Ha hihetünk a pletykáknak, Liam Payne meglehetősen gyorsan túltette magát Danielle Peazerrel való szakításán, és máris Leona Lewis oldalán keresi a boldogságot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Liam Payne Leona Lewisszel randizik?
2012. október 01. 16:53
2012. október 01. 16:56
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline |
A kor nem számít. én szerettem a Liam&Danielle párost, de a lényeg hogy boldog legyen!
2012. október 01. 16:57
xxxddd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 947 Csatolások: 561 Azonosító: 128694 offline |
szerintem ez hülyeség:D a Chatty Manes interjúban látszott Liam-en hogy mennyire megviselte, hogy szakítottak Danielle-el és itt maximum baráti beszélgetésről lehet szó SZERINTEM. De ha mégsem hát legyenek boldogok.
2012. október 01. 16:58
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Míj izgalmas életet él ez a Liam. Tegnap a haját nyírták meg,azelőtt szakított a "miafenénekvanadatlapjatáncosnővel" - most megint rátalált a szerelem,holnap meg arról is lehetne egy cikk,hogy még az illemhelyre is elszokott járni néha.
Mi az, h újabb álompár született? Gyerekek, az álompár szó nem azt jelenti, hogy egy felkapott párocska, akiknek az útja úgyis elválik pár hét/hónap múlva, hanem az az álompár, akik évtizedeken át kitartanak egymás mellett jóban, rosszban, szegénységben gazdagságban, örömben és bánatban. Jegyezzétek ezt meg
Amúgy ahogy elnézem, Liam az idősebb nőket kedveli, amivel nincs semmi baj, de szerintem nem szerette a volt barátnőjét igazán, ha máris mással kavar :S Már ha igaz :S
Amúgy ahogy elnézem, Liam az idősebb nőket kedveli, amivel nincs semmi baj, de szerintem nem szerette a volt barátnőjét igazán, ha máris mással kavar :S Már ha igaz :S
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
Ade. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.23. Hozzászólás: 660 Csatolások: 1075 Azonosító: 159060 offline |
remélem,hogy nem igaz a hír nem hiszem,hogy Liam ilyen gyorsan túl tenné magát 2 éven és azt sem hiszem,hogy egy nála 8 évvel idősebb lánnyal jönne össze...csak nekem űnt fel vagy van egy kis hasonlóság Leona és Danielle között?
2012. október 01. 16:59
Pletyke pletyke pletyke. Ha igaz lenne, akkor sem érdekelne. Minden kis ovis magánéletéről cikket kell írni?
2012. október 01. 17:00
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline |
Ez a Liam,vagy ki f..z nagyon felkapott,már tényleg ott tartunk,Misao,hogy azt is megírják cikkben,ha elment a WC-re
1 felhasználónak tetszik:
Misao
2012. október 01. 17:01
Szerintem kacsa, mert kétlem, hogy Liam alig egy hét alatt túltette volna magát Danielle - en
2012. október 01. 17:05
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349881 Azonosító: 98426 offline |
Már vártam a cikket. Mikor először olvastam, felröhögtem. Komolyan? Pont Leonával? Ez akkora hülyeség, hogy már üvölt. Tökéletes példa arra, hogyan turbózzunk fel egy kijelentést. Liam elmondta, hogy sztárideálja Leona, ennyi. Nem kell egyből azt hinni, hogy rá is veti magát. Amúgy Leonát én egy nála jóval érettebb férfival tudom csak elképzelni.
Na ezt már megint honnan tudják? Talán, aki kitalálta ezt, együtt ült velük a vacsorán? Na meg ezek a "barátok". Lesüt a nyilatkozatról, hogy az újságírók találták ki, aztán szokás szerint ráfogják egy közeli barátra. Az ilyenektől kész vagyok.
Idézet
..most, hogy végre szabad lett, nem is habozott élni a lehetőséggel, és elhívta az énekesnőt egy talákozóra, amit aztán meg is ismételtek azóta.
Na ezt már megint honnan tudják? Talán, aki kitalálta ezt, együtt ült velük a vacsorán? Na meg ezek a "barátok". Lesüt a nyilatkozatról, hogy az újságírók találták ki, aztán szokás szerint ráfogják egy közeli barátra. Az ilyenektől kész vagyok.
2012. október 01. 17:07
Idézet (Lady Suzy @ 2012.10.01. 17:05)
Már vártam a cikket. Mikor először olvastam, felröhögtem. Komolyan? Pont Leonával? Ez akkora hülyeség, hogy már üvölt. Tökéletes példa arra, hogyan turbózzunk fel egy kijelentést. Liam elmondta, hogy sztárideálja Leona, ennyi. Nem kell egyből azt hinni, hogy rá is veti magát. Amúgy Leonát én egy nála jóval érettebb férfival tudom csak elképzelni.
A Miley Cyrus is a sztárideálja, de ő foglalt.
2012. október 01. 17:09
Szerintem ez kamu.
Liam nem olyan, aki egy hét alatt túlteszi magát egy két éves kapcsolatom. Ha meg igen, akkor egészségére. Erre nem lehet mást mondani...
Liam nem olyan, aki egy hét alatt túlteszi magát egy két éves kapcsolatom. Ha meg igen, akkor egészségére. Erre nem lehet mást mondani...
2012. október 01. 17:12
Lora-girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.02. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 166423 offline |
Ezt valahogy nem tudom elképzelni Liamről: Csalódnék benne, ha illyen könnyedén túllépett volna Danin, mert ők egymásnak voltak teremtve. De az a legfontosabb, hogy boldog legyen. És ha az, akor a Directionerek is azok lesznek!
2012. október 01. 17:13
Liam ilyet nem tenne szerintem..azért szerintem mégis 2 év kapcsolat volt:(( de ha mégis akkor én nem állok utjaiba
2012. október 01. 17:13
Na és kit érdekel? És ezért miért kell cikket írni? Úgy látom, hogy mostanság minden szemetet hagynak megjelenni... -.-"
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.