Újabb plágiumgyanú: most a One Directiont vádolják lopással
2012. szeptember 28. 10:45
Madhatter már ne is haragudj de szerintem a starity 90%a nem ismeri a Clasht én sem, de mind1 mert ahogy a cikkben is áll nagyon régi. És az hogy nem ismerik nem baj. Ja és nem nem ismeri mindenki.
2012. szeptember 28. 10:47
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Idézet (selenafangirl @ 2012.09.28. 10:45)
Madhatter már ne is haragudj de szerintem a starity 90%a nem ismeri a Clasht én sem, de mind1 mert ahogy a cikkben is áll nagyon régi. És az hogy nem ismerik nem baj. Ja és nem nem ismeri mindenki.
Na, az szégyen gyalázat. Nem haragszom. Vagyis de. De nem is állok le veletek vitázni, hallgassátok az 1D-t, én nem, és mindenki boldog.
8 felhasználónak tetszik:
Siistra,
Pöttömke,
_ToTo_,
joe_r,
Törpemókus,
Luckie,
janet7,
Black Hearth2
2012. szeptember 28. 10:52
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline |
Az a baj, hogy manapság már szinte teljesen lehetetlen TELJESEN egyedi dallamot csinálni. Valószínűleg nem ez az egyetlen dal, amihez hasonlít ez a szám, csak azokat még nem találták meg. Annyi és annyiféle zeneszám van már szerte a világban, és a felének vannak hasonló hangzásai itt-ott.
Amúgy ennek a két számnak konkrétan tényleg csak az első néhány másodperce hasonló, és a zeneiparban amúgy napról napra találkozik az ember olyan számokkal, hogy : "amikor meghallottam az lejét, azt hittem, hogy xy lesz az."
Amúgy ennek a két számnak konkrétan tényleg csak az első néhány másodperce hasonló, és a zeneiparban amúgy napról napra találkozik az ember olyan számokkal, hogy : "amikor meghallottam az lejét, azt hittem, hogy xy lesz az."
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. szeptember 28. 10:53
de nem vagyok Clash fan nekem ez a véleményem róluk, csak elmondtam és nem bántásból
2012. szeptember 28. 11:01
Lovatics_Girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.17. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 186162 offline |
jajjj isteenem manapsag mindenkit plagiummal vadolnak...nem is ertem..miert?!! hasonlo stilusu es akkor mi van??? szerintem nem hasonlit csak megint akkora feneket keritenek ennek is hogy ahhh....1D<3 es a klipp annyira jooo *_*
2012. szeptember 28. 11:05
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Aki nem ismeri a The Clasht, az vagy gyerek még vagy pedig nem ismeri a punk-rock zenét. A The Clash egy legenda. Egyábként ezek a plágiumdolgok nevetségesek, mert számtalan dal között van egy-két dallamnyi hasonlóság, ma már nehéz eredetit alkotni, vannak olyanok, akik pedig eleve meg sem próbálják, főleg ha azok, akiktől lopnak, már nincsenek reflektorfényben.
8 felhasználónak tetszik:
Siistra,
Pöttömke,
MadHatter,
_ToTo_,
Törpemókus,
Luckie,
janet7,
Black Hearth2
2012. szeptember 28. 11:08
jaj már istenem felnőhetnének már ezek az emberek ilyen gyerekes viselkedést azért mert az elején ugyanaz a dallam és akkor mivan most szerintem sok mindenki bajban lenne ha ezeket vizsgálgatnánk hogy melyik számok hasonlítanak egymásra te jó ég ennyi erővel már azért is lehetne plágiummal vádolni mindenkit mert hasonló esetleg ugyanolyan ruhát hord!
2012. szeptember 28. 11:28
A Clash nem sikeres!? Az első punk együttesek között voltak! Én most nem sértésképpen de nézzük meg hogy a One Direction 5 év múlva el fog tűnni, az én gyerekeim (ami nem mostanában lesz ) hamarabb fognak The Clash-t hallgatni mint a selyemfiú bandákat (itt nem csak az 1D-re gondolok) és aki azt mondja hogy ő sok együttest ismer de a Clash-t nem akkor nem ismer elég bandát ééés nem elég jól, ideje kicsit körülnézni mi volt régen a zene és én ezt azért nem vádoltam volna meg plágiummal, hasonlít de nem vészes...
10 felhasználónak tetszik:
Siistra,
MadHatter,
Pöttömke,
_ToTo_,
hana001,
Törpemókus,
Luckie,
janet7,
Black Hearth2,
Grace Benning
2012. szeptember 28. 11:37
Gloria SMTPNvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 185294 offline |
Kit erdekel h hasonlit az eleje?! Nekem am felesetunt....
2012. szeptember 28. 11:40
Louiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 186776 offline |
Szerintem nem kéne összehasonlítani a One diretion-t Meg a Clash-t ugyanis a két banda teljesen különböző...!! A one direction ink a tiniknek szól mint emez a másik a régi 70-es évekbeli "fiataloknak"!!!!!
2012. szeptember 28. 11:42
juditkaangeloúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 184602 offline |
kicsit hasonlít egyáltalán nem nagy szám
2012. szeptember 28. 11:44
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline |
Uristen hasonlit az eleje juj most rokton le kell csukatni az 1D-t !!! Komolyan mer olyan nagy dolog h egy kicsit hasinlit az eleje?!
2012. szeptember 28. 11:56
Uramisten most milesz ? Néhány ember!!! Elején 2 másodperc ami kicsit hasonlít !! De csináljatok nagyobb dolgot belole , nics elég ilyen sz@rság itt !
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.