Nicki Minaj megfenyegette Mariah Carey-t
2012. október 03. 15:37
dorakomondivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 171303 offline |
ööööö.. mondjuk le kéne cserélni az egyik libát.
2012. október 03. 15:40
jézusom,ez szánalmas. Bár én tole mást nem is vártam :/
2012. október 03. 15:44
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Úgy imádom ez a két libát... -.-
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
2012. október 03. 15:46
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1852 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline |
azigeeeeeeeen. ez a nő beteeg. xd Eleve ha a producerek vagy kik tudták, h nem szeretik (magyarán ki nem állják) egymást, akkor miért rakták őket együtt zsűrinek?! Most az h nem egymás mellett ülnek könyörgööm, látjátok mégis megtörténik a veszekedés. xd ja és mellesleg, Minaj nem tudom mi a f*szt keres zsűrinek, mert h a tehetsége egyenlő a 0-val az biztos!:') És azért ilyet egy meghallgatáson, hát ez már szégyen..
2012. október 03. 15:54
Fel nem fogom, h egy ilyen senki, mint minázs, hogy mer egyáltalán beszólni Mariah-nak!?
Mikor fog annyi mindent letenni az asztalra, mint M.? SOHA. Még azt sem érdemelné meg, hogy egy helyen legyenek. Undorító ez a nő, tehetsége semmi, őt kéne kiütni már végre, de mostmár örökre. ...-.-'
Mikor fog annyi mindent letenni az asztalra, mint M.? SOHA. Még azt sem érdemelné meg, hogy egy helyen legyenek. Undorító ez a nő, tehetsége semmi, őt kéne kiütni már végre, de mostmár örökre. ...-.-'
2012. október 03. 15:54
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8037 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline |
Idézet (Törpemókus @ 2012.10.03. 15:32)
Csak az egy kérdésem van:
Minajnak volt egyáltalán, van lesz-e olyan tehetsége és hangi adottsága, mint Carey-nek VAN? Na, az akkor fog megtörténni, amikor piros hó esik. Különben is, ne az kezdjen el vitatkozni, aki egy fikarcnyit sem ért a zenéhez, én személy szerint kicsapnám a műsorból ezt az önelégült csillámpónit.
Minajnak volt egyáltalán, van lesz-e olyan tehetsége és hangi adottsága, mint Carey-nek VAN? Na, az akkor fog megtörténni, amikor piros hó esik. Különben is, ne az kezdjen el vitatkozni, aki egy fikarcnyit sem ért a zenéhez, én személy szerint kicsapnám a műsorból ezt az önelégült csillámpónit.
Hogy jön az ide, hogy a hangi adottságuk nem ugyanolyan? Mariah ÉNEKESNŐ, Nicki Minaj pedig RAPPER. Azt hozzá kell tennem, hogy Nicki napjaink legsikeresebb női rapperje, és Mariah, hát... ő már régen messze van karrierje csúcsától.
Nekem nincsen semmi bajom, hogy Nicki is Idol-zsűritag, de azért vegye már észre magát. Nem a gettóban van...
2012. október 03. 15:55
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8037 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline |
Idézet (rencsi95 @ 2012.10.03. 15:33)
Semmi bajom Nickivel , szeretem benne azt hogy kimondja a véleményét, de ilyen alpári stílusú beszéd nem illik bele egy ilyen műsorba. Másrészt ezzel eléggé lejáratta magát, el kell fogadnia Mariah véleményét is. Ha már összekerültek akkor szépen csöndben el kéne fogadniuk egymás jelenlétét.
Itt a pont!
1 felhasználónak tetszik:
rencsi95
2012. október 03. 15:59
úgy-úgy Nicki, oszd csak ki nyugodtan azt a beképzelt p*csát. nem tudom miért Nicki-t szidjátok, tudtommal Mariah kezdte az egészet... ha meg nem tetszik neki, hogy Nicki-vel együtt kell zsűriznie akkor nyugodtan távozhat!
2012. október 03. 16:19
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
így kell ezt Nicki :'DDD (y) hát istenem ha nincsenek jóba, akkor tudhattuk h ez bármikor megtörténhet x)
2012. október 03. 16:21
Nem tudom felfogni, hogy két embert, aki utálja egymást, miért kell egy műsorba rakni!? Az egy dolog, hogy jó show lett volna belőle, ha kis vitáik lettek volna, de Nicki nagyon durva... lehettek volna okosabbak is a szervezők/rendezők.
2012. október 03. 16:23
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Idézet (Rozalia @ 2012.10.03. 16:21)
Nem tudom felfogni, hogy két embert, aki utálja egymást, miért kell egy műsorba rakni!? Az egy dolog, hogy jó show lett volna belőle, ha kis vitáik lettek volna, de Nicki nagyon durva... lehettek volna okosabbak is a szervezők/rendezők.
Lehet, hogy pont az volt a célja a szerkesztőknek, hogy összemarakodjonak és lesz egy kis reklám
2012. október 03. 16:25
EinsteinKe nnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.28. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 156782 offline |
Hajrá Nicki, szeretlek!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.