Lady Gaga új mozgalmat indított az elfogadásért
2012. október 03. 16:16
hannapanna12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 167203 offline |
szép dolog tőle:)
2012. október 03. 18:23
Most nem azért, hogy a "Fogadjuk el önmagunkat" projekt ellen bármi rosszat is szóljak, de annak mi értelme van, hogy tegyük fel kiskorú fiúk és lányok félmeztelen fotókkal árasztják el a netet?
Mi van ha egy kövérebb lány/fiú is ezen bátorodik fel és azt gondolja, hogy: "kövér vagyok de kit érdekel?! csinálok magamról félmeztelen fotókat GAGÁÉRT!" És lehet ezt minden Gaga fan szépnek és elfogadhatónak fogja tartani, de mekkora pofára esés lesz számára, az amit a társadalom gondol.
Szerintem manapság az emberek elvesztették azt a képességüket, hogy megítéljék mi az amit még lehet és mi az amit inkább nem kellene erőltetni.
DE hajrá!!
Mi van ha egy kövérebb lány/fiú is ezen bátorodik fel és azt gondolja, hogy: "kövér vagyok de kit érdekel?! csinálok magamról félmeztelen fotókat GAGÁÉRT!" És lehet ezt minden Gaga fan szépnek és elfogadhatónak fogja tartani, de mekkora pofára esés lesz számára, az amit a társadalom gondol.
Szerintem manapság az emberek elvesztették azt a képességüket, hogy megítéljék mi az amit még lehet és mi az amit inkább nem kellene erőltetni.
DE hajrá!!
2012. október 03. 18:25
Idézet (Kiim @ 2012.10.02. 20:31)
Szép és jó dolog hogy a követőit arra sarkallja hogy fogadják el önmagukat, de azért itt van egy kis gikszer is a gépezetben. Amíg a média nem kezdett el foglalkozni a súlyával, addig kb le sem szarta hogy hogy néz ki, de amint mindenki arról beszélt mennyire meghízott, ő abból is profitált egy ügyes hárítással, miszerint ez nem is csak véletlen, de ő így aztán imádja magát. Ezzel megint a címlapokra tuszkolta magát, ügyes!
Azok pedig akik azt írják hogy undorító.. azokkal biztosan nem egy világban élünk, mivel a nők nagyon nagy százaléka ilyen testalkattal rendelkezik, úgymond átlagos. Persze azt is hozzá kell tenni, hogy Gaga itt eléggé behúzta a hasát, a koncertes képeihez képest azért jóval vékonyabbnak tűnik már!
Azok pedig akik azt írják hogy undorító.. azokkal biztosan nem egy világban élünk, mivel a nők nagyon nagy százaléka ilyen testalkattal rendelkezik, úgymond átlagos. Persze azt is hozzá kell tenni, hogy Gaga itt eléggé behúzta a hasát, a koncertes képeihez képest azért jóval vékonyabbnak tűnik már!
Köszönöm Kiim, a Te hozzászólásodban minden ott van aminek lennie kell!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. október 03. 19:45
McSzasza98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 618 Csatolások: 34 Azonosító: 180390 offline |
Sztem tök rendes tőle!!
2012. október 03. 22:03
Teljesen átlagos, jó alakja van, aki szerint ez undorító vagy kövér az a saját háza táján nézzen körül..
2012. október 05. 16:08
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Nem azért... de nekem Gaga mindig is szép volt (már amikor nem ijesztő smink v ruhát hordott, hisz azért láthattuk őt már azok nélkül.) Meg neki nagyon jó teste van. Pont elég nagy mell, csinos lábak,fenék,has. Szval
És ez megint egy tök rendes dolog volt tőle.
És ez megint egy tök rendes dolog volt tőle.
2012. október 08. 20:35
GaGa olyan szép Smink nélkül is gyönyörű ás arányos nő.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.