Fedetlen kebleikkel támadnak a One Direction-rajongók
2012. szeptember 29. 19:12
istenem-.- én ilyet soha nem csinálnék:$ pedig imádom őket:$
2012. szeptember 29. 19:16
crazygirl444új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 131599 offline |
ezek a rajongok sztem nm csk imadjak, hanem ma psifopatak ish.. imadjak oket de tavolrol.. ne keljenek ma ki onmagukbo... ur istenem ilyenrol sem hall9ottam meg ... es en ilyet akkor sem tennek ha lefizetnenek, pedig imadom oket
2012. szeptember 29. 19:23
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
szegények ez azért már beteges!
2012. szeptember 29. 19:41
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline |
pfujj ezek betegek :mmalade:
2012. szeptember 29. 19:41
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Pöttömke @ 2012.09.29. 13:25)
Teljes mértékig osztom az álláspontodat. Nem értem mire fel ez a hisztéria körülöttük. Nekem viszont az unokatesóm nagy rajongójuk, de azért, mert szereti a zenéjüket, de a külsejüktől nincs elragadtatva. Számomra Ő testesíti meg az igazi Directionert. Kíváncsian vagyok hány hozzá hasonló rajongójuk akad Nekik, akik azért szeretik Őket, amit csinálnak, és nem a külsejük miatt. Egyébként minden fiúbanda körül ekkora hiszti van. A BSB-nek is voltak elvetemült rajongói, ahogy a Blue-nak, vagy a Boyzone-nak is. A Beatles-ről meg ne is beszéljünk. Mondjuk Náluk legalább megértem miért volt ekkora rajongás...
Szintén teljes mértékben egyetértek veled. Amikor kezdődött ez a véndájreksön láz, azt sem tudtam, hogy eszik vagy isszák. Aztán láttam, hogy valami öt fiúcskából összetevődő banda. Ezzel nem is lett volna gond, de kíváncsiságból én is belehallgattam a zenéjükbe, hogy rájöjjek, ezért miért rajonganak millióan. A reakcióm egy WTF?! fej volt, mert nem bírtam rájönni, hogy mi annyira király ezekben. Annyira átlagos popot játszanak, hogy azt elmondani sem tudom. Semmi extra nincs a zenéjükben, minden daluknak ugyanolyan a hangzásuk. Hogy live fellépéseken hogyan produkálnak, azt nem tudom, mert annak a megnézésére egyelőre még nem vetemedtem.
Viszont itt is a rajongók, hát nó komment. Persze, az sem normális, hogy a melleiket mutogatva rohangálnak utánuk, ami így belegondolva eléggé vicces szerintem.XD De sajnos itt is akadnak szép számmal olyanok, akik lehordanak a sárga földig, ha azt mondod ezekre - mármint a bandatagokra -, hogy a zenéjük egy fabatkát sem. ér. Hiába van igazad, ő náluk ez egyenlő azzal, hogy megölted apját, anyját, és azonnali halálbüntetést szabnának ki rád, ha lehetne. A BSB az jó volt, én mindig is szerettem őket, de Isten igazán a Bluért rajongtam, olyan 13-14 éves koromban. Viszont ilyen szánalmas szintre sosem süllyedtem le. Oké, gyűjtöttem a képeket Lee-ről, mivel ő volt a kedvencem. Kiraktam háttérképnek, MSN ikonnak, állandóan a klipjeiket néztem és a számaikat hallgattam, ennyi. De amit egyesek lerendeznek itt is, néha már túl megy szerintem a határon.
Egyszerűen nem értem, hogy mi ez a tömeghisztéria körülöttük. Ha nem lenne ez, lehet, hogy szeretném pár számukat, de egyszerűen agyvérzést kapok, mikor ez ilyen cuki, az amolyan cuki, a harmadiknak milyen jó a feneke, a negyedik pedig milyen szexi. Nem tudom, hogy ki hogyan van vele, de én az együtteseket a zenéjükért szeretem, és nem azért, ahogyan kinéznek. Az unokatesód egy kivételes eset, ő is olyan, hogy a zenét szereti, nem a frontembereket. Bár lehet, hogy csak én vagyok 21 évesen öreg ezekhez a selyemfiúkákhoz, mert nekem személy szerint egyik sem tetszik. Érdekes, azért, hogy hol van az ingerküszöbük a lányoknak a férfiak terén. Ezek - szerintem - ugráló bazári majmok, de például Hugh Jackman, vagy Robert Downey Jr. pasi. A férfi fogalma valahol itt kezdődik, nem pedig öt 16 éves kölyöknél.
2012. szeptember 29. 20:01
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline |
o.o .. xD ezek már betegesek .. xdd
2012. szeptember 29. 20:30
ChristieMaloneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 185638 offline |
Jézusom!!!Ez undorító!!!
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.