Újabb plágiumgyanú: most a One Directiont vádolják lopással
2012. október 04. 21:57
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline |
hát ez egy nagy hülyeség!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. október 05. 20:01
BelaRebekaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 179694 offline |
One Direction sokkal jobb és szerintem alig hasonlít :/ Tökre sz*r a másik szám nem tetszik
2012. október 06. 08:33
Ilovezayn4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 186109 offline |
Én amikor először hallgattam a LWWY-ot akkor az egyik család tagom (mit ne mondjak 53 ėves;) és ő azt hitte h a 2.hallgatom . De aztán jött a LWWY szövege és rájött h nm:D És amúgy LALUUS-sal NAGYON-NAGYON egyet értek:)
2012. október 06. 09:12
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Idézet (Beckie @ 2012.10.02. 21:00)
Azok hát!!! De mégis ők a rajongók mi máok lehetnének, mint elfogultak? Tök mindegy mi lesz a 1D-t fogják védeni, ennyi. Akik meg nem brják őket, azok úgyis mindig ellenük lesznek...
Én személy szerinte most nem állok egyik oldalon se... Vagy épp, hogy mindkét oldalon állok?
Én személy szerinte most nem állok egyik oldalon se... Vagy épp, hogy mindkét oldalon állok?
Nincs bajom azzal, hogy valaki rajong értük. De az már elég nagy baj, hogy ennyire nem hallják a két zeneszám egyformaságát. Nem az ének, vagy a szövegben, hanem az aláfestő zenében. Nekem tényleg nem a kedvenceim, nem útálom őket. Igazából a Clash-t sem tartom kedvencemnek, de nem létezik, hogy valaki azt hallja, hogy nem is hasonlítanak. Amúgy remélem hamar tisztázódik az ügy.
u.i.: Végre találtam egy normális határokig rajongó One Direction-öst Beckie személyében
1 felhasználónak tetszik:
Beckie
2012. október 06. 09:43
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline |
Idézet (MadHatter @ 2012.10.06. 09:12)
Nincs bajom azzal, hogy valaki rajong értük. De az már elég nagy baj, hogy ennyire nem hallják a két zeneszám egyformaságát. Nem az ének, vagy a szövegben, hanem az aláfestő zenében. Nekem tényleg nem a kedvenceim, nem útálom őket. Igazából a Clash-t sem tartom kedvencemnek, de nem létezik, hogy valaki azt hallja, hogy nem is hasonlítanak. Amúgy remélem hamar tisztázódik az ügy.
u.i.: Végre találtam egy normális határokig rajongó One Direction-öst Beckie személyében
A One Direction is annyira kedvencem, mint mondjuk a Bon Jovi vagy a West Life, csak éppen róluk többet hallani, ezért velük mindenki, még én is, többet foglalkozom...
Amúgy tényleg hasonlít a két szám, de annyira nem feltűnően, szóval lehet azért nem vették észre, vagy tényleg csak azért mondják, mert mindenáron meg akarják őket védeni. Amúgy nem tudom, miért, gondolom az is rá játszik, hogy ki mit akar hallani
u.i.: Amúgy köszönöm, igyekszem tartani magam a láthatatlan határokhoz. Viszont MadHatter te is jó vagy... úgy értem te meg normális határokig vagy az ellentábor tagja... (lila gőzöm sincs hogyan fogalmazzam meg normálisabban)
MadHatter
2012. október 07. 11:28
Szandi2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.08. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 179810 offline |
Bazeg attúl még, hogy a ritmus hasonlít egyentalán nem ugyan az a két együttes és főleg nem a két dal!! nem tom mért kell felkapni erre a vizet.. -.-"
2012. október 10. 16:51
de sok a nyomorék errefelé egyből mindenki: "jajj, nem is hasonlít, ők sose lopnának, semmi köze egymásnak a két számhoz, one direction forever♥" .léáddnsflhndasfol
még jó, hogy elismerték, hogy tényleg csórták:D
most meg már mindenki: "jajj, nem számít, hogy csórták, sokkal jobb, mint az eredeti, annyira helyeseeeeek" :DDDDDDDD oké, végül is tudjátok merre vagytok arccal kajak, mint a manipulált bábok
(amúgy semmi bajom a one directionnel)
még jó, hogy elismerték, hogy tényleg csórták:D
most meg már mindenki: "jajj, nem számít, hogy csórták, sokkal jobb, mint az eredeti, annyira helyeseeeeek" :DDDDDDDD oké, végül is tudjátok merre vagytok arccal kajak, mint a manipulált bábok
(amúgy semmi bajom a one directionnel)
2012. október 11. 17:20
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline |
Hát az elején az a kis rész hasonlít rá,de ez nem számít olyan nagy "lopásnak"! Legalábbis nekem ez a véleményem. Nem tudom,ezt miért kell ennyire felfújni,hiszen más számok között is van hasonlóság.. !
2012. október 15. 17:54
marcsianna09új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 176113 offline |
Egyátalán nem hasonlitnak ez hüjeség
2012. október 21. 17:30
Adriilovestarsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 163347 offline |
Áljjanak már le most komolyan mi baja van mindenkinek??? Ilyen nincs!! Én vagyok süket, vagy tényleg semmi hasonlóság a két szám között??? Miért mindenki a 1D-re támad??? Komolyan nincs jobb dolguk?? -.-
2012. október 23. 12:14
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline |
Nem is hasonlít,álljanak már le,mindjárt felrúgom mindegyiket!! -.-
2012. október 31. 21:42
halidirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.31. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 188773 offline |
Tényleg hasonlít az eleje!! Directioner vagyok! És nem mondom h. Nem is hasonlít meg hogy a 1D jobb, mert nem igaz! Az eleje hasonlít a többi nem!
2012. november 02. 15:20
Nikki 1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 186824 offline |
nekem a kedvenc bandám a one direction de akor is az eleje egy bolha nagyságu a hasonloság ugyhogy enyire parasztoknak nemkell leniük hogy picit hasonlit és a mai világban végtelenek a dalok és nehéz ki találni ujakat alig hasolit az eleje és ez csak az ELEJE
ezt nem a 1d-nek mondom i love 1D
én mindketö számot ismerem észre semm vetem és senki nem is fogja csak álandoan keresik bennük a hibákat mert ök az uj világszenzáciok és ezel semmi baj
ezt nem a 1d-nek mondom i love 1D
én mindketö számot ismerem észre semm vetem és senki nem is fogja csak álandoan keresik bennük a hibákat mert ök az uj világszenzáciok és ezel semmi baj
2012. november 19. 14:21
Hiddlestonervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 186140 offline |
Vegyétek már észre, hogy csak azért írták ezt a cikket, hogy még több figyelmet kapjon az a "fiú"banda.
BlackLisax3
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.