Liam Hemsworth szerint Miley egy éretlen tinilány
2012. szeptember 30. 19:25
Elhiszem, hogy Liam sértődöttséget érez, minden normális ember szereti ha a szemébe mondják, és nem egy netes közösségi oldalon csiripelik ki a szennyest. Érhető, viszont ez a "tinilány" sértően hat(hat) Mileyra, akármennyire is szeretett volna Liam is odamondani neki valamit. >.>
2012. szeptember 30. 20:13
karmenkataúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 176032 offline |
Lehet, hogy éretlen tinilány, de akkor is a barátnőd/jegyesed/!
2012. szeptember 30. 20:49
marga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.15. Hozzászólás: 508 Csatolások: 0 Azonosító: 136445 offline |
ez egy igen gyerekes viselkedés Miley-tól. viszont Liam se úgy viselkedik mindig, mint egy érett férfi. valljuk be, ha az lenne, nem lógna a twitteren, csak azért, hogy olvasgassa a jegyese csiripelését. szerintem inkább egymás között, személyesen kéne megoldani a "szenvedély hiányt"
2012. október 01. 12:54
Selenafan99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.30. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 179052 offline |
hát igen miley a hülyeség ezzel jár ........ el kell mondanom h amikor kicsi voltam a hannah montana első két évadja idején szerettem miley-t a kerekterét de mostmár annyira távoláll tőle hogy egyre jobban utálom :I
2012. október 04. 09:08
igaza van Liam-nek éretlen még az ilyen komoly dolgok döntéséhez de viszont meg lehet érteni Miley-t hiszen ezek szerint nagyon is szeretheti Liam-et ha már az esküvőn meg a gyerekekn gondolkodik és azt nem tartottam igazságosnak h azt hitték róla a orokonai barátai h drogozik,mégis milyen dolog ez h ezzel vádolják? nem lehet h miss montana végre egy egészséges és gyönyörű hölgyáé csepredett ?
de nem?
de nem?
2012. október 04. 20:18
Én már nem tudom mi az igaz és mi nem. Szerintem már Miley sem tudja, hogy mit akar. Mindene megvan, amit csak akart. A bőség zavarában szenved. Ha ez igaz, akkor én teljesen megértem Liamet, engem is kiborítana ez a fajta viselkedés. De lehet - sőt biztos -, hogy az is a probléma a kettejük kapcsolatában, hogy a sajtó csak rajtuk csámcsog...
2012. október 04. 20:21
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Mindketten nevetségesek, hogy a neten nyafognak a problémáikról, ahelyett, hogy leülnének kettesben és mindent megbeszélnének normálisan. A média és a közönség teljes kizárásával.
2012. október 04. 21:58
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline |
igaza van mindig twitterezik
2012. november 10. 17:54
hát... őm... szerintem ebből látszik, hogy Miley még egyáltalán nem nőtt fel, és nekem ez az egész kapcsolata Liammel úgy tűnik, mintha ő egy ilyen kiskutya lenne, aki állandóan elkóborol, fedezi fel a világot, és mindig Liamnek, a gazdájának kell megkeresnie, és elmagyaráznia, hogy mi micsoda. Bár ez a hasonlat így elég durva, nem nagyon tudtam szebben megfogalmazni. De egyszer biztos felnő ő is, és TALÁN még felelősségteljes felnőtt is lehet belőle. És ez csak egy feltételezés, nyilván nem látok teljesen tiszta szemmel, mert csodák csodájára, nem ismerem Mileyt közelről. (Jut eszembe, ár rég találkoztam vele, dobok neki egy sms-t:)) >.<)
2015. február 11. 22:46
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline |
Igaza van
2015. augusztus 19. 18:37
Liam-nak igaza van (fura igazat adni egy one dictretcion.nak!) Miley elvetette a sújkot és már sértő amiket kiir!!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.