Fedetlen kebleikkel támadnak a One Direction-rajongók
2012. szeptember 29. 21:05
Jó magam énúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.06. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 185567 offline |
Az úgy DURVA.! Nem normálisak, szegényke, és azt se tudtam volna hirtelen, hogy én ki vagyok.... xD O.O
2012. szeptember 29. 21:47
kajak miattuk (az elmebeteg 'rajongók' miatt) fogom megutálni őket... szánalmasak.
2012. szeptember 29. 22:02
Én nem is merném megmutatni magam ilyen nagy sztár előtt xd
2012. szeptember 29. 22:33
Ssszabinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.21. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 178255 offline |
hát OKÉ xD sztem ez szánalmas hogy erre vetemednek,mégis mit várnak ettől? nem tudom mi játszódik le ezeknek a fejében xD
am meg honnan veszitek 100%ra hogy Liamék szakítottak? o.O
am meg honnan veszitek 100%ra hogy Liamék szakítottak? o.O
2012. szeptember 29. 22:34
Guardian Angelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 158925 offline |
Ez azért már elégé túlzás
2012. szeptember 29. 22:35
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
Idézet (Beyla @ 2012.09.29. 19:41)
Szintén teljes mértékben egyetértek veled. Amikor kezdődött ez a véndájreksön láz, azt sem tudtam, hogy eszik vagy isszák. Aztán láttam, hogy valami öt fiúcskából összetevődő banda. Ezzel nem is lett volna gond, de kíváncsiságból én is belehallgattam a zenéjükbe, hogy rájöjjek, ezért miért rajonganak millióan. A reakcióm egy WTF?! fej volt, mert nem bírtam rájönni, hogy mi annyira király ezekben. Annyira átlagos popot játszanak, hogy azt elmondani sem tudom. Semmi extra nincs a zenéjükben, minden daluknak ugyanolyan a hangzásuk. Hogy live fellépéseken hogyan produkálnak, azt nem tudom, mert annak a megnézésére egyelőre még nem vetemedtem.
Viszont itt is a rajongók, hát nó komment. Persze, az sem normális, hogy a melleiket mutogatva rohangálnak utánuk, ami így belegondolva eléggé vicces szerintem.XD De sajnos itt is akadnak szép számmal olyanok, akik lehordanak a sárga földig, ha azt mondod ezekre - mármint a bandatagokra -, hogy a zenéjük egy fabatkát sem. ér. Hiába van igazad, ő náluk ez egyenlő azzal, hogy megölted apját, anyját, és azonnali halálbüntetést szabnának ki rád, ha lehetne. A BSB az jó volt, én mindig is szerettem őket, de Isten igazán a Bluért rajongtam, olyan 13-14 éves koromban. Viszont ilyen szánalmas szintre sosem süllyedtem le. Oké, gyűjtöttem a képeket Lee-ről, mivel ő volt a kedvencem. Kiraktam háttérképnek, MSN ikonnak, állandóan a klipjeiket néztem és a számaikat hallgattam, ennyi. De amit egyesek lerendeznek itt is, néha már túl megy szerintem a határon.
Egyszerűen nem értem, hogy mi ez a tömeghisztéria körülöttük. Ha nem lenne ez, lehet, hogy szeretném pár számukat, de egyszerűen agyvérzést kapok, mikor ez ilyen cuki, az amolyan cuki, a harmadiknak milyen jó a feneke, a negyedik pedig milyen szexi. Nem tudom, hogy ki hogyan van vele, de én az együtteseket a zenéjükért szeretem, és nem azért, ahogyan kinéznek. Az unokatesód egy kivételes eset, ő is olyan, hogy a zenét szereti, nem a frontembereket. Bár lehet, hogy csak én vagyok 21 évesen öreg ezekhez a selyemfiúkákhoz, mert nekem személy szerint egyik sem tetszik. Érdekes, azért, hogy hol van az ingerküszöbük a lányoknak a férfiak terén. Ezek - szerintem - ugráló bazári majmok, de például Hugh Jackman, vagy Robert Downey Jr. pasi. A férfi fogalma valahol itt kezdődik, nem pedig öt 16 éves kölyöknél.
Viszont itt is a rajongók, hát nó komment. Persze, az sem normális, hogy a melleiket mutogatva rohangálnak utánuk, ami így belegondolva eléggé vicces szerintem.XD De sajnos itt is akadnak szép számmal olyanok, akik lehordanak a sárga földig, ha azt mondod ezekre - mármint a bandatagokra -, hogy a zenéjük egy fabatkát sem. ér. Hiába van igazad, ő náluk ez egyenlő azzal, hogy megölted apját, anyját, és azonnali halálbüntetést szabnának ki rád, ha lehetne. A BSB az jó volt, én mindig is szerettem őket, de Isten igazán a Bluért rajongtam, olyan 13-14 éves koromban. Viszont ilyen szánalmas szintre sosem süllyedtem le. Oké, gyűjtöttem a képeket Lee-ről, mivel ő volt a kedvencem. Kiraktam háttérképnek, MSN ikonnak, állandóan a klipjeiket néztem és a számaikat hallgattam, ennyi. De amit egyesek lerendeznek itt is, néha már túl megy szerintem a határon.
Egyszerűen nem értem, hogy mi ez a tömeghisztéria körülöttük. Ha nem lenne ez, lehet, hogy szeretném pár számukat, de egyszerűen agyvérzést kapok, mikor ez ilyen cuki, az amolyan cuki, a harmadiknak milyen jó a feneke, a negyedik pedig milyen szexi. Nem tudom, hogy ki hogyan van vele, de én az együtteseket a zenéjükért szeretem, és nem azért, ahogyan kinéznek. Az unokatesód egy kivételes eset, ő is olyan, hogy a zenét szereti, nem a frontembereket. Bár lehet, hogy csak én vagyok 21 évesen öreg ezekhez a selyemfiúkákhoz, mert nekem személy szerint egyik sem tetszik. Érdekes, azért, hogy hol van az ingerküszöbük a lányoknak a férfiak terén. Ezek - szerintem - ugráló bazári majmok, de például Hugh Jackman, vagy Robert Downey Jr. pasi. A férfi fogalma valahol itt kezdődik, nem pedig öt 16 éves kölyöknél.
Úgy bírom mikor egyesek azt próbálják eldönteni, ki az igazi Directioner és ki nem Mi csak tudjuk, egyébként mikor legelsőnek megláttam őket egy újságban (kb 1 évvel ezelőtt) nekem nem jöttek be, sőt volt akit kifejezetten nagyon furának tartottam, de az interjújuk tetszett és utána kutattam utánuk. A zenéjük valami fantasztikusan megfogott engem, nekem talán több zeném van lementve tőlük, mint képem xdd Bár mindenki maga dönti el, ki mit gondol a másikról...
amúgy a cikkhez visszatérve ezek a csajok egyenesen őrültek, na az ilyenek miatt félnek egyre jobban a rajongóktól a srácok...úgy sajnálom őket, ki tudja, mit gondolhatnak, lehet azt hiszik, hogy a rajongóik többsége tényleg ilyen
2012. szeptember 29. 22:54
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Elody @ 2012.09.29. 22:35)
Úgy bírom mikor egyesek azt próbálják eldönteni, ki az igazi Directioner és ki nem Mi csak tudjuk, egyébként mikor legelsőnek megláttam őket egy újságban (kb 1 évvel ezelőtt) nekem nem jöttek be, sőt volt akit kifejezetten nagyon furának tartottam, de az interjújuk tetszett és utána kutattam utánuk. A zenéjük valami fantasztikusan megfogott engem, nekem talán több zeném van lementve tőlük, mint képem xdd Bár mindenki maga dönti el, ki mit gondol a másikról...
amúgy a cikkhez visszatérve ezek a csajok egyenesen őrültek, na az ilyenek miatt félnek egyre jobban a rajongóktól a srácok...úgy sajnálom őket, ki tudja, mit gondolhatnak, lehet azt hiszik, hogy a rajongóik többsége tényleg ilyen
Figyu, alapjáraton úgy írtam meg a hozzászólásomat, hogy akinek nem inge, tudod. Én úgy unblock értettem az egészre kereken, magyarán mondva általánosítottam, és kivételek mindig vannak. Én már ott elakadtam, hogy kik azok a directionerek. Ezen is néztem először, hogy ez meg mi a rák?! Aztán ahogyan olvasgattam azok valószínűleg olyanok, mint Lady Gagánál a little monsterek, vagy mi a csudák. Régebben nem csak a zene volt más, de az emberek és maga a rajongás is. Mindig voltak őrült rajongók, mert hát hol nincsenek őrült emberek. De amilyen hisztit levágtok ezeknek a fiúcskáknak a topikjaiban, én sokszor csak röhögök. Én is voltam olyan idős, mint ti, nekem is volt rajongásos korszakom, de ezt a szintet soha nem súroltam még megközelítőleg sem. És nem rád értem, mert úgy tűnik, hogy te is azon kevesek közé tartozol, aki a zenét értékeli és nem a cukipofit. Viszont az itteni rajongók 90%-a azt értékeli, és nem akarok, de folyton-folyvást olyan hozzászólásokba botlok, ahol éppen a fiúk felsőtestéről, cuki arcukról és szexi fenekükről ábrándoznak. Na, ez az, ami a legjobban zavarja szerintem az embereket mindamellett, hogy elég tirpák stílusban képesek a másikhoz szólni, ha esetleg a kedvenceikről negatív véleménnyel vannak.
2012. szeptember 30. 00:35
ILHSvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.21. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 173967 offline |
azt hiszik, hogy ilyen módon felkeltik a figyelmüket és akkor megmaradnak az fiúk fejében.. de az emlékeikben a sokk marad meg amit akkor átéltek + az érzés, hogy micsoda idióta emberek vannak a világon..xD
2012. szeptember 30. 04:56
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline |
idióták -.- nemtom ezzel mit akarnak elérni...azt hiszik ha látják a fiúk h elmebetegként viselkednek beléjük szeretnek? szánalmas...
2012. szeptember 30. 08:01
Pepa1DHarryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.28. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 181738 offline |
hát én nem csinálnák ilyet akármennyire is szeretem őket..evvel csak megutáltatnám magamat..ennyi-.-
2012. szeptember 30. 08:22
one directonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.26. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 186652 offline |
Nagyon imádom őket hogy leirni nem tudom.nde azért ilyet nem csinálnék. Nem szeretném ha azért szeretnének mert ... ha nemazért amilyen vagyok.
2012. szeptember 30. 08:56
Ez nevetséges.Most komolyan megijedtek egy-két csupasz melltől?!
Jó,mmondjuk ez szerintem is túlzás
Jó,mmondjuk ez szerintem is túlzás
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.