tartja őket álompárként. Én komolyan azt hittem (ha ez igaz) hogy ők ilyen soha el nem váló párok lesznek. Vagy ha nem is soha, de még biztos nem számítottam szakításra.
De nem tudom mennyire igaz...hnap lehet jön egy másik cikk: Kacsa volt a sztárpár szakítása. Nagyon is boldogok stb..."
Am ha a távolság miatt szakítottak..nem tudom..eddig is sokat volt távol Liam, és minden hova szinte vitte magával Daniellet.
Daniellenék már több követője van, mint egy csomó színésznek :| meg annyi mindenhova eljutott Liam mellett.
Na mind1...én még ebben nem vagyok 100% biztos.
2 év nagyon sok idő, és nem rég még közös házat is vettek, meg Liam nemrég nyilatkozott, hogy mennyire boldogok stb.. szval nemtudom..
Majd akkor elhiszem, ha tényleg Liam szájából hallom, vagy twitteren ő írja vagy nemtudom. Állítólag rádióban is bemondták, de ha belegondolok, és ha szakítok a kedvesemmel és ha híres is vagyok, nem fogom ezt a rádióban híresztelni.
Nem tudom mit higygek :'( Annyira imádom őket. Nagyon szépek együtt és rengeteg rajongó tartja őket álompárként. Én komolyan azt hittem (ha ez igaz) hogy ők ilyen soha el nem váló párok lesznek. Vagy ha nem is soha, de még biztos nem számítottam szakításra.
De nem tudom mennyire igaz...hnap lehet jön egy másik cikk: Kacsa volt a sztárpár szakítása. Nagyon is boldogok stb..."
Am ha a távolság miatt szakítottak..nem tudom..eddig is sokat volt távol Liam, és minden hova szinte vitte magával Daniellet.
Daniellenék már több követője van, mint egy csomó színésznek :| meg annyi mindenhova eljutott Liam mellett.
Na mind1...én még ebben nem vagyok 100% biztos.
2012. szeptember 26. 23:10
Mira_1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 159416 offline |
Sokan pletykálták, hogy Dan és Liam szakítottak, de ez nem igaz! Liam is tweetelte! )
Liam mondta "I'm still in a relationship with Danielle, don't belive the rumors guys. I1m trying to stay strong but I'm not." <---ezt írta a twitterjén
Liam mondta "I'm still in a relationship with Danielle, don't belive the rumors guys. I1m trying to stay strong but I'm not." <---ezt írta a twitterjén
2012. szeptember 26. 23:13
Bolond13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 155978 offline |
Liam NEM írt ki semmit twetterre!!! Azt csak összevágták. És állítólag a fiúknak volt egy interjújuk, amiben kérdezték őket, hogy ki randizik/ki szingli, és Liam azt mondta, hogy SZINGLI. De szerintem nem kell sokat várnunk arra, hogy valamelyikőjük megerősítse a dolgot....
2012. szeptember 27. 00:18
MaryOnedirectionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.22. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 181084 offline |
Hát én csak ennyit tudok mondani -Örülők ,de ,ha még se igaz akkor se érdekel egyébként ,ha igaz akkor meg értem Liamet most ,hogy turné lesz muszáj szakítani a csjal mert akkor híres lesz ! Többen lesznek oda értük !
2012. szeptember 27. 05:19
Vége. 1000% Liam a BBC rádión erősítette meg, Dani pedig as Hits Radion. De ez olyan szar... Ki lesz a következő? Hiszen, ha a Payzer nem bírta, akkor mi lesz az Elouis-val? Hmm? Ők még kevesebbet tudnak találkozni, hiszen El még suliba is jár, pluszban... Amúgy, Dani és Liam. Közös házat vettek, összeköltöztek, az esküvőt, és a ygereket tervezték... MIÉRT CSINÁLÁJK EZT?! Az pedig, aki ennek örül, az nem Directioner. Mert ha Li már nem szeretné Danit, akkor oké lenne, de szereti őt! Ahogy Danielle is Liamet. Engem ez az egész totálisan kiborít...
2012. szeptember 27. 06:56
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline |
Hát jó.. annyira nagyon nem izgat szóval
2012. szeptember 27. 07:35
Most komolyan ez a legolvasottabb hírek között?!
Na ne már. amugy nem nagyon izgat
Na ne már. amugy nem nagyon izgat
2012. szeptember 27. 09:03
Im Directionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 309 Csatolások: 0 Azonosító: 186702 offline |
úgy sajnálom de valaki azt mondta Liam kiírta twiterre,hogy nem igaz most mi van mert Twiteren nincs semmi de jó lenne ha nem szakított volna alegszebb pár a bandában én azt hitem ebből már házassság lesz ♥Payzer
2012. szeptember 27. 13:41
anettka199812új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.12. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 169172 offline |
Álitolag hogy nem szakitottak!Legalábbis twitteren az volt irva!De most már mennek a találgatások!
2012. szeptember 27. 13:44
FanniDirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 186059 offline |
Ők a legszebb pár,de szerintem ez nem igaz...Voltmár turnéjuk és mégsem szakítottak,Dani is csomószor ment velük..Remélem,h nem szakítottak..
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.