Fedetlen kebleikkel támadnak a One Direction-rajongók
2012. szeptember 29. 12:40
Istenem. o.O ez már nagyon sok! ezekre a rajongókra egyet tudok mondani: "megszállottak, és NEM Directioner-ek..."
2012. szeptember 29. 12:46
I am It is meúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.08.15. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 183535 offline |
Vivyy22 eggyetértek!!!!!!!!!!!!!!
1 felhasználónak tetszik:
Vivyy22
2012. szeptember 29. 12:50
Hogy lehetnek ennyire gusztustalanok?? fúj!...
2012. szeptember 29. 12:53
melikecskeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.02. Hozzászólás: 87 Csatolások: 2 Azonosító: 185342 offline |
dúrva én is megszállott vagyok de azért ez eléggé öm füjj
2012. szeptember 29. 12:57
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Ahahahhhaaaa xDD tényleg nem normálisak ezek a rajongók!! Azért a fiúk titokban biztos örültek nekik!
2012. szeptember 29. 13:00
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Idézet
A szívtiprók azt sem tudták, hová nézzenek, amikor egy csapat izgatott lány autójuk után futott, majd felsőiktől megszabadulva melleiket nyomta a jármű ablakaira.
Biztos a félmeztelen fiúkákat keresik a sok lány között.
2012. szeptember 29. 13:02
Boogiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.08. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 182925 offline |
Ez Már tényleg nagyon GÁÁZ! Engem is idegesiten ha sikonyálnának a fülemben és ha ilyen dolgokat kéne látom! Szent ég!! Ha egyzser talán lessz akkora szerencsém hogy kijutok egy autogrammosztásra vagy egy koncertjükre és szemtől szemben állok velük... egy mukk anyise jönne ki belőlem. lefagynék és szentem kiesne midnen!
2012. szeptember 29. 13:16
ABBAManiaEuropean |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.01. Hozzászólás: 2126 Csatolások: 85 Azonosító: 159879 offline |
Még nem unjátok? Ez a nagy hír? Ez? Hogy lehet ilyeneket szeretni? És még ennyi cikket írni róluk? Remélem több cikk nem lesz, hogy valami jó is legyen az utálóknak!
2012. szeptember 29. 13:16
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline |
Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy jutottunk idáig... Tehetségtelen cukipofákért rajong a fél világ, akiknek a nevével minden szemetet el tudnak adni. A fiatal kislányok pedig vakon követik minden lépésüket, bármilyen őrültségre képesek azért, hogy felhívják magukra a fiúk figyelmét. Ha pedig valaki nem szereti a kedvencüket, azt mindennek elhordják... Ne akarjátok nekem azt mondani, hogy ez a rajongás. Én is voltam tizenéves, én is imádtam/imádok fiúbandát, de mindig tudtam hol a határ és nem csak divatból lettek a kedvenceim. Mert a directionerek között sokan csak ezért szeretik őket... Sokszor feltettem már azt a kérdést, hogy mi olyan különleges ebben az 5 srácban, de soha nem kaptam rá választ. Egy fan sem tudta nekem elmondani, VALÓJÁBAN miért szeretik őket. Pedig komolyan érdekelne, hogy mit tudnak ők, amiért ennyien odavannak értük? Ezerszer tehetségesebb előadók vannak a zeneiparban, de ők nem kapnak ekkora figyelmet... / Elnézést az általánosításért, tudom, hogy vannak olyan One Direction rajongók - sajnos nem túl sokan - akik képesek normálisan gondolkodni. Tisztelet a kivételeknek /
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.