Liam Hemsworth megelégelte Miley éretlen viselkedését, és ráparancsolt: törölje Twitter-fiókját.
A teljes cikkhez kattints ide!
Liam Hemsworth szerint Miley egy éretlen tinilány
2012. szeptember 28. 08:47
2012. szeptember 28. 09:19
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Szerintem Liam egy icipicit túlreagálta a dolgokat Bár tény, hogy Miley is visszább foghatná ezen kijelentésit elvégre tényleg egyértelmű, hogy mindet Liam-nek címezte
Szerintem nem ráparancsolni kell, leülni és megbeszélni
Miley meg jó, hogy még éretlen egy kicsit, elvégre még csak 20 éves
Mellesleg ez az egész téma nagyon de nagyon kamu szagú nekem
Szerintem nem ráparancsolni kell, leülni és megbeszélni
Miley meg jó, hogy még éretlen egy kicsit, elvégre még csak 20 éves
Mellesleg ez az egész téma nagyon de nagyon kamu szagú nekem
1 felhasználónak tetszik:
SmileyZ
2012. szeptember 28. 09:22
Igaza van Liamnek. Liam helyében már rég kidobtam volna Miley-t.
Simán találhatna magának egy sokkal rendesebb lányt,aki nem mutogatja magát úton útfélen és megbecsüli őt.
Simán találhatna magának egy sokkal rendesebb lányt,aki nem mutogatja magát úton útfélen és megbecsüli őt.
2012. szeptember 28. 09:32
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline |
Végülis igaza van Liamnak! Jobb lesz ha külön utakon folytatják....
2012. szeptember 28. 09:35
happyhohaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.31. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 26439 offline |
Őszintén szólva, Liam helyében engem is idegesítenének Miley bejegyzései. A srác elég komolynak tűnik az interjúk és a róla szóló cikkek alapján és szerintem egy hozzá hasonlóan komoly lány illik hozzá. Miley-t annak tartom, de neki ugyanakkor van egy másik, sokak számára éretlennek tűnő oldala is. Egyébként szerintem Liam pont azt szereti Miley-ban, hogy élettel teli, cserfes, és szókimondó - csak ebben az esetben ez rosszul jött ki. Viszont azt, hogy megmondja neki, hogy törölje magát Twitter-ről, kicsit túlzásnak tartom...
2012. szeptember 28. 09:38
Maite_Selena fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.19. Hozzászólás: 473 Csatolások: 0 Azonosító: 184026 offline |
Liamnek igaza van:)
2012. szeptember 28. 09:43
Loulouvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.21. Hozzászólás: 283 Csatolások: 0 Azonosító: 127774 offline |
Fel kéne nőnie, nem mindig sajnáltatni magát! Ő választotta, hogy híres legyen és igen ennek az életnek van árnyoldala is. Itt egy remek srác aki még feleségül is akarja venni, erre ilyeneket ír ki. Nem vagyok oda egyikükért sem, de jó lenne ha összeszedné magát, mert ez a viselkedés nem vezet sehova! :/
2012. szeptember 28. 10:12
Hát ha már télleg ilyen hülyén viselkedett, jó ha lwállította
2012. szeptember 28. 10:13
Remika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.25. Hozzászólás: 944 Csatolások: 0 Azonosító: 172008 offline |
télleg kicsit túl sokat oszt meg a világgal,de hát sztárok,istenem.eddig nem látta liam,h milyen lányt jegyzett el? én nem törölném a twittert,ne parancsolgasson nekem,mert elbízza magát,és azt hiszi,minden körülötte forog
2012. szeptember 28. 10:55
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4621 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline |
Valahogy én is azt érzem, hogy bármennyire is megszeretne változni, még mindig egy fiatal kamasz lány, és lehet tényleg úgy érzi, ahogy leírta..
Liam-nak is igaza van, mert egy kiírást mindenki máshogy értelmez.
Liam-nak is igaza van, mert egy kiírást mindenki máshogy értelmez.
2012. szeptember 28. 11:02
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
Hát elég gyerekes is, majd ha Liam szakít vele akkor meg megint vagdossa magát. tiszta gáz ez a csaj, nagyon ciki amiket művel. Kristen Stuart-tal együtt fellőném a Holdra.
2012. szeptember 28. 11:07
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Liamnek nincs joga ilyen dolgokat kérni, habár abban igaza van, hogy bántják azok az ostoba tweetek. Inkább rá kellene jönnie, hogy talán mégsem egymáshoz valók Mileyval. Vagy hogy Miley már nem (csak) őt akarja.
1 felhasználónak tetszik:
Siistra
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.